Şimdi bu USDT dediği çeyrek dolar ın kendisi. Dolara endeksli bir coin. Amerika binancelite dolar üzerinden alım satım yaptırır. Binancetr try üzerinden alım satım yaptırır. Sen dolar yatırdığın için otomatik USDT ye çevirmiş. Banka hesabına bunu coin olarak yatıramazsın. Try yani tl ye çevirmen gerek. Bunun için USDT yi tl karşılığı satman gerek. Daha sonra bankaya göndere bilirsin. Nasıl Göndereceğini bilmiyorsan tl ye çevirdiğinde liste halinde coinler in en üstte try nin en sağında yatırma ya tıkla sonraki gelen sayfada ıban felan sorar o kısmı doldur gönder yanlış bişi yapma paranı tümden kaybedersin. Ayrıca devlet bankaları 7/24 yatırma kabul eder ücretli. Özel bankalar mesai saatleri içinde kabul eder ücretsiz.
Burdaki adres kısmını hallettikten sonra binance tr ye yönlendiriyor Youtube da bir videoda izledim Yani tl ye çevirmeme gerek yok Sadece bu kısma ne yazacağımı bilmiyorum neyin adresi bu
Çekme banka hesabından binance tr ye para aktarmak için kullanılıyor. Transfer ise binance tr den binance ya da başka birinin cüzdan adresine para göndermek için kullanılıyor.
Hepsi türkçe Bu arada sana bir şey diyim mi? Usdt olarak binance tr ye aktarmıştım Şu an o Usdt 'yi satıp türk lirasına geçirdim TR uygulamasında 😊 başardım Sadece banka kısmı kaldi
Play den uygulama indirseydin daha kolay olurdu neyse. Şimdi ilk açılışta çıkan sayfanın en altında 4 menü var. En sağdaki ne tıkla açılan sayfada varlık görünür yatırma yazan yere tıkla başka bir yere değil. Çıkan sayfada ıban sorar yaz. Miktar sorar yüzde yüz yap ya da max yazar oraya bas. En altta okudum anladım kabul ediyorum kutucuğu işaretle onunda altında onay var tıkla sonraki sayfada eft havale ücretlendirme bilgi sayfası gelir tekrar onayla para gitti yalnız devlet bankaları mesela ziraat. 7/24 sır hesaba ücret keser. Özel bankalar gündüzleri alır sadece sabah 9 akşam 4 arası ücret kesmezler bugün cumartesi haberin olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sırf bu yüzden paribu kullanıyorum 🙄
Çekemedim ya
Bende 700₺ doge almıştım tavsiye ettiler binance , valla zarar falan dinlemedim zor bela satıp direk paribuya geçiş yaptım inşAllah çözersin😔🙏
Banka hesabına aktaramiyorum bir yolu yok mu
Neden kabul etmiyor banka hesabını? Mesai saatleri falan önem arz ediyor olmasın malum bugün cuma hafta sonu 🤔 papara oluyorsa onu dene birde
Banka hesabı aşamasına gelemedim böyle bir adres ekranı çıkıyor buraya ne yazacağımı bilmiyorum
Hesapta dolar olarak mı?
@Büük-memeli-kadın takip etsene bi
Tamam
Ya ben sadece bu kısma ne yazılacak onu bilmiyorum
Gerisi youtube da çorap söküğü gibi geliyor
Bi tavsiye verebilirim dene olması gerek.
Şimdi bu USDT dediği çeyrek dolar ın kendisi. Dolara endeksli bir coin. Amerika binancelite dolar üzerinden alım satım yaptırır. Binancetr try üzerinden alım satım yaptırır. Sen dolar yatırdığın için otomatik USDT ye çevirmiş. Banka hesabına bunu coin olarak yatıramazsın. Try yani tl ye çevirmen gerek. Bunun için USDT yi tl karşılığı satman gerek. Daha sonra bankaya göndere bilirsin. Nasıl Göndereceğini bilmiyorsan tl ye çevirdiğinde liste halinde coinler in en üstte try nin en sağında yatırma ya tıkla sonraki gelen sayfada ıban felan sorar o kısmı doldur gönder yanlış bişi yapma paranı tümden kaybedersin. Ayrıca devlet bankaları 7/24 yatırma kabul eder ücretli. Özel bankalar mesai saatleri içinde kabul eder ücretsiz.
Yazının başındaki çeyrek kelimesi yanlışlıkla yazıldı. Dikkate almayın.
Burdaki adres kısmını hallettikten sonra binance tr ye yönlendiriyor
Youtube da bir videoda izledim
Yani tl ye çevirmeme gerek yok
Sadece bu kısma ne yazacağımı bilmiyorum neyin adresi bu
Bak şimdi kapat o sayfaları. En başa dön.
O sayfayı açmak için nereye bastın çekme mi yatırma mı?
Canım merhaba
Ben şimdi o parayı binance Tr ye transfer etmeyi başardım
Şimdi sadece banka hesabıma yatırması kaldı yani😊
tamam şimdi binance tr de misin?
Evet ama çekme ya da transfere bastığımda tekrar binance ye yönlendiriyor beni
Nereye tıklıyorsun. Sağ üst köşede menü var orada cüzdan tıkla.
Çekme banka hesabından binance tr ye para aktarmak için kullanılıyor. Transfer ise binance tr den binance ya da başka birinin cüzdan adresine para göndermek için kullanılıyor.
Binance tr ye girdim
Sağ alt köşede cüzdan var
Çekme ya da transfere basınca büyük bianca ye yönlendiriyor beni
Youtube daki adam binance tr ye bilgisayardan girip halletmişti
Ben telden giriyordum
Dur bi de masaüstü olarak bakayım
Telde türkçe mi menüler
Hepsi türkçe
Bu arada sana bir şey diyim mi?
Usdt olarak binance tr ye aktarmıştım
Şu an o Usdt 'yi satıp türk lirasına geçirdim TR uygulamasında 😊 başardım
Sadece banka kısmı kaldi
Şimdi pc de misin tel demi? Menüler farklı çünkü.
Telden google a yazdım
Masaüstü tr sine girdim 😊
Play den uygulama indirseydin daha kolay olurdu neyse. Şimdi ilk açılışta çıkan sayfanın en altında 4 menü var. En sağdaki ne tıkla açılan sayfada varlık görünür yatırma yazan yere tıkla başka bir yere değil. Çıkan sayfada ıban sorar yaz. Miktar sorar yüzde yüz yap ya da max yazar oraya bas. En altta okudum anladım kabul ediyorum kutucuğu işaretle onunda altında onay var tıkla sonraki sayfada eft havale ücretlendirme bilgi sayfası gelir tekrar onayla para gitti yalnız devlet bankaları mesela ziraat. 7/24 sır hesaba ücret keser. Özel bankalar gündüzleri alır sadece sabah 9 akşam 4 arası ücret kesmezler bugün cumartesi haberin olsun.
Şayet bu yazdıklarımı orada bulamaz isen play den uygulama indir.
Kalan islemleri ptesi halledcem sağol
Canım Günaydın. Önemli değil. Ne zaman istersen yardım ben burdayım. Yardım edebildiysem sevindim. Sende saol.
Paribuya at ordan çek
Oraya nasıl atacağım
Ah ah param yokki oynasamda denesem
Nickin ile çekmeyi dene
Kullanıcı adın güzelmiş
tr den cek
Bu kısma ne yazılacak bilmiyorum
Ya bu kısmı atlatinca binance tr ye yönlendiriyor
Sadece burdaki adres kısmı ney onu anlatmamışlar
Yoksa youtube da gerisini halledecek kadar anladim