Çok beceriksizim. İş yerinde nasıl becerikli olabilirim? İşten kovulmamak için ne yapmalıyım?

20 yaşındayım. İlk işim. 2 aydır, a101de çalışıyorum. Kasaya bakmakta sıkıntı yok. Ama diğer verilen görevleri hep eksik yapıyorum. Arkamdan birileri topluyor. Sabah meyve sebze fazla fire çıkmasın diyorum. Bir kaçını yani hafif buruşmuş olanları atmıyorum. MS akşam giriyor, o atıyor. Ön yüz çekiyorum. Arkamdan biri illa girip kendisi düzeltiyor. Beni begenmiyorlarmış. (Hem kendi mağaza sorumlum, hem de mağaza yardımcısı. Ayrıca dün mağaza sorumlusu işi çok geç öğrendin, kötüsün dedi bana)
Başka bir MS (daha önce 2 haftalığına çalışmıştım onunla), demiş bölge sorumlusuna; "biz onu adam ederiz". Sonra geldi. Dedi, bak şunlara dikkat et, kendi mağaza sorumlunun gözüne girmeye çalış, a101e göre kötü bir çalışansın, toparla kendini dedi.
Bu işe ihtiyacım var. Ve, iş yerinde hata yapmamaya çalıştıkça daha çok hatalar yapıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Hatalarımı kafama takıyorum. Her an ağlayacak gibi oluyorum. Gözlerim doluyor. Size, yemin ederim, alacak olduğum parayı hak edip etmediğimi bile sorgulayıp, "birinin hakkına giriyor muyumdur? Ben bu parayı sahiden hak ediyor muyum?" diye düşünüp istifa bile yazasım var. O kadar kendimi kötü ve işe yaramaz hissediyorum.
Nasıl becerikli olurum? Nasıl hayatta kalırım bu markette? Allah rızası için yardım edin 🤧🙏
Kovulmak istemiyorum. Ama böyle olmakta istemiyorum.
Çok beceriksizim. İş yerinde nasıl becerikli olabilirim? İşten kovulmamak için ne yapmalıyım?