Para & Ekonomi Nasil bu aralar kazanabiliyomusunuz? suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ktiptoda boga var bunu degerlrndirebileniniz var mı bugunku kazancim 7 bin tl 😎😎😎? Nasil bu aralar kazanabiliyomusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Borsa'ya giremem, mesleğimden dolayı. 0 68 Yorumla suskunn33 +1 yıl Neden ki ne is yapiyosunuz Yorumla ЕlDorado +1 yıl Bankacılık... belirli bir departman'da Yorumla suskunn33 +1 yıl Kripto para borsada degil bunu yapabilirsin Yorumla ЕlDorado +1 yıl Compliance diye bir şey var, broker'larda hesabım olamaz Yorumla suskunn33 +1 yıl Istersen cok kolqy sonucta bi banka hesabi ve bi akilli telefon Yorumla ЕlDorado +1 yıl Anlamadım sanırım, kendi bankam'dan hariç hesabım olamaz. Coinler sadece broker'larda satılıyor Yorumla suskunn33 +1 yıl Esinin hesabini kullanirsin anne baba yeterki iste herzaman bi cozum vardir Yorumla ЕlDorado +1 yıl Senin ne kadar kazancın oldu, toplam Yorumla suskunn33 +1 yıl Asagi yukari 7 ayda 70 bin uzerinde Yorumla ЕlDorado +1 yıl iyimiş Yorumla suskunn33 +1 yıl Cok firsatlar kacirdim hatta Yorumla ЕlDorado +1 yıl Ya o değil de, bu nasıl bir profil fotosu jsnsn Yorumla suskunn33 +1 yıl 😂😂😁😁🙈 yavff deme onu bugun sen ikincisinn Yorumla ЕlDorado +1 yıl Ya her baktığımda sinirlerim bozuluyor 😂 Yorumla suskunn33 +1 yıl Degistireyim barii Yorumla suskunn33 +1 yıl Takio etmiyowun kimseyi ;) Yorumla ЕlDorado +1 yıl Herkesi takip etmem, doğrudur Yorumla ЕlDorado +1 yıl özellikle profilinde Johnny Sins, Mia Khalifa veya o branşta herhangi birini bulunduran Yorumla suskunn33 +1 yıl Aynen yazmadim napimm😁 Yorumla ЕlDorado +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla suskunn33 +1 yıl Anlarmisin coinlerden peki Yorumla ЕlDorado +1 yıl Az çok, biance coin iyidir Yorumla suskunn33 +1 yıl Yok bu ara mana eger imkanin varsa al Yorumla ЕlDorado +1 yıl Tamam, teşekkürler Yorumla ЕlDorado +1 yıl Mona coin mu? Yorumla suskunn33 +1 yıl Evet 0.80 cent den aldim su an 2.80. Cent 1 haftada ve 20. dolari gorecek Yorumla ЕlDorado +1 yıl şu an fiyatı 1.33 €, aynı coindan mı bahsediyoruz, adına tekrar bakar mısın Yorumla suskunn33 +1 yıl Mana coin Yorumla ЕlDorado +1 yıl Sen hangi yerden alıyordun coinleri Yorumla suskunn33 +1 yıl Binance ve btcturkte Yorumla ЕlDorado +1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla suskunn33 +1 yıl Hadi bakalim bol kazanclarr Yorumla ЕlDorado +1 yıl Binance için aylık ücret falan talep etmiyorlar değil mi xd Yorumla suskunn33 +1 yıl Hayir yok sadece alim aatimlarda banka gibi ucret kesintileri var Yorumla ЕlDorado +1 yıl kaç tane mana aldın Yorumla suskunn33 +1 yıl Su an 2373 adet var Yorumla ЕlDorado +1 yıl 50€luk aldım az önce Yorumla suskunn33 +1 yıl Hadi bakalim kazanirsan bi kahve iceriz 🙂 Yorumla ЕlDorado +1 yıl Bakarız xd, teşekkürler :)) Başka önerilerin var mıydı Yorumla suskunn33 +1 yıl Butcen ne kadar Yorumla ЕlDorado +1 yıl Ya aslında banka'da param var, çalışıyorum, ama büyük risk'e girmek gibi niyetim yok Yorumla suskunn33 +1 yıl Aynen bencede cok bi bilgin yoksa en mantiklisi Yorumla ЕlDorado +1 yıl doğrudur, sence mana ne kadar yükselir Yorumla suskunn33 +1 yıl Ilk hedey 3 dolar ustu sonra 5 Yorumla ЕlDorado +1 yıl Sence bitcoin gibi bir değer görür mü, bir kaç yıl sonra, yani ben pek anlamam, 2010'da bitcoin 0.08 € ile başlangıç yapmıştı Yorumla suskunn33 +1 yıl Evet o zaman solona al Yorumla ЕlDorado +1 yıl Solona ne 🙄 Yorumla suskunn33 +1 yıl Oda bi coin Yorumla ЕlDorado +1 yıl ha tamam, sen de ondan kaç tane var Yorumla suskunn33 +1 yıl 14 tane Yorumla ЕlDorado +1 yıl maşallah 😂 Yorumla suskunn33 +1 yıl Onu 40 dolardan almistim Yorumla ЕlDorado +1 yıl 3k €'ya yakın kazanç yapmışsın, tebrik ederim Yorumla suskunn33 +1 yıl Sen nasil bankacisin ya 22bin tl Yorumla ЕlDorado +1 yıl Şu an ki fiyatı 250 €, tanesini 60 € almışsın say, o kadar ediyor Yorumla suskunn33 +1 yıl tamam tanesinde 160 € kar var ve 16 adet Yorumla ЕlDorado +1 yıl 250 - 40 = 210 × 14 = 2940 Yorumla ЕlDorado +1 yıl o değil de, git şu profilini değiştir ya 😂 Yorumla suskunn33 +1 yıl Ha tamam simdi tl cinsinden soledim 😎😎 Yorumla suskunn33 +1 yıl Ya ne var yakisikli adam Yorumla ЕlDorado +1 yıl benim tl ile işim olmaz 😂 Yorumla suskunn33 +1 yıl Zenginlik bole bisey istee Yorumla ЕlDorado +1 yıl Keyfini çıkar, teşekkürler önerilerin için, ve iyi akşamlar :) Yorumla suskunn33 +1 yıl Ben tsk ederim com keyfliydi sohbet ne zaman istersen yazabilirsinn Yorumla ЕlDorado +1 yıl Hey, dikkat etmelisin, sol hakkında yarım saat önce bir bilgi çıktı, oku derim... Yorumla suskunn33 +1 yıl Ne cikti paylasirmisin Yorumla ЕlDorado +1 yıl Tweet okumuştum, yalan haber mi değil mi emin değilim Yorumla suskunn33 +1 yıl Ne yaziuordu Yorumla
Katalitik Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl KS bi tatlı ısmarlarsın artık 0 1 Yorumla suskunn33 +1 yıl Tabikii Yorumla
maria0 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Hayur 0 3 Yorumla suskunn33 +1 yıl Anlamiyomusun Yorumla maria0 +1 yıl Param yok 100 lira bile Yorumla suskunn33 +1 yıl 🙄🙄😳😳 hadi yaa Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl boğa ne demek hocam? 0 3 Yorumla suskunn33 +1 yıl Yukselis kazanc donemi Yorumla _jokeface_ +1 yıl peki nasıl yatırım yaparız hocam? oraya nasıl üye olurum? Yorumla suskunn33 +1 yıl Bilmiyosan girme Yorumla
RussianQueen Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Evet bu aralar erkek arkadaşım ilgileniyor 0 1 Yorumla suskunn33 +1 yıl Mega boga gunluk 3 5 gidiyorum bakalim Yorumla
CanSıkıntısııİşte Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Param yok 0 2 Yorumla suskunn33 +1 yıl Saglik olsun bee Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Saglıkla olmuyor fakiriz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Borsa'ya giremem, mesleğimden dolayı.
Neden ki ne is yapiyosunuz
Bankacılık... belirli bir departman'da
Kripto para borsada degil bunu yapabilirsin
Compliance diye bir şey var, broker'larda hesabım olamaz
Istersen cok kolqy sonucta bi banka hesabi ve bi akilli telefon
Anlamadım sanırım, kendi bankam'dan hariç hesabım olamaz. Coinler sadece broker'larda satılıyor
Esinin hesabini kullanirsin anne baba yeterki iste herzaman bi cozum vardir
Senin ne kadar kazancın oldu, toplam
Asagi yukari 7 ayda 70 bin uzerinde
iyimiş
Cok firsatlar kacirdim hatta
Ya o değil de, bu nasıl bir profil fotosu jsnsn
😂😂😁😁🙈 yavff deme onu bugun sen ikincisinn
Ya her baktığımda sinirlerim bozuluyor 😂
Degistireyim barii
Takio etmiyowun kimseyi ;)
Herkesi takip etmem, doğrudur
özellikle profilinde Johnny Sins, Mia Khalifa veya o branşta herhangi birini bulunduran
Aynen yazmadim napimm😁
🤷🏻♀️
Anlarmisin coinlerden peki
Az çok, biance coin iyidir
Yok bu ara mana eger imkanin varsa al
Tamam, teşekkürler
Mona coin mu?
Evet 0.80 cent den aldim su an 2.80. Cent 1 haftada ve 20. dolari gorecek
şu an fiyatı 1.33 €, aynı coindan mı bahsediyoruz, adına tekrar bakar mısın
Mana coin
Sen hangi yerden alıyordun coinleri
Binance ve btcturkte
Tamamdır teşekkürler
Hadi bakalim bol kazanclarr
Binance için aylık ücret falan talep etmiyorlar değil mi xd
Hayir yok sadece alim aatimlarda banka gibi ucret kesintileri var
kaç tane mana aldın
Su an 2373 adet var
50€luk aldım az önce
Hadi bakalim kazanirsan bi kahve iceriz 🙂
Bakarız xd, teşekkürler :)) Başka önerilerin var mıydı
Butcen ne kadar
Ya aslında banka'da param var, çalışıyorum, ama büyük risk'e girmek gibi niyetim yok
Aynen bencede cok bi bilgin yoksa en mantiklisi
doğrudur, sence mana ne kadar yükselir
Ilk hedey 3 dolar ustu sonra 5
Sence bitcoin gibi bir değer görür mü, bir kaç yıl sonra, yani ben pek anlamam, 2010'da bitcoin 0.08 € ile başlangıç yapmıştı
Evet o zaman solona al
Solona ne 🙄
Oda bi coin
ha tamam, sen de ondan kaç tane var
14 tane
maşallah 😂
Onu 40 dolardan almistim
3k €'ya yakın kazanç yapmışsın, tebrik ederim
Sen nasil bankacisin ya 22bin tl
Şu an ki fiyatı 250 €, tanesini 60 € almışsın say, o kadar ediyor
tamam tanesinde 160 € kar var ve 16 adet
250 - 40 = 210 × 14 = 2940
o değil de, git şu profilini değiştir ya 😂
Ha tamam simdi tl cinsinden soledim 😎😎
Ya ne var yakisikli adam
benim tl ile işim olmaz 😂
Zenginlik bole bisey istee
Keyfini çıkar, teşekkürler önerilerin için, ve iyi akşamlar :)
Ben tsk ederim com keyfliydi sohbet ne zaman istersen yazabilirsinn
Hey, dikkat etmelisin, sol hakkında yarım saat önce bir bilgi çıktı, oku derim...
Ne cikti paylasirmisin
Tweet okumuştum, yalan haber mi değil mi emin değilim
Ne yaziuordu
KS bi tatlı ısmarlarsın artık
Tabikii
Hayur
Anlamiyomusun
Param yok 100 lira bile
🙄🙄😳😳 hadi yaa
boğa ne demek hocam?
Yukselis kazanc donemi
peki nasıl yatırım yaparız hocam? oraya nasıl üye olurum?
Bilmiyosan girme
Evet bu aralar erkek arkadaşım ilgileniyor
Mega boga gunluk 3 5 gidiyorum bakalim
Param yok
Saglik olsun bee
Saglıkla olmuyor fakiriz