AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Resmen devalüasyon Allah yardımcımız olsun
Amaçları ülkeyi batırmak galiba
İsabet olmuş
üzücü sadece bunu diyorum
Alistik artik
İç karartıcı huzursuz edici
Muazzam bi olay.
iranda 30 olmus
Güzel
Alıştık
Simdi baktim 9.54
Şahlanmaya devam
Her geçen gün daha acınası bir hal alıyor
Koyduk mu diyen tayfa nerde çok merak ediyorum
Kötü
Oraya gelicem euroları yemeye 😂
Battık batıyoruz gülsem mi aglasam mı bilmiyorum
Altın 540 galibaa
Maaşım dolarla fakirler xd
Allah yardımcımiz olsun inşallah
Çok mutluyum benim işime gelir param artıyor💋
Ah be, senin kazancın dolar olmadığı sürece kenarda duran birkaç doların ile sadece anlık mutluluk yaşarsın.
@emziksizkedi görende dolar milyarderi sanır
@maria0 Hiç sorma ya. Mutlu olacak kadar doları olsa zaten köşeyi dönüktür.
Para biriktiriyorsan dövizle demek ki artık daha az döviz alabileceksin demektir
Ama galiba sen tiktok veya bigo dan kazanıyorsun
Size daha kötü bir haberim bar gençler ben Türkiyede yaşamıyorum 😎
Yaz tatili için mutlusun yani kendince haklısın tabi ama şuda var bu döviz böyle arttıkça türkiyenin geliri azalıyor vergiler artıyor seninde tatilde harcıcağın para yükseliyor
Dışarda 3 euroya bira alıyorsan türkiye de 5-6 euro oluyor
Orası öyle tabide zaten gelmediğim için sorun yok
Bugta kaldım hem tr ye gelmiyor hem de seviniyor 😂 para biriktirip yerleşecek misin türkiye ye
Düşüncem öyle yani para biriktiricem ama üste para verseler yerleşmem Türkiyeye
Kıvırıyor musun yoksa gerçekten yanlış konuştuğunun farkında mı değilsin? Türkiye'de yaşamıyorsan ve yerleşmeyi düşünmüyorsan neden seviniyorsun neden param artıyor diyorsun?
Yerleşmem tatil yaparım belki 3-5 haftadan fazla kalırım o parayı orada yerim ama kesin dönüş yapmam diyorum anlaşılmayan ne?
He en azından ben şimdi anladım seni. Anladım ki fazlasıyla bencil ve başkalarının fakirleşmesinden mutlu olan, başkalarının fakirleşmesini dile getirmektense cebine dünyanın en değersiz parasından biraz daha fazla giriyor diye mutlu olduğunu dile getiren bir kişilikmişsin.
Duyar kasıcak başka yer bul hadi
Duyar kasmak mı? Sen yurtdışında yaşadığın için okuduklarını ya anlamıyorsun ya da yanlış kelimeler ile yorumluyorsun. Kusura bakma ama pişkinlik yapıyorsun ben de sana pişkinliğini söylüyorum, buna duyar kasıyor diyorsan üzüldüm senin adına.
Seninde anlamadığında şu ben kimseye üzülmek zorunda değilim. Elalemin nerde yaşadığına çalışıp kazandığı parayı nerde ne şekilde harcicağına ne sen ne senin gibiler karar veremez. Sana göre pişkinlikse umrumda da değil
Kazanıyorsan harcayacaksın tabii, kazanıyorsun ve harcamak da en doğal hakkın. Kimseye de oturup üzül demiyorum, kendin konuyu duyara getirme, sana pişkinlik yapmayacaksın diyorum. Kazandığını keyfince harcamak en doğal hakkın ise hakkın ile pişkinliği karıştırmayacaksın. Ben senin pişkinliğine laf ediyorum. Hangi senede gittiyseniz yurtdışına o yılların zihniyetiyle kalmışsınız. Batı'yı, Avrupa'yı görmüşsünüz, görmekten ziyade orada yaşıyorsunuz ama kafanız gerilerde kalmış.
Düşündürücü
Altın 540
ağam bizimle eğlenir
alıştık artik malum
Dahada artar
euro 11 mi olmus oha
Alıştık artik
Seçim şart