Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
50-60 bin TL bandında bakımsız araçları ucuza alıp ucuza satmak mı?
Yoksa rentekar kaskolu 6 araçla günlük kiraya vermek mi avantajlı?
50-60 bin TL bandında bakımsız araçları ucuza alıp ucuza satmak mı?
Yoksa rentekar kaskolu 6 araçla günlük kiraya vermek mi avantajlı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Al sat yapmak uzun vadede kazandırır, kiralık daha hızlı kazanç sağlar ama ne derece gelir olur bilemem başka insanların elinde anası ağlayan araçlar yüzünden baş ağrısı yaratabilir.
oto yıkama
Yok babacan ne yaptın ya, ya çok kapsamlı bir yer açacan boş yıkamayla olmaz o iş profesyonele kaçsan yetkin eleman bulmak zor 300 bin harcasan uğraş dur ama araç nakit para bugun bırakıyorum desen zararın olmaz yıkama tutmaz aga
eee o zaman fırın aç
fırın ekmek herkesin ihtiyacı
Güzel iş ama belli başlı eski yerler var yapan kişiler belli zaten ayrıca bu kadar güzel iş olmasına rağmen neden fazla yapan yok merak ediyorum, un alacan ekmek yapacan ve gerçekten dehşet para var, sadece ekmek değil az kapsamlı yapsan pasta ceşitlsri, simit cay vb dehşet gelir
söyleyince mantıklı geldi dimi😬😄
alta fırın üste kafe/pasta + oyun mekanı olcak 😏 bi bilardo attın mı gelen giden çok olur
Fırın yönetmeliklerine falan baktım şu an araştırdım, bilardo olmaz, bina altlarına yasaklanmıştı emin oldum yasak butik fırın oluyor. Eğer müstakil tarzı yeri güzel bir fırın yeri bulursan acık alanı da olursa cay pasta cart curt servisi için dehşet kazanır aklımda kalsın araştıracam
aslında hocam bide en güzel iş çiğköftecilikte
sabah açmazsın zaten dükkanı 😏 kim alcak sabahın köründe😄 gece de bi çırak koysan 12 gibi kapattı mı mis gibi..
Yok kanka kendi dükkanımız var caddede en popüler zamanında yapım zaten lokanta çiğköfte 2 bucuk TL idi o zaman kilosu 25 TL idi bir miktar bırakıyordu 8-10 kilo gidiyordu çiğ köfte şu an 5 TL galiba kilosu 50 TL 10 kilo desen 500 TL sade çiğ köfteden satıyormuşum sonra ben biradere bıraktım gecen sene o da devretti kiracı var, o şekil bir sektör istemiyorum. Ama az maliyeye açarsın o avantajı var, daha çok al sat sermayeli beni de boşa çıkaracak bir iş düşünüyorum, yanında piyasa işleri yapacağım. çiğköfte falan öldü, o tip bir sektör düşünsem sadece burger yapan Br yer olur mesela Ercan burger tarzı.
pasif gelir istiyosun sen daha çok
Şu an Ercan burger dehşet gidiyor, hem sistemi basit hemde uygun ve güzel yemek yapacaksan o şekil yapman lazım yoksa günlük işlerle seni bağlar uzamasın kısalmazsın
Paran varsa hepsi