Hayatımda ilk defa coin aldım 100 tl ile :) dao maker aldım 180 olarak çektim ve çektikten 20 dk sonra coin 2 dolar arttı :( destek çizmeyi bilen var mı hayrına :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Piyasanın pek tadı yok
Destek dirençler pek dayanıklı değil
Gitgide ısınıyor piyasa ve tersine rüzgar gelebilir
Onun için dikkatli ol
yeni başladım yaa öyle hemen tadı yok falan olmuyor yani :)
Piyasa yeni başlamadı
Senide benimde beklemez
Kripto uyumaz
Ogrenirsin kaybede kaybede
Bu işin doğru yanı parayı atıp unutmak uzun vadede çok daha güzel kazanıyosun
aslında ben de öyle yapmak istiyorum ama o an aldığım coini rastgele seçtim ya uzun vadede bir kazancı var mı onu bilmediğim için satmıştım
Ben al sat yapıyordum başlarda senin gibi küçük kara kanaat getirmek oluyor o biraz sabretsen daha büyük paralar kazanıyosun aslında ben o sisteme geçtim ve faydasınıda gördüm
peki tavsiye edebileceğin bir coin var mı? bak ben biraz araştırma yaptım da metaverse sisteminde internet ağını sağlayan coin IOTX buna yatırım yapmak iyi olabilirmiş 2.5 tl :) metaverse coinlerinin sol ağı da kuvvetliymiş. Eth"den 2022 için ümitli imiş yatırımcılar.. CRO için güzel yazılar okudum.
Ben biraz daha sağlam coinlere yatırım yapıyorum fazla miktarla senin dediğin coinler biraz riskli güzel kazandarır güzelde kaybettirebilir
aslında benim hiç böyle coin vs işim olmuyordu kucoin borsasında 100 tl"m var imiş ve çekim limiti de 700 tl :) O sıralarda bir arkadaşımla yeni açılan bir borsadan toplamda 500 tl çekim aldık kendisi bir kısmıyla xrp bir kısmıyla raca vs bir kaç coin aldı kız 500 tl"ye 1700 olarak katladı ben ise harcadım :) Kitap falan aldım yani öyle boş yere de harcamadım. sonra dedim bu 100 tl"yi hem katlayayım hem de bu coin kripto işlerini öğreneyim. Bu arada dünyanın ilk metaverse uygulamasında da coinim varmış yani 2020 de uygulamayı indirmiştim birkaç paylaşım yapmıştım ama para kazandırdığını bilmiyordum sırf uygulama arayüzünü beğenmiştim onda da şu an 457 tl var :) Kedi gibi hissediyorum kendimi
Yanlışlıkla tüm sektörü çözmüşsünde haberin yokmuş 😂😂 bi kaç yerde daha coinin çıkabilir iyice araştırsaydın bari
sağlam coin nasıl seçiliyor ki
vardır eminim ki çünkü ben de şey hastalığı var herkesten önce benim haberim olmalı :) play store da hiç altında TR yorum olmayan uygulamalar arardım. tabi kazanç sağlanan bu nano electroneum vs hepsinde ilk benim yorumum vardı :) rusça uygulamalar vardı aynı şekilde ilk ben yorum atardım tabi ilk ben ref verdiğim için en çok da ben kazanıyordum :)
Sağlam coin şöyle oluyor çoğu borsada olan ve belli seviyelere gelmiş iyi anlaşmalar yapan coinler
arkadaşım da dedikiiii her borsada olmayan, projesi sağlam olan, düşük fiyata arzı az olan bir coin almalısın
O coinlere az miktarlar basabilirsin evet ama gidipte 20 bin liranı oraya basmak çok büyük bi risk yani paran havayada uçabilir bi anda
zaten 20binim de yok :)
Azar azar atıcam diyosan arkadaşının dediği tarz daha mantıklı tabi gate. io borsası var oraya bakmanı öneririm
o borsayı niye herkes bu kadar övüyor ya
Çünkü senin istediğin gibi coinlerin hepsi orada var hemde istemidiğin kadar
Hemen eve gitmek için kestirmeden gideyim dedim, yol daha çok uzadı
geçmiş olsun :)
o coini kim tavsiye etti
rastgele seçtim hahaha. bir tane uygulama kullanıyorum kendi coinini kazandırıyor birkaç gün sonra 1500 olarak çekim yapıcam inşallah amin :) o uygulamada günün coini kısmında görüp aldım hiç sıfır araştırma
hahaha sen buna inandin mi gerçekten:)
ne açıdan?
15x ne demek biliyon mu. piyasada cok yenisin belli
sen tekrar oku yazdığımı.
sen de tekrar oku
bir tane uygulama kullanıyorum kendi coinini kazandırıyor ondan da birkaç gün sonra 1500 tl çekim yapıcam dediğim borsa ile şu an al sat yaptığım dao farklı
tkp et beni