Güncellemeler
+1 yıl
Pekii dolar veya altın nereden almalı? Bankadakş paramızı , direk bankadan mı dövize altına çevirmeli yoksa fiziki olarak çekip gidip elden mi almalı? Nereden almalı
Güncellemeler
+1 yıl
Dolar şu an almalı mı? şu an dolar mı , altın mı almalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dolarin düşmesi zor şu anda, belki çok ufak dususler olabilir ama sert düşüş beklemiyorum.
Peki artar mı
Artması kesin
Günlük artıyor allah yardımcınız olsun sanırım yurtdışında yaşadığım için çok şanslıyım
Dolar her zaman artar ve iyi bir yatirimdir ama Şu an acikcasi orta gelirli kimsenin de pek dolara yatirim yapacak gücü oldugunu sanmiyorum.
Gücü derken? Zarar mı eder yoksa alamaz mı diyorsunuz
Ben altın alıyorum
şu an haala alınır mı altın
Sen bilirsin. Yatırımın için bir şey demem. Ama ben alıyor muyum:evet. Hala almaya devam ediyorum
Ben fiziki olarak altın alıyorum
Neden fiziki
Dokunmayı seviyorum. Para sesi vs. Gördükçe daha çok yatırım yapma isteği uyanıyor.
Hahshs enteresan
Bankada olsa kâr altın payı gelmez mi
Problem yaşayanlar oluyor. X vergisi adı altında kesinti yaşayanlar vs.
İstanbul'dayım. Kuyumcudan mı,?
Altın nereden alabilirim?
Kuyumculardan alabilirsin. Ama çoklu alım yapmamanı tavsiye ederim. Kuyumcuları, bankaları gözetleyen hırsızlar oluyor. İstanbul'da çok oluyor bu. Dikkat et yani.
Hâlâ altın alıyor musun?
Artar mı altın hala ya da biraz düşmesini beklemeli miyim almak için?
Bugün veya yarın fiziki altın alsam mı, düşmesinş mi beklemeli, yani düşer mi
Sana göre?
Ben kenara koyduğum parayla almaya devam ediyorum. Ama kısa süreli kar elde etmek için almıyorum. Gündem sürekli hareketli ülkemizde. Bence daha devam eder. Düşebilir belki bir süre fakat fazla sürmeden yine artacaktır. Zaten bir kesinlik ya da büyük olasılık olsa herkes kazanır ☺️
şu an elimdeki , hesabımdaki yüksek meblayla mı almalıyım yoksa, azar azar mı almalı
Şu an birilerinin uygun fiyattan alımı için aşağı çekiliyor olabilir. Biraz düzeltme yaşıyor gibi. Ama yükseleceğini düşünüyorum. Bu iş cesaret işi. Kaybetmeyi de hoş karşılayacak isen alabilirsin topluca. Haftalık 50-100 bin TL kazandığım da oluyordu kaybettiğim de. Altın ya da dolardan değil ama
Altın ve dolardan değilse Neyden kazanıyorsun peki
Kripto para.
Ama sen hiç girme o işlere. Altın ya da dolardan devam et. Ben altından yanayım bu ikisi arasında
Kriptodan anlamıyorum hiç.
Banka da kesinti yapıyor dediğiniz gibi.
Altında da öyle mi bilmem.
Kuyumcudan mı alayım altını.
En mantıklısı o.
Dolar 12-13 tl olur mu birkaç aya sence
Artar bu gidişle her şey pahalı olur ya
Dolar artar
Artacak!
alınmaz artık
Dolar, euro yu geçme yolunda ilerliyor, saygılar.