Otogaza bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam geldi. Zam, pompa satış fiyatlarına yansıyacak.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Twitter hesabından otogaz fiyatına zam yapıldığını duyurdu.

98 kartal aldığımda otogaz 1.86 civarıydı.
Sattığım da ise 2.20 gibi bir rakamdı.
O günleri ve şu an ki fiyatına bakınca bu nedir abi ya yeminle kemal sunal filmlerin de ki zamana dönüyoruz diyorum🤣
Ata çimene zam
Cevap
55Cevap
Benzinli kullanıyorum Lpg nin de avantajı bitecek dizel gibi. Şu an eurodizel ve benzin fiyatları iyice yaklaştı, lpg nin litre olarak daha fazla tüketildiğini de hesaba katarsak o da giderek yaklaşıyor.
otogaz haberi yazıyosun resimdeki araç ticari dize. insan bir şahinin brodway in altına yatmış gaz tabancasını takan istasyon çalışanı resmi falan koyar
Bu hayat hep böyle zam zam , geçen Burger King e gittik porsiyonları %25 küçültmüşler üstüne %100 zam yapmışlar oradaki adam dedi işte ülkenin hali
Millet mutlu mesut ki ses çıkaran yok onca vergiye, zama, ve diğer onca soruna. Her millet hak ettiği gibi yaşar.
Zamsız gün yokki. Suriyelinin afganlının ıraklının ve bilumum diğer ülke vatandaşlarına bakım parası lazım. senden benden çıkacak. sîradan durum bu zamlar.
Artik işi iyice boşladılar yahu kuruşla zam mı olur kuruşla sakız bile alınmıyor nerdeyse artık lira lira zam yapmalılar ki şanımız yürüsün 😉😅😅
Şimdi düşünmeye başlicaz düşünme bitmeden yine düşündürtecek yeni bir zam daha gelir. Daha yeni vergi arttırdılar zam geldi zaten gaza.
Zamda zam zam zam herşeye zam iliğimizi kuruttular. Bide müslüman ülkeyiz güya yabancılardan daha hırsız müslğman ülkesi yazık yazık.
Ülkede zamla mayan bir şey kaldı mı ki. Çikolata fiyatlarına bakıyorum 1 liraya çikolata kalmamış. Merhaba 1,25 tlden başlıyor.
Işte bu canım ülkemde yaşamak artık gitgide imkansiz hale geldi daha durun 2021 yilinda kac zam daha sokacaklar vatandasa
Otogaz fiyatındaki zorunlu global bir artıştan kaynaklı değil de, keyfi yapılan bir vergi zammından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ne güzel yaa önceden 3 kuruş 5 kuruş zam yapılıyordu şimdi 10-15 kuruşluk zamlar 🤦♂️ petrol düşerken zam üzerine yapmalarına ayrı güzel doğrusu
Arabam benzinli. Bu durum benzine zammın da eli kulağında olduğunu hissettiriyor. Bir şey düşünmüyorum.
Üretim yok vergiyle geçinen devlette normal şeyler tl nin de değersizliği cabası
LPG yi bırakın benzini de.
Elektrikli arabaya geçin
elektriğe ve doğalgaza da 2 gün önce %25 zam geldi hayırlı olsun haa zamların yapılma sebebi ekonomi ile ilgili değilmiş bize verenler keyfi zam yapmış yerseniz
Şaşırmamak lazim onlar konusur bunlar yapar (bu tur slogan vardi sanki Neysa)
adam sarayda oturuyor canınızı alsa hakkı seçmeseydiniz derim
Eee böyle bir milllete böyle eşeğin s. iki millet seviyor zevk aliyor bundan
Daha iyi günler diyorum. Gelecek daha çok gelecek zamlar.
Az zam gelmiş bir iki tl gelmeliydi toplu zam olurdu iki de bir zam açıklaması yapamazlardı.
Düşünmeyi bırakmak en iyisi yoksa kafayı yemeye az kaldı.
Ne düşünebiliriz ki kardeşim, arabaya binenler düşünsün. Benim bisikletim var.
maalesef her ay zam geliyor...
dolarla yarışıyor...
enflasyonu sorsan 6 bilmem kaç derler...
Gelsin daha fazla gelsin. Hepten kayışları siyiralim amaç bu zaten.
arabam yok, umrumda değil taş bile yağsa bu ülkeye artık
artık hiçbir şey düşünmüyorum..
ben hep 50 liralık alıyorum diyen amcanın kafasından istiyorum..
Arkadaş tam da ehliyet almaya çıkmışken bu yapılır mı ya?
2 günde bir 100 lira yakıyor araba.
Araba da sürmeyecem artık
LPG'li arabaya binmeyin diğerleri de çok pahalı ama dizel araba yolda çok iyi gidiyor özellikle rampada..
Millet otogaz kullanmasın diye benzinle eşitleyecekler galiba 😂
Kimliklerinde din müslüman yazıyor. Ama yalan yalan ki müsluman muslumana bunu yapmaz ki
Şimdi benzine de zam gelir acaba 1.0 araca LPG olur mu 😀😀
Alismaya basladim zevk alir duruma geldim ohhh dayayin ohhhh
Ne araba kullanacak istek bırakıyorlar ne başka birşey sürekli zam zam zam yeter daa
Ekonomimiz yine şaha (!) kalktı.
Yeteeeerrrr diye bağırasım var gerçekten
ekonomi gitti bea. Herşet zamlınıyor bu ne abi.
Gaza geldiyse herseye zam gelir durmaz cesme
Zam değil, güncelleme. Bir öğrenemediniz. 😃
Artık domalalım da herkes rahatlasın
Neye zam gelmiyor ki?
Gel 2023 Gel diyorum.
ben de tam motora tüp taktirayim diyecektim🙂
Siz hala düşünüyormusunuz
Dün doldurttum zamlıydı yuh be
Bu gidişle benzinle aynı fiyata gelecek
Benim icin sorun yok ben hep 50 liralik alirim
Daha ne düşünelim anasının …. mı diyorum
Bereket versin. Güzel.