Louis Vuitton ve çatısı altındaki birçok markada pay sahibi olan Bernard Arnault, geçtiğimiz Perşembe günü Jeff Bezos’u geride bırakarak dünyanın en zengin insanı oldu. Bezos’un net değeri geçtiğimiz hafta 186 milyar dolara gerilemişti. Arnault’un güncel değeri ise 196 milyar dolara ulaştı.
Dünyanın en zengin insanı artık Bernard Arnault. Zengin olsanız yapacağınız ilk 3 şey nedir?
Afrikaya duzenli gida yardimi yapardim ve temiz su teknolojisi yapardim cesme filan... arda kalan parayla cok fakir insanlarin evine yiyecek birakirdim burda da.. cocuk. okutirdum Kimsesiz ve devlet yirdunda kalan 3 cocuk alirdim en az bor evde bakar beslerdim.. okuturdum... kendim. icin. ev araba bir is kurardim ve bolca dunyayi gezerdim... fazlasina ihtiyacim yok.. oyle ferrariye falan binmezdim. sosyalist biriyim belkide ondan.. baskalarinin aci cekerek yasamasini izlerken luks icinde yasayan zalimdir
Valla ilk işim tüm unililerin kredi borcunu öderim bana dua etmelerini isterim Sonra ailemle guzel bir ev konforlu yaşam Kendi egitimime yatirim yaparim
Köy hayatına benzer lüks bir yer, istediğim yere gitmemi çabucak sağlayacak bir özel jet ve kişisel yardımcılarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
dünyanın en zengin insanı ne bernard ne bill gates ne de jeff bezos bunlar resmi veriler dünyanın asıl maddi anlamda sahiplerini burda yazmaya gerek duymuyorum insanlar tahmin etmiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Afrikaya duzenli gida yardimi yapardim ve temiz su teknolojisi yapardim cesme filan... arda kalan parayla cok fakir insanlarin evine yiyecek birakirdim burda da.. cocuk. okutirdum
Kimsesiz ve devlet yirdunda kalan 3 cocuk alirdim en az bor evde bakar beslerdim.. okuturdum... kendim. icin. ev araba bir is kurardim ve bolca dunyayi gezerdim... fazlasina ihtiyacim yok.. oyle ferrariye falan binmezdim. sosyalist biriyim belkide ondan.. baskalarinin aci cekerek yasamasini izlerken luks icinde yasayan zalimdir
Valla ilk işim tüm unililerin kredi borcunu öderim bana dua etmelerini isterim
Sonra ailemle guzel bir ev konforlu yaşam
Kendi egitimime yatirim yaparim
Kendime bir ada satın almak, @princessa_963 yı yanıma almak, ve son olarak çok lüKS bir yüzen uçak satın alıp gezmek olurdu
Köy hayatına benzer lüks bir yer, istediğim yere gitmemi çabucak sağlayacak bir özel jet ve kişisel yardımcılarım
dünyanın en zengin insanı ne bernard ne bill gates ne de jeff bezos
bunlar resmi veriler dünyanın asıl maddi anlamda sahiplerini burda yazmaya gerek duymuyorum
insanlar tahmin etmiştir
Ben kendime bir sey almazdım heralde ya bilemedim hic o kadar zengin olmayı düşünmedim bile
Hiç bişey yapmam. Fenomen olmak istiyorsan uzun yazmana gerek yok sıkıcı konularda hiç gerek yok
Uzaya çıkmak net abi ya
Aynı yaşardım.
Bağış yapardım
Kızı yok mu bunun
Tebrik ederim