Para & Ekonomi Tüm vücuduma masaj yapsam para olarak ne kadar tutar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ve güvenilir bir masaj salonunda.(Yakışıklı bir Erkek masörle ama) Güncellemeler+1 yıl Lan sapıklar yazmayın artık, ne açsınız yuh. Hepinizden tiksiniyorum. Kadın masör kafi bana evlenmeden önce 😏 Tüm vücuduma masaj yapsam para olarak ne kadar tutar? Cevapla Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Geçen kuzenim gitmişti masaja ajshdhsj zenciymiś masaj yapan haha 😂 2 0 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl ben her hafta gidiyorum. masoz bir abla var ful terapi 300 lira veriyorum. haftanin yorgunlugu gidiyor 0 0 Yorumla
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Senin amacın hem masaj hemde 9pücük , nasıl öpücük a heryerine jdnejeieie 0 3 Yorumla baranTek125 +1 yıl Ya hadi be senin amacınıda biliyoruz yatma saf ayaklarına Yorumla Soran +1 yıl 😂😂Ya ama sence bu yorumlar normal mi? Yorumla baranTek125 +1 yıl Ben bişey demedim kız zilli jdjsjs😉 ama onlar da abartmasınn dnshsheh Yorumla
TryCatchException Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bilmiyorum mutlu sonlular sıkıntı hpv vs. Dikkat et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Refleksoloji 100 lira,Klâsik masaj 150 lira,Full klâsik masaj 220 lira,Taş masajı ve refleksoloji 300 lira,Full + full masaj (on bölge dahil) 400 lira. 0 0 Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl 200-250 civarı galiba. Şu an olsa bende hiç hayır demem çok seviyorum çünkü 😂 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl https://www.ayakustumasaj.com/index.php/our-pricing/ 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı. yerine göre. kese, köpük ve masaj 120... ekstra masaj 200 den başlar. 0 0 Yorumla
Tekmutlu Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben uni okurken masaj salonunda çalisiyodum zaten masaj salonlarnn çoğu güvenlir olur için rahat olsun 0 0 Yorumla
Emre5341 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yer yer ve masaj şekillerine göre fiyat değişiyor normal bi masaj ortalama 300 tl 0 2 Yorumla Emre5341 +1 yıl @yaşlı_ruh_56 neden Yorumla yaşlı_ruh_56 +1 yıl bir sorum olacak Yorumla
Hdghajdghahs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Profesyonel masörüm ben gelirsen özel indirim ve özel masaj yapayım sana 0 0 Yorumla
ɗєєρɳooʈ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl Mutlu sonda olacak mı sonunda belirtmemişsinde :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ɗєєρɳooʈ +1 yıl Ama böyle bir durumda kaçınılmaz gibime geliyor kendini tutabileceğinden emin misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla ɗєєρɳooʈ +1 yıl Seni ayakta alkışlıyorum o halde :) Yorumla
nickimdebileolmz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Bazı otellerde ücretsiz yapıyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakisikli erkek masor olmazsa ne oluyor 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sarışın bir holywood yıldızı tipinde, kalıplı ve seksi suratlı biri mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzelmis, Turkiye'de yasadigina emin misin peki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Turkiye'de Kivanc Tatlitug tarzinda sayili adam vardir da ondan. Seni Amerika'ya alalim ne dersin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hım doğru.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gidicem, sende ufaktan plan yap bence Holywood sektorunden eleman istiyorsan Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 626 cevap paylaştı. 150 300 arası biseydir 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 730 cevap paylaştı. gel bedavaya yapayım knka sdfsf 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 319 cevap paylaştı. Sana bedava yapar erkek masör diyorsun 1 0 Yorumla
неустойчивый Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Bedava ya da yapar. Ardından olacaklardan sonra :) 0 0 Yorumla
Masterworld Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Tüm vücut masaj 200 tl civarı tutar 0 1 Yorumla yaşlı_ruh_56 +1 yıl özelden yazsana bana Yorumla
olcaytoo54 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Değişir sürekli gidersen indirim olur 0 2 Yorumla olcaytoo54 +1 yıl Neden Yorumla yaşlı_ruh_56 +1 yıl bir sorum olacak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl masörü buldun bi de yakışıklısını istiyorsun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl E yani çirkin biri bana dokunmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden belki kalbi güzeldir Yorumla Soran +1 yıl Ay sanane ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayyy umarım cırkını denk gelır sana Yorumla Soran +1 yıl Manyak sence ben tüm vücudumu sevdiğim sevgilime ya da kocam dışında birine verir miyim burada hayal kuruyoruz sadece parazitini içine sok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahahah gızlı uyesın ne bılıyım ben senın fantezı yaptıgını tanımıyorum kı parazitmiş artizzzzzzzzzz Yorumla Soran +1 yıl 🤣Fantezi kuruyoruz şurda ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haha anladım nerede yaşıyosun acep Yorumla Soran +1 yıl Sanane acaba, yorum yazma artık. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bırakmam Yorumla Soran +1 yıl Açık yapar mısın kendini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki? Karşılıklı gizli gizli takılıyoruz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel bedava yapayım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İstemem sonra ciklet gibi yapışır kalırsınız bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo hemen bırakırım Yorumla Soran +1 yıl Hıhı aynen aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne aynen sapık mıyım masaaj yapar bırakırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Geçen kuzenim gitmişti masaja ajshdhsj zenciymiś masaj yapan haha 😂
ben her hafta gidiyorum. masoz bir abla var ful terapi 300 lira veriyorum. haftanin yorgunlugu gidiyor
Senin amacın hem masaj hemde 9pücük , nasıl öpücük a heryerine jdnejeieie
Ya hadi be senin amacınıda biliyoruz yatma saf ayaklarına
😂😂Ya ama sence bu yorumlar normal mi?
Ben bişey demedim kız zilli jdjsjs😉 ama onlar da abartmasınn dnshsheh
Bilmiyorum mutlu sonlular sıkıntı hpv vs. Dikkat et
Refleksoloji 100 lira,
Klâsik masaj 150 lira,
Full klâsik masaj 220 lira,
Taş masajı ve refleksoloji 300 lira,
Full + full masaj (on bölge dahil) 400 lira.
200-250 civarı galiba. Şu an olsa bende hiç hayır demem çok seviyorum çünkü 😂
https://www.ayakustumasaj.com/index.php/our-pricing/
yerine göre. kese, köpük ve masaj 120... ekstra masaj 200 den başlar.
Ben uni okurken masaj salonunda çalisiyodum zaten masaj salonlarnn çoğu güvenlir olur için rahat olsun
Masaj konusunda iyiymdir ve ücretsiz yaparım sana😊
Yer yer ve masaj şekillerine göre fiyat değişiyor normal bi masaj ortalama 300 tl
@yaşlı_ruh_56 neden
bir sorum olacak
Profesyonel masörüm ben gelirsen özel indirim ve özel masaj yapayım sana
Mutlu sonda olacak mı sonunda belirtmemişsinde :)
Hayır
Ama böyle bir durumda kaçınılmaz gibime geliyor kendini tutabileceğinden emin misin?
Evet.
Seni ayakta alkışlıyorum o halde :)
Ücretsiz yaptırırsın 😁
Bedavaya yapar büyük ihtimalle
Para almam insanlık öldü mü 😀
300 TL alırım üstüne 2 posta esantiyon
Farklı yerler farklı tarifeler var.
Bazı otellerde ücretsiz yapıyorlar.
Ben parasız yaparım uygun olur dersen
Yakisikli erkek masor olmazsa ne oluyor 😂
Sarışın bir holywood yıldızı tipinde, kalıplı ve seksi suratlı biri mesela
Guzelmis, Turkiye'de yasadigina emin misin peki 😂
Nedenn 😂😂
Turkiye'de Kivanc Tatlitug tarzinda sayili adam vardir da ondan. Seni Amerika'ya alalim ne dersin 😂
Hım doğru..
Ben gidicem, sende ufaktan plan yap bence Holywood sektorunden eleman istiyorsan
Erkek masöre ödemeyi parayla yapmasan da olur
Gel sana masaj yaparım
maksimum 150-200 bence
Orgazm olursun ama bnden demesi
150 300 arası biseydir
gel bedavaya yapayım knka sdfsf
Sana bedava yapar erkek masör diyorsun
Bedava ya da yapar. Ardından olacaklardan sonra :)
Ücretsiz yapabilecekler vardır 😅
En son 300 diye hatırlıyorum
Ben yaparım deneyimim var 🤣🤣
Nuru masajsa üstüne para bile alırsın 😅🤣
Bn bin tl yapiyorum
Gel ücretsiz yaparım 😁
250 ye çok güzel masaj alırsın.
Tüm vücut masaj 200 tl civarı tutar
özelden yazsana bana
Değişir sürekli gidersen indirim olur
Neden
bir sorum olacak
masörü buldun bi de yakışıklısını istiyorsun
E yani çirkin biri bana dokunmasın
neden belki kalbi güzeldir
Ay sanane ya
ayyy umarım cırkını denk gelır sana
Manyak sence ben tüm vücudumu sevdiğim sevgilime ya da kocam dışında birine verir miyim burada hayal kuruyoruz sadece parazitini içine sok.
hahahah gızlı uyesın ne bılıyım ben senın fantezı yaptıgını tanımıyorum kı parazitmiş artizzzzzzzzzz
🤣Fantezi kuruyoruz şurda ya
haha anladım nerede yaşıyosun acep
Sanane acaba, yorum yazma artık.
Yok bırakmam
Açık yapar mısın kendini
Neden ki? Karşılıklı gizli gizli takılıyoruz
500 halederiz tanidik var 😂😂
500 falan ısmarlarım ama ne olacak
Gel bedava yapayım
İstemem sonra ciklet gibi yapışır kalırsınız bana
Yoo hemen bırakırım
Hıhı aynen aynen