Siz istediginiz meslekte calisiyor musunuz?
Üniversite okumadan cok kazanilabilecek bir
meslek var mi?
Üniversite okumadan cok kazanilabilecek bir
meslek var mi?
Kardeş iyi bilmediğin hiç bir işten iyi para kazanmazsın. Eğitim yok diyorsun tecrübe yok diyorsun babadan zengin de değilsin. O zaman bi iş seçeceksin az kazanıp işi öğreneceksin uzun süre. bu işte iyi olduktan sonra kazanmaya başlayabilirsin emeksiz zor o işler.
Mesela ne işine girersem ilerde rahat ederim? Grafik tasarim iyi bir secimmidir 🤔
Evet bence iyi seçim ama bıkıp bırakmamak lazım alanı seçtik ten sonra gerekirse paralı eğitim alabilirsin alanında iyi olman lazım:)
Aynen iste bıkıp birakmama konusunda sorun yasiyorum ben de 😅 çabuk sıkılıyorum maalesef ama bir seyi yapabilince de cok seviyorum o aradaki zorlu kismi birakmadan nasil devam edebilirim ki 🤦 bu sefer işi ogrenme kismi cok uzuyor nasil motivasyonumu sagliyacagim ve sıkı çalışacağım
Yaptığın işi iyi yaptıkça seversin. Öncesi için sabır lazım
Ekonomik sıkintilardan sabirda kalmadi ki 🤦
Ömür boyu rahat için bir süre sıkıntı çekmeyi göze almalısın
O konuda haklisin, sabretmek lazim
Sence bir seyde gelismek icin bir yerde ucretsiz calismak s*laklik midir?
1-2 aylik falan yani
Eğitim gerçekten çok iyiyse fırsat bile olabilir
Grafik tasarim uzerine giricem de ne kadar verirler bilmiyorum ogrenmek icin ucretsizde girebilirim gibi dusunuyordum ama yaşimi falan dusununce canım etmis mi olurum diyorum bazen
Cevap
6Cevap
Neye girissem bir süre elime yüzüme bulastirdigim için okul bitsin sonra en azindan secenek artar kafasındayım. Kisiden kisiye değişir gerçi ama icine ne siniyosa onu yap
Ticaret... Yumurta satarak başlayabilirsin.
Neden yumurtada iyi mi para var, ciddi mi soyledin 😅
Yumurta ve simit.. Deli para bırakıyor.
Simit icin seyyar saticilik nasil olur?
Sen bu istemisin?
Hayır ben o işi aştım.. Artık simitçi üretiyorum.
Simit uretiyorum dicektin herhalde 😅 fırin mi actin
Bir kacta tavuk al yumurta satarsin 😅
Hayır, ben çocuk yetiştiriyorum.. Büyüyünce hepsi simitçi olacak.
😂😂 off ya ciddi solesene abi herkes trol cevap verio resmen
Ticaret Ne Ticareti Diye Sorma Onuda Kendin bul
Ticareti dusundum de ne satacagimi bulamiyorum, birde sence online ticaret mi yoksa dukkan vs acmak mi?
Paran olmadan zaten giremezsin bu işlere fikir sat
Ne kadar lazim?
Döviz kur oranları ortada herşeyi dışardan alan bir ülkede yaşıyorsun yani baya lazım
Off offf napcaz boyle?
Finans yazılım dijital medya
Finansta kötüyum, yazilimi denedim ama pek sevmedim yani sıkiliyorum, dijital medyaya da yeni yeni bakmaya basladim sence dijital medyadan iyi paralar kazanilir mi? İş falan kolay bulunur mu
Grafik tasarim, fotograf duzenleme vs ogrenmek gerekir onun icin dimi
Okumadan da maasli köle olunur diyosun yani 😅
Okulla oyaladilar derken kendi isteginle gitmedin mi ki okula? Hangi bölümu okudun universite?
Ee sen de bu saydigin 3 seyden birini sec ve gelis, gelisiyor musun?
Forex ve borsa icinde para lazim ve maalesef o yok 😅
Dijital medyaya basladim bakalim sabirla devam edersem bu is olur yani
Zamaninda girsek bizde tuttururduk aile vs onemli yani rahatmis acmis bi kanal oyun oynamis falan o zamanlar tabi kanalda yok tutturmus öylece simdi hayatini yasiyor
İsleri oturttuktan sonra bi youtube kanali da acmayi dusunuyorum zaten, zararin neresinden dönsen kârdir mantigiyla 😅 inglizce olarak aticam ki global olsun öyle daha iyi kazanc olur. Umarim tutar
Sen de yap o zaman, sen ne uzerine giriceksin ki?
Hayvanlarin mi var
Menejerlik
Ne menejeri olucaz 🤔
oto tamircisi
Ticaret yapmalısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?