+1 yılAçmaz. Para olmadan da mutlu olabilir insan. Hayaller kurabilir üstelik parayla alakasız! Parayla da mutsuz kalabilir, üstelik umutsuz. Ne zenginler var sıradan eşyaları bile altından. Ama ya hayatları? Kimin hayatı mükemmel ki onlarında olsun? Para mı bu mu deseler, paranın karşısındakini seçerim. Çünkü para duyguları satın alamaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle söyleyeyim, sevdiğim var evlenmeyi bırak görüşebilmem için bile tonla para gerekiyor.
Kilo aldım, biraz harekete geçeyim dedim; spor salonları ateş ediyor, diyet yapıyorum, diyetisyenden yardım alayım diyorum; en ufak bir uygulama bile ateş ediyor.
İse gireyim diyorum, torpiller ateş ediyor; lazer yaptırayım diyorum ateş, :))
Evde spor yapayım dedim, yok mat bilmem ne ateş. Ayy bu neeeeeee:)
Yani açmasa bile tercih edilir.:)14 Yorumla- +1 yıl
Senin paran mutlu etmeyebilir. Ya hu biz yoklukta mutlu olmayı başarmış insanlarız. Yokluğa alışığız yani, paranın varlığıyla giden yokluklara da alisiriz.:P
- +1 yıl
Tabi rabbim sağlığımızı huzurumuzu neslimizle sinamadiktan sonra.
+1 yılAcmaz bence hersey para degil bu hayatta paranin satin alamadigi seyler var ask sevgi sadakat guven gibi mesela herkes paran var iken sana iyi davranir etrafinda gercekten iyi insan mi var yoksa paran icin mi seninle birlikte bu ikilem yer bitirir insani hem cok para haramsiz olmaz oyle yani toplayamadim cumleyi 😄😄
27 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde genc olmayi hic istemezdim dedigin gibi insanlar menfaat pesinde paranin pesinde kimse gercek askin sevginin degerini bilmiyor kimde para varsa o daha cok ragbet goruyor tuhaf bir dunyada yasiyoruz
- +1 yıl
Dogru soyluyosun umarim hayatinda iyi insanlarla karsilasirsin 🤗
- +1 yıl
🤗🙏🏻🙋🏻♀️
+1 yılmaddi olarak belirli bir düzeyi aşmış olan birinin kapıları para anahtarı ile zorlanıyor ise ve kapı sahibi bunun farkında ise o kapıyı açmaması kuvvetle muhtemeldir. Ancak ekonomik sıkıntıları olup geçim derdi olan bir kimsenin ruh asaletide zayıfsa bütün kapılarını ardına kadar açarsın parayla.
11 Yorumla- +1 yıl
@izmirliitaroooot fal bakıp burç yorumlayarak mı kazandın bu paraları?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Evet açar keske simdi su fotodaki paralar beenim olsa skckdckd ustune de bir kac milyon/milyar verseler cok iyi gelir simdi 🤦 para lazimm, para=güç, saglik, ask, her sey* parasizsan yasama öl diyorlar öyle bir zamandayiz paran yoksa bir hicsin manken gibi degilsen daha da hiçsin bir de dogustan bisiler varsa genetiginde kotuyse dogmadan ölmussundur 😪 kusura bakmayin gercekler acidir.
11 Yorumla
+1 yılHayır bence açmaz bir adamın söylediği çok güzel bir söz var aşırı hoşuma gidiyor.
Yiyecek satın alabilirsin, ama iştah satın alamazsın.
İlaç alırsın ama sağlık alamazsın.
Bilgi alırsın ama bilgelik alamazsın.
Gösteriş alırsın ama güzellik alamazsın.
Eğlence alırsın ama neşe alamazsın.
Tanıdık alırsın...
A. Garborgre-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft30 YorumlaEvetttt konumuz para ne güzel. İnsanlar ya parası ya da sevgisi yok diye mutlu degildir. Paran kadar adamsin bu dunyada yoksa seni kimse gormez, arkadaşların selam dahi vermez. Paran varsa tum islerini halledersin. Istedigin gibi bir hayat yasarsin. Paraya gelmicek kadin varsa dünyanın bir numaralı yalancisidir. Para erkegi kadini genci yaslisini herkesi mutlu eder veeeee açamayağı kapı yoktur...
00 YorumlaKimisi için sadece ön kapıyı açarken, kimisi için tereddütsüz arka kapıyı bile açabiliyorsa hem insandan daha iğrenç hemde insandan daha tehlikeli olduğunu direk söyleyebiliriz
10 YorumlaHepsini açar sizi bir ömür boyu sevecek birini bile paranız var ise bulabilirsiniz ama paranız bitince kalır mı bilemezsin geleceği görme kapısı ve ölümcül hastalıklar hariç herseyi yapabilir para
10 Yorumla
+1 yılbütün değil ama bir çok kapıyı açıyor, benim elimde olmuş olsaydı bütün kapıları açardım ama değil maalesef yanlış ellerde olunca işe yaramıyor. paraya yön vermeyi bilirsen her kapıyı açarsın
11 Yorumla- +1 yıl
örnek kuzenin bok gibi parası var, ahanda bu masadaki parayı bahşiş diye dağıtır o derece ama mk malı parayı harcamayı bilmiyor pintinin önde gideni ne harcar ne de kimseye paranın ucunu gösterir, koklatır, paraya tapıyor mankafa harcamak yerine seyrediyor mik kafalı :D monalisa heykeline bakar gibi :D
paranın miktarıyla alakalı, mesela rolls royce ile geziyorsan evet, tüm kapıları açar! örnek; ali ağaoğlu, acun ılıcalı!
10 Yorumla
+1 yılparanın açamayacağı kapıların sayısı fazlasıyla nadirdir. en basitinden paranız varsa her konuda el üstünde olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılSn soran sizi tenzih ediyorum fakat sürekli aynı sorular soruluyor valla yıldım 4 aydır girmiyordum siteye girmediğim kadar da varmış valla🙈
10 Yorumla
+1 yılTürkiye de Maalesef ki evet Ama Yurtdışında hayır paran olsa dahi Engel çıkarıyorlar paranla iş yapamıyorsun
10 YorumlaKullanmayı biliyorsan evet. Kullanmayı beceremezsen "para mutluluk getirmiyor" diye ağlaman muhtemel.
10 Yorumla
+1 yılAçmasa bile kapıyı değiştirebilirsin
Yani para = mutluluk20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçmıyor ya. 🙄mutsuzum zenginim yok ki hic dengicim lüKS araç kullanabilen hep kel ve yaşlı
312 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yanı paran var mı
Cevap sahibi+1 yılVar
- +1 yıl
Peki neden mutsuzsun
Cevap sahibi+1 yılYalnızlık tan bunalım oluyor bazen
- +1 yıl
Nerelisin
Cevap sahibi+1 yılAntalya param icin benimle olacak insanı napim ben
- +1 yıl
Burcun ne
Cevap sahibi+1 yılAslan
- +1 yıl
Takip atarmısın
- +1 yıl
Takip atar mısın sayın gizli
Cevap sahibi+1 yıl@extracocuk niye
Para herşeydir Parasız hiçbir şey olmaz katılıyorum Para her kapıyı açar
10 YorumlaBu zamanda bir para bir de... Geçiyor düzgün insani önemseyen 0 sıfır.
10 Yorumla
+1 yılKapıyı açmayı bırak o kapının olduğu yeri komple alır
10 Yorumla
+1 yılAçıyor, özellikle gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelerde bu daha da net. Herkesin bir fiyatı var.
10 YorumlaSadece kadına a açar para bitince kadın da kapatır. Jeton gbi attıkça sever kadın
10 Yorumla
+1 yılPara günah kapısı da sevap kapısı da acar yeter ki niyetine bağlı
12 Yorumla- +1 yıl
Parayla zina da olur fakiri doyurmak ta
- +1 yıl
Hayat kadınlarını zengin etmektense sokaktaki garibi sevindir
+1 yılKapıları açar açmasına ama ilaç olur mu o tartışılır.
10 YorumlaOofff şu fotografin guzelligine bak orgazm oldum resmen para herseydir tabi kapilarin %99.9 unu acar
10 Yorumla
+1 yılbirçok kapıyı açsa da açamayacağı kapılar da var elbet
10 Yorumla
+1 yılPara bir çok fırsat sunar ve belli bir noktaya kadar insanı çok mutlu eder ama bir yere kadar.
10 YorumlaBence para herşeyin ilacıdır parasızda mutlu olurum diyen Yalan söyler
12 Yorumla- +1 yıl
Başkalarını bilemem ama ben mutlu olamıyorum
Aldığın maaşdan kira elektrik su telefon ve kredi kartı borçlarını ödediğinde ne kadar kalıyor biliyormun bir ay boyunca 300 TL parayla geçinmek zorundasın hadi gel bakalım nasıl mutlu olacaksın üzerine bir şey alamıyorsun eşine alamıyorsun hep borç ödemekle geçiyor hayatın
Şu ana kadar açamadığı kapı görmedim, fakat hayat neyi getirir bilemeyiz tabii.
10 Yorumla
+1 yılFakir olup inşaatta ağlayacağıma zengin olup lüKS villamda ağlarım yani çözmesede aralar 😂
10 Yorumlaaçamaz.. Özellikle açmaya çalıştığınız kapının sahibinde de para var ise :D
10 YorumlaIlac? Kanseri parayu basarak yenebildigimizi sanmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBu dünyada belki açar ama ölene kadar. Öldükten sonra para da kurtarmaz.
10 Yorumla
+1 yılAçıyor insanlar önce bedenlerini satmaya başladı sonra duygularını paraya satmaya başladı
10 YorumlaParayla açtığın kapıdan güzel bir şey çıkma ihtimali biraz düşük
10 Yorumlaaçmayacağı yol yoktur lan adam 1000 tl için ormanları yakmış lan 1000 tl bin yazıyla da B İ N T L :D
10 Yorumlaaçar.
zengin olup da mutsuz olmayı başarabilenin zekası düşüktür.
parayı nasıl kullanacağını bilmiyordur.10 Yorumla
+1 yılKapı ne Allah aşkına. Tutturmuşsunuz kapı diye. Para kiramı öder, Faturamı öder, evime erzak aldırır. Sapıttı herkes iyice. Kendinize gelin
20 Yorumla
+1 yılTabiki acar su zamanda paran varsa saygin var paran yoksa adin bile yoktur
12 Yorumla- +1 yıl
Acmaz diyenlere sorun bakalim paran yoksa dolmus kapisini bile acamassin o eskidendi biz oyle buyuttuk evlatlarimizi ama simdi parayla buyuyorlar biz bez yikadik su cektik komur bulamadik cali cirpi yaktik simdi gelinligi giymeden evlende goreyim ben odunc aldim giydim bir somyayla buyuttum 3 bebeyi esimde inaaatte calisiyor kimse acmaz demesin
- +1 yıl
Çeken bilir. Çekmeyen bilmez 👏👏👏
Açaar mesela hobilerini yapmak için para olması gerekiyor para olduktan sonra hobilerini yapıp mutlu olursun. Mesela sevgiline Gül Alman için paran gerekiyor güzel bi resturattanta yemek yiyebilmen için spor yapabilmen için para
10 YorumlaEvet kapı açar ama bi gün o kapı yüzüne de kapanabilir bi yerde çok iyidir ama bi yerde senide batırabilir
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi açar tek başına değil tabikide ama çoğu şeyi çözer.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParayla alabileceğin herseyi aldın ee sonra ne alacaksın mutluluk en iyisi
20 YorumlaAçmaz diyen idealist duygusal pembe hayalleri olan biridir.. Açar. Hatta açar içinden bir kapı daha yaratıp onu da açar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 386 cevap paylaştı. Satış ve pazarlama deprtmn şefi olarak söylüyorum paranın alamayacağı kapı yoktur
10 Yorumla
+1 yılParan varsa çoğu kız kendini satmaya razı. Bir çok kızın sadece tek kriteri var "Zengin Koca". Halbuki benim için Eskort ve zengin koca arayan kız ayni.
10 YorumlaSomut olan her kapiyi açabilir
Ama soyut olan her kapiyi acamaz10 Yorumla
+1 yılCennet kapısını açmaz mesela ama namaz paranın kapısını bile açar:)
41 Yorumla
+1 yılne kadar paran olursa olsun satın alamayacağın 2 şey var
biri dinazor diğeri merkez bankası00 Yorumla
+1 yılAçmaz derler ama açar. Açmalı mi? Hayır ama açıyor.
00 Yorumla
+1 yılİnanın açmaz arkadaşlar en basitinden sen sevdiğini parayla elde edebilir misin?
33 Yorumla- +1 yıl
O yüzden paran olmalı ki seni başka şeyler mutlu etsin
- +1 yıl
@Kızlardasormasınm paran olmadan da mutlu olabilirsin ki
- +1 yıl
@lostprincess olamazsın demedim ki
Sadece parayla her kapıyı açabileceğini düşünenler evet der. Sonra hayatın gerçeği yüzlerine dannk diye vurdu mu intihar ederler
10 Yorumlapara açmaz ama sağlık ve huzur her kapıyı açar nice milyarderler vardı ama sağlık konusunda hep sıkıntı yaşıyorlardı yani hersey para degil...
10 Yorumlabütün kapilari acar mi bilmem ama cogu derdin devasi falan, bu devirde sicsan parayla oyuzden cevabim evet...
10 YorumlaHemde herşeyin kapısını açar😂
14 Yorumla- +1 yıl
Neyin mesela 🤗
- +1 yıl
Ozamsn. Sen acıyon. Kapıları
- +1 yıl
@izmirliitaroooot yaptığın yorumlara dikkat et !!!
açarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
20 YorumlaPara bir takas yöntemidir ama parayla her şey takas olmaz.
10 Yorumla
+1 yılPara ile huzuru satın alamazsın, ama geri kalan her şeyi satın alabilirsin.
10 YorumlaGünümüz Türkiyesinde açar üstüne el üstünde tutulursunuz
10 Yorumla
+1 yılTek başına mutluluğun kapısını açamaz imkanları sağlar evet ama kesin mutlu edemez hatta etmez
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok para istem o kapıları kendi gücüm ve irademle acabilim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün kapıları olmasa bile, çoğu kapıyı açtığı kesin
10 Yorumla
+1 yılParasının hesabını bilmeyenler aniden göçüp gidiyor demek ki bütün kapıları açmıyor.
10 YorumlaPara maddi sıkıntılarını giderir. Başka hiçbir şeye yaramaz
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler