İş arama çalışmalarını arttırmalısın. Garsonluk yapabilirsin mesela, kardeşim öyle yapıyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bende yapmak istiyorum çalışmak ama maalesef sabah 10 da ders aksam 4 de bitiyor birde ben 2 saatlik uzaklikta okula gidil geliyorum sadece arada bir cuma gibi ders olmuyor burdaki lanet insanlar bile part time is vermiyor özellikle öğrenci diyorum ama maalesef vermiyorlar iste
Yani sus derken? Uni 2 ye gidiyorum inan yiyecek kiyafetim yok yani bi cafe ye falan bile gidemiyorun arkadaslarla unidekilerle tanisma falan hiçbirine katilamadim hafi onları geçtim zaten başımın etin o yedi çiş çalış diye bu sever et çalıştım evin elektirik şu kirasinj odedim inan kendime 50 belki kalmıştır sorun o iste devlete gidiyorum uni öğrencisiyim yardımcı olur musunuz diyorum onlarda olmuyor ise desen burdaki insanlar part time ise almıyorlar napalim ki biz okumayalim o zaman gerçi bu devirde okusan da okumasanda ayni maalesef
Yani anlıyorum zor ama mecbur , sus derken yani al alabildiğini konuşmana gerek yok bir şey derse sus bitti de , alabildigin kardır. Ya faaliyet falan düşünme inan hepsi boş beleş insanlar dersine git gel kimse unrunda olmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İş arama çalışmalarını arttırmalısın. Garsonluk yapabilirsin mesela, kardeşim öyle yapıyor
Evet bende yapmak istiyorum çalışmak ama maalesef sabah 10 da ders aksam 4 de bitiyor birde ben 2 saatlik uzaklikta okula gidil geliyorum sadece arada bir cuma gibi ders olmuyor burdaki lanet insanlar bile part time is vermiyor özellikle öğrenci diyorum ama maalesef vermiyorlar iste
Allah yardımcın olsun , ailen yok mu yardim etmez mi
Annem hasta zaten babam verirse 100 tl veriyor o da haftalık vrrdiginde de söyleniyor param bitti desem daha yeni verdim ne ara bitirdin der
Haftalık 100 al sus bence , baban söylense de baba işte
Yani sus derken?
Uni 2 ye gidiyorum inan yiyecek kiyafetim yok yani bi cafe ye falan bile gidemiyorun arkadaslarla unidekilerle tanisma falan hiçbirine katilamadim hafi onları geçtim zaten başımın etin o yedi çiş çalış diye bu sever et çalıştım evin elektirik şu kirasinj odedim inan kendime 50 belki kalmıştır sorun o iste devlete gidiyorum uni öğrencisiyim yardımcı olur musunuz diyorum onlarda olmuyor ise desen burdaki insanlar part time ise almıyorlar napalim ki biz okumayalim o zaman gerçi bu devirde okusan da okumasanda ayni maalesef
Yani anlıyorum zor ama mecbur , sus derken yani al alabildiğini konuşmana gerek yok bir şey derse sus bitti de , alabildigin kardır. Ya faaliyet falan düşünme inan hepsi boş beleş insanlar dersine git gel kimse unrunda olmasın
Haklisin maalesef öyle yapıyorum çalışmakta istiyorum ama burdaki allahım ceZalarida ise almıyorlar napacagim inan hic bilmiyorum
Burs başvuruları var birçok kurumun baavur
bendede 10 bin lira var ama takılcak gezicek arkadaşım yok hayat tuhaf cidden
Türkiye'ye hoş geldin
Ne yazikki hep burdaydim ogrencilerin %80 parasiz ve universite okuyor
Çağrı merkezi işlerine bakıver
Ne kadar lazım ki sana belki yardımım dokunur
İşe gir.
ya almıyor. maalesef almıyor neymiş öğrenci almıyorlarmış
ne alaka hangi ildesin
Doğru öyle
Nereye