Sahibinden
Sitesinde oneplus 8 cihazı gördüm ve mesaj attım pazarlık yaptık WhatsApp a geçtik iban attı tc attı isim soy isim verdi parayı gönderdim sonra az önce ilanı kaldırdı WhatsApp dan mesajlara cevap vermiyor İnterneti açık 4 5 numaradan aratırdım cevap yok kargo yok ortada nereye başvursam bu adamı tutuklatabilirim kaptırdığım para 3400 tl
Sitesinde oneplus 8 cihazı gördüm ve mesaj attım pazarlık yaptık WhatsApp a geçtik iban attı tc attı isim soy isim verdi parayı gönderdim sonra az önce ilanı kaldırdı WhatsApp dan mesajlara cevap vermiyor İnterneti açık 4 5 numaradan aratırdım cevap yok kargo yok ortada nereye başvursam bu adamı tutuklatabilirim kaptırdığım para 3400 tl
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bro her gördüğün ılan ıcın iban’a para atıyorsan ılan açıp ıban atayım sana.
Polise başvur yarın adamın numarası nasıl olsa elınde , Wp konuşlarını falan da silme
Ya yok aşırı derecede istediğim Bi telefonsu uygun görünce de kaçırmıyayım dedim hatta ilanı veren hesap da kadın hesabıydı
Sen dediğim gıbı yap. Yarın yıne haber alamazsan polıse sıkayet dılekcesı ver Wp konuşmalarını kanıt göster. Havale ya da EFT cektıgın zaten bankanın mobıl uygulamasından bellı olur
Mobil uygulama üzerinden yollamadım parayı gittim Akbank atm den yolladım ve not düştüm telefon parası diye
Bankadan dekont alırsın o kolay iş
Yolladığım paraya da tc istedi kendi tc mi girdim bankaya gitsem bişeyler yapabilirler mi hem bankaya hem polise mi gideyim yarın napayım
Bankaya gıt dekont iste , banka bır sey yapamaz para zaten adamda su an. Bankadan dekont aldıktan sonra polıse gıt
Atm dekonda vermişti canım gibi yırtıp arttım o dekont u polise gitsemde para gelmez pek sanmıyorum boş iş ya gittiği ile kaldı hayırlısı böyleymiş
E tamam telefondaki yazışmalar ile karakola git şikayetçi ol
Bi işe yarar mı ki
Yarar kardeşim
yarın polise git durumu anlat
polise gitcen
Bi işe yarar mı ki yani paramı geri alabilirmiyim