Kimlik fotosu vs çekiliyor diye duydum. İleriki günlerde bize zararı dokunacak bir şey midir? Papara nedir nasıl kullanılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Teknoloji geliştikçe bankacılık uygulamaları da çeşitlendi ve gelişti. Papara da onlardan biri. Sağladığı avantajlarla dikkat çeken papara nedir nasıl kullanılır bakalım. :)
Papara Hesabı Nedir?
Papara hesabı, birkaç dakika içerisinde, bir uygulama üzerinden açabileceğin bir banka hesabıdır. Papara hesabını açtıktan sonra hesaba para yükleyerek harcama yapabiliyorsun.
Papara Nasıl Kullanılır?
Öncelikle Papara'nın internet sitesinden veya Papara uygulamasından giriş yaparak bir hesap açıyorsun. Ad, soyad, e-posta, cep telefonu bilgilerini girerek hesap açabileceğin gibi, Google ya da Facebook hesabınla da Papara hesabı açabilirsin.
Hesabını açtıktan sonra, hesabın içerisine para yükleyerek hemen harcama yapabiliyorsun. Klasik bir banka kartı gibi.
Papara Ne İşe Yarar?
Papara çok işe yarıyor. En başta kolayca hesap açma olayı var. Hesabına para alabilir, gönderebilirsin. Banka kartının geçtiği her yerde harcama yapabilirsin. Anlaşmalı bankaların ATM'lerinden para çekebilirsin. Fatura ödeyebilir, ulaşım kartına para yükleyebilirsin
Hatta yatırım ve birikim hesabı açarak yatırım yapabilirsin. Türkiye ve Amerika borsalarında hisse senedi alıp satabilirsin, kıymetli maden alıp satabilirsin, döviz aşıp satabilirsin.
Papara Hangi Bankaya Aittir?
Papara herhangi bir bankaya ait değil. 2016 yılı Nisan ayında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan "Elektronik Para Kuruluşu" olarak faaliyet göstermek üzere aldıkları izinle 2016 Ağustos ayında faaliyetlerine başlamış.
Mastercard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyesi olarak Türkiye'de ilk defa bankaya bağımlı olmayan Mastercard logolu bir ön ödemeli kart çıkartmışlar.
Papara Hesabı Nasıl Açılır?
Yukarıda da bahsettim. Papara'nın internet sitesinden ya da iOS uygulamasından veya Android uygulamasından Papara uygulamasını indirerek uygulamaya kaydolabilirsin.
Nasıl hesap açacağını buradaki videodan öğrenebilirsin:
https://www.youtube.com/embed/FMtuy1brYOMPapara nedir nasıl kullanılır anlatmaya çalıştım, umarım faydalı olmuştur. İyi alışverişler! 😊
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
en güzel özelliğinden birisi çocukların bile kullanabilir olması. özellikle joypara, lol rp gibi oyuncu paralarını kolaylıkla alabiliyor. eft, havale ve internet alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilmenizi sağlıyor. çektiğim video papara kullanımı için size yardımcı olacaktır:
https://www.youtube.com/embed/o-61laJ035k10 Yorumla
Papara sabit bir bankaya bağlı olmayan kendi üyeleri ve diğer tüm banka hesaplarına saat farketmeksizin işlem yapabileceğin bir şey.
Kartı da var uygulaması da.
Ben çok memnunum hatta birçok özel kurumla anlaşması var %50 indirime kadar faydalanabilirsin.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Papara ücretsiz para yükleyip para gönderme uygulamasi sayesinde kullanılan bir nevi araç gibi bişi kartı bile var bende komisyon kesmeden almadan para transfer ediyorsun 😍 kartta istedigin bankadan para çekip yüklüyorsun tatlım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Banka hesabı gibi her atmde işlem yaparsın, para çekip yüklersin alışveriş yaparsın vs10 Yorumla Papara sanal ortama para aktarma ortamı. Bankalar ile anlaşmalı bir kart. Papara hesabı olanlar ile kolaylıkla para transferi yapabiliyorsun.
00 Yorumla- +1 yıl
Kredi kartı alırken ne yapılıyor zannediyorsun? 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Hic almadım bilmiyomki 😅
- +1 yıl
Çok popüler bir kart ama hiç kullanmadım etmedim. Ne diye ihtiyaç oldu?
- +1 yıl
Çok da aman aman bi ihtiyaç değilde ne biliyim üye olunca para falan geliyo ya
Olsa da fena olmaz 😅 - +1 yıl
Üye olunca para geldiğini hiç zannetmiyorum 😂 Kredi veya banka kartı düşüncen varsa sana tavsiyem Enpara. 6-7 yıldır kullanıyorum hiçbir şikayetim olmadı.
- +1 yıl
Teşekkürler deniycem🙏
- +1 yıl
takpnetp ozeldn iki soruluk yazisabilrmyz uzun degl 2 soru?
00 Yorumla - +1 yıl
Ben kullanıyorum zararı yok
00 Yorumla - +1 yıl
Kullanmıyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!