Arkadaşlar bir paranın yapımı ederinden fazla olabilir mi ya? Bu nasıl enflasyon içimizden geçtiler resmen. Ya deliricez ya şakaya vurucaz başka yolu kalmadı.
50 kuruşun maliyeti 83 kuruş oldu 😂 50 Kuruş sevdasından vazgeçmeye ne dersiniz?
Zaten 10 yıldır 1 kuruşun hurda değeri kendinden fazlaydı ve hala tedavülden kaldirilmadi ama nerede bu üretilen 1 kurumlar piyasada hiç görmüyorum insanın aklına neler neler gelir yahu Kısacası bizim 50 kurusun maliyetinin o kadar fazla olması normal bisey Sonucta biz dünya lideri kiskanilasi ve kitabı yazıları ekonomiye sahibiz ekonomi o kadar iyi ki bastığımız paranın hurda değeri kendinden fazla 😉🤣
Dünya ticaret enfermasyonu değişmeli hiç bir değeri olmayan kağıt ve demir yığını yerine altın gümüş kullanılmalı o zaman gerçekten sağlam ekonomiler ortaya çıkar.
Trajikomik bir ulke Türkiye. İşin ilginc yanı bunu sacmaligj anlayamacak kişilerin ulkenin geleceğini tayin etmek icin oy kullaniyor olmasi. Delirmek işten degil.
Bu kadar komik bir olay görmedim ben ya, üretme güzel kardeşim parayı küçült bir şey yap. Neyin ısrarı bu? Resmen kendilerini rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık çıldıranzi.