Bunun bir uygulamasi yok mu nornal bi' kripto para gibi?
Banka hesabından yatırım hesabi açıp oradan mı satın almak gerek?
. eğer öyleyse yatırım hesabı açmak için evrak da mı lazim + internetten oluyor mu?
Banka hesabından yatırım hesabi açıp oradan mı satın almak gerek?
. eğer öyleyse yatırım hesabı açmak için evrak da mı lazim + internetten oluyor mu?
@obiralfa sorunu çok güzel bir şekilde açıklamış.
Ben sadece profesyonel bir kripto ve hisse senedi yatırımcısı olarak deneyimlerimden damıtarak bazı eklemeler yapabilirim.
Eğer bu konularda çok bilgin yoksa ve öğrenmek de sana zor geliyor gibiyse önerim komisyonları biraz daha yüksek olsa da bir banka üzerinde hisse senedi alım satım yapman yönünde olacaktır. Banka uygulamalarının kullanımı çok daha basittir. Ayrıca aşağıda da belirtildiği gibi bazı testlere girmene de gerek kalmaz. Banka komisyon oranı da maksimum binde 2 olur.
Eğer varlıklarını birisinin yönetmesini istiyorsan benim gibi profesyonellerden ya da yatırım şirketlerinden profesyonel destek alabilirsin.
Onlar senin yatırım düşüncene uygun olarak portföyünü yönetecek, sana belli periyotlarda bilgi verecek ve sadece karından bir komisyon alacaklardır. Burada hisse senedi alım satımından elde edeceğin kar, kendi varlık yönetimine göre muhtemelen daha yüksek olacaktır. Ayrıca gündelik işlerinin arasında bunlarla ilgilenmene gerek kalmayacak ve zamanını istediğin gibi kullanma özgürlüğüne sahip olacaksın.
Yatırım şirketi konusunda bir öneride bulunmam burada doğru olmaz. Özelden istersen herhangi bir konuda danışabilirsin. Ama "varlıklarımı bir yatırım şirketi yönetsin" istiyorsan da varlık tutarının minimum 100.000 TL olması gerekir gibi gözüküyor.