180 bin lira maaş aldığı iddialarıyla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Türkiye gazetesinden Fuat Uğur'a konuşmuş. 180 bin lira maaş aldığı iddialarını yalanlayan Poyraz, huzur haklarıyla 62 bin 500 TL aldığını söylemiş.
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, 180 bin lira maaş aldığını yalanladı: Huzur haklarıyla 62 bin 500 TL alıyorumhttps://t.co/V6SIvWmEYG— T24 (@t24comtr) October 9, 2021
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Üni öğrencisiyim desem demek yetiyor sanırım. Ders saatlerimi etkilemeyecek bir iş arıyorum. Henüz bulamadım.
Maaşımı ara sıra gelip evine yakın üniversiteye gidiyorsun ne giderin olacak deyip "çikolata" parası veren akrabalarım ve iyi günündeyse "Pantolonumu getir" diyen babam sayesinde belirliyor.
Belirleniyor*
Bi sigara da senin için yakiyorum
Sağ olasın
Aylık gelirim yok. Babam emekli bazen cebime para bırakır. Utanırım. Vallahi bakalım iş arıyorum bende inşallah bulurum bir iş sahibi olurum.
Tamam genel müdür falan ama Bu kadar uçurum da olmamalı. Hiç bir bakan asgari ücretin 10 katını bile almamalı
Bukadat
Ulan adamın bir ay aldığını asgari ücret çalışan nerdeyse 3 senede alıyor. Adalete bak
Az alıyormuş aramızda para toplayıp verelim adama yazık laaa
Yaa ne kadar azmış yaaa o maaş benim arabamın mazotuna yetmez yaaaniiii
(!)
Sjjdjdsjsj
😂😂
ortalamanın çok üstünde..
ama böyle canım açıklamalar yapmam..
Millet açlıktan kırılırken bunun gibi 5 tane yerden maaş alanların Allah belasını versin..
Sabit değil... Kaç ev satılır ya da aldığımız hisseler ne kdar prim yapar ya da müşteriler ne kadar işleö yaparsa bunlara göre değişir... He ama bu dümbeleğin maaşı cidden çok değilmiş
Benim gelirim koca bir 0 işten çıkarıldım tam tersine sürekli giderim var milletin hayatına bak be
Meslek var mı
Neden çıkarıldın?
62.500 TL maaş alanların asgari ücret alanlara tavsiyeler vermesi sizleri anlıyoruz demesi
Anliyordur... umrunda degildir...
18.000 Kazanmak İsteyen Varsa Seve Seve Kazanabilir
Allah Allah nasıl olacak ooo?
Kpss Sınavına Giriyosun Mesela Uzmanlık İçin Olabilir Tabi Sen Bi Bayan Olarak Astsubaylığa Girersin Gereken Puanı Aldıkdan Sonra Basvurunu Yapıyosun Eğitim Bitip Mesleğe Giriş Yaptığında Piyade Komando Felan Olarak Gelirsin Suriye'ye
Boyum kısa 157yim
Sonra Seve Seve Kazanıyorsun 18.000 TL'ni. O Kadar'da Zor Değil Yani
1.57 Yeterli Alırlar Sen Boyuna Değil Kalbine Bak İçinde Arka Plan Fotografındaki Varsa Yaparsın Kolay Gelir
Bende 2.825 tl alıyorum, emeği geçen herkesin mk
10-20 arası değişiyor
Alayının a... k... 🙄🙏
Bende 340 tl burs aliyorum nasilim -_-
62.500 lira 22 asgari ücret, utanmıyor musun?
Gelirim 0, ogrenciyim😅
Kimin geliri aylık by kadar
Vay anasını avradını sayın seyirciler
Ne kadaa azmış sjjs
şu an 000
Allah razı olsun müdürüm
vergi kesiyolar yoksa 7 bine yakın 🙂
Hiç saymadım bereketi kaçmasın :))
İşsizim
4500-5500 arası
Maas almıyorum
17 bin tl