Altın hesabını tavsiye eder misiniz? Hangi banka? nasıl işler nasıl açılır?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
Açabilirsin. Her ay arttığın paraları bu hesaba altın alarak biriktirebilirsin. Bu şekilde benim epey bir param oldu.
00 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı. Mobil uygulamadanda kendin açabilirsin.
00 Yorumla - +1 yıl
altın elde güzel canlı canlı sarının en güzel tonudur
00 Yorumla Kesinlikle önermiyorum normal piyasaya göre gitmiyorlar kendi istedikleri fiyat veriyorlar altına
00 Yorumla- +1 yıl
Kasa açtır fiziki altın koy hesap oldumu az yükselince bozdurmak istersin
00 Yorumla - +1 yıl
Evet ben daha önce kullandım
00 Yorumla Para biriktirmek için mantıklı bir yol
00 YorumlaBence mantikli benim var
00 Yorumla- +1 yıl
Evet açabilirsin gram altın
00 Yorumla - +1 yıl
Mantıklı banada açtır ortak olsun
00 Yorumla Döviz altın veya faiz
00 Yorumla- +1 yıl
Gece alma satma onun dışında mantıklı
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı. Makas aralığı hangisi düşükse ondan aç derim
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ben pek tercih etmiyorum açıkcası
00 Yorumla - +1 yıl
Mantıklı banka guvenilir
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Ziraat ve yapı kredi ikisi olur
00 Yorumla - +1 yıl
Kuveyt Türk avantajlı
00 Yorumla Kuveyt türk ac
00 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı 🥳
00 Yorumla - +1 yıl
Ben dolar actirdim
00 Yorumla - +1 yıl
Mantıklı tabi ki 🤔
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bankalar geleneksel tasarruf ve kredi kurumları olduğundan müşterileri için her gün yeni bir ürün ortaya koymaktadır. Altın hesabı da bu ürünlerden biridir. Bu anlamda bir bankada altın hesabı açtırman oldukça makul bir eylem olur. Sadece dikkat etmen gereken birkaç husus var.
Bunları aktarayım:
İlk olarak; birçok bankada bu hesabı açabilecek olsan da, bir değerli metal olan altın konusunda geçmişi daha köklü ve İAR (İstanbul Altın Rafinerisi) ile en eski ilişkilere sahip kurum olan Kuveyt Türk Katılım Bankası olduğundan, hesabının burada olmasını öneririm.
İkinci olarak; artık gram altın da bir kurumdan diğerine çok cüzi bir komisyon oranı ile transfer olabilmektedir. Yani bu banka ile sorun yaşarsan yarın kolaylıkla başka bir kuruma geçebilirsin. Kuveyt Türk senin için en güçlü aday olsa da, tekel değil.
Üçüncü olarak; altınlarını eğer bir bankada altın hesabında muhafaza edersen, mesai saatleri dışında işlem yapmamanı öneririm. Yüksek denilebilecek alış-satış fiyat farkları ile karşılaşabilir ve bundan hoşnut olmayabilirsin.
Son olarak; altın hesabını vadeli açarsan, altınların kenarda dururken nemalanır ve getirin daha da artabilir. Altınlarını bankada vadeli altın hesabında bekletmeni öneririm.