Ekonomist selcukgecer: Bizimkisi üretime değil tüketime dayalı, hormonlu bir büyüme

Enine boyuna büyük bir şeyler her geçen gün daha çok millete giriyor. Bunun büyüklüğünden bahsediyorlarsa doğrudur. Çünkü bu hükümeti bildim bileli ihtiyaçlarımı hükümet beni pozisyondan pozisyona sokarak karşılıyor. Zevk almıyorum da ama neyse Silivri soğuktur.
Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Türkiye ekonomisi büyüyüyor diyor. Halk (üreticiler, ev sahipleri, satıcılar vs) herşeye hemen zam üstüne zam ekliyor. Bence ekonomik büyüme aç gözlüler doymadan mümkün değil.
Cevap
8Cevap
Büyüyenler en üst tabaka parasına para katmakla meşguller orta direk borçlarla mücadele ediyor. Kredi rekoru kırılıyor ülkede ayrıca tüik rakamlarını doğru bulmuyorum.
Türkiye'nin ekonomosi büyümüyor. Türkiye'yi soyanların ekonomosi büyüyor. Kendileri ve yalakaları şatafat içinde yaşarken halk her geçen gün fakirleşiyor. Hayat pahalılaşıyor.
Vergilerle büyüdüğümüz için. 😃 Ekonomik büyüme çok yönlüdür. İçinde halkın refah seviyesi de önemlidir.
Türkiye ekonomisi uzun vadede küçülüyor her şeyi satarsan tabii ki büyürsün ama kısa bir süreliğine ondan sonra çöküş başlar ve önünü alamazsın
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 9_10 cm kadar büyür ancak o da hissedilmez. amcak eflasyon 30 cm kadar olur açtırarak girer.
Ekonomik bize değil bizden faydalananlara büyüyor
Ekonomi değil pahalılık büyüyor
Erdogan büyüyor
Biz ne bilelim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?