25 yaşındayım öğrenci pasaportumun süresi bu yıl bitmiş : ( bu sene ilk kez green carta başvurayım dedim ama tabi pasaportu yenilemem lazım o da minumum 400 tl : / zaten beş parasızım aslında ve green kart çıksa da belli bir para lazım olacak, işlemler için gereken ücreti çalışır bir şekilde hallederim desek. Ama bir de gitmeden bankada en az 4-5 bin dolar göstermek gerekiyor ki 10-12 bin dolar diyen de var o da şu anki kurla şaka gibi bir rakam. Tabi bir yandan en az 4-5 bin dolar zaten gereklidir orada ilk etap için ama. Ya da abd dr yaşayan birini sponsor göstermek gerekiyormuş onu da nasıl bulurum bilmiyorum.. belki gitmeden Türk bir işveren bulup hem işimi ayarlayıp hem dr sponsor görünmesi için ricada bulunulabilir bilemiyorum
Tabi kartın çıkması çok düşük bir ihtimal ama yinr de çekilişe katılmadan bütün bunları düşünmem gerekiyor.
Sizce o 400 lirayı toplayıp pasaportumu yenileyip başvurayım mı, yoksa sana çıksa da gidemezsin sen mi dersiniz
Tabi kartın çıkması çok düşük bir ihtimal ama yinr de çekilişe katılmadan bütün bunları düşünmem gerekiyor.
Sizce o 400 lirayı toplayıp pasaportumu yenileyip başvurayım mı, yoksa sana çıksa da gidemezsin sen mi dersiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kadar ihtimal yazmışsın ki insan okurken bile umutsuzluk yaşıyor, umarım dilediğin gibi bir olanak bulup bunların üstesinden gelirsin.
Evet o yüzden sordum zaten. Umutsuz düşünmekte haklı mıyım diğer insanlara göre de mi öyle diye düşündüm. Hepsini halledilir evrak vs bir şekilde çalışıp aöa şu bankada para gösterme olayını trk başıma nasıl yapayım destek olacak yardım edecek kimse yok. Orada türk bir işletmeci bulup ne bileyim adamın restoranrı vardır garson olarak grl başla der, ondan sponsorluk rica etsem yardımcı olmaz mı? Sonuçta para vermicek banka hesabını gösterecek bildiği. Kadarıyla, yani rakamın görünmesi yeterli. Sonuçta işi de bana o verceğine göre gözünün önünde çalışanı olmicaö mı zaten
Sözel baktığında oluru var gibi görünüyor ama her insan başlıca kendini korumalı kanısıyla bu bilgileri gerekmediği sürece ailesiyle bile paylaşmaz o nedenli genelde yurt dışı için orada yaşayan akrabalar araştırılır. Harici bir şey başarabilirsen çok ileri yerlere gelecek potansiyelin var demektir.
Banka hesao bilgilerini benimle paylaşmicak zaten. Belki banka bilgilerini bile paylaşmaz bilmiyorum sadece sponsor diyr geçiyor belki ismi bile yeter o kişinin. Ama dediğiniz gibi bence de kimse böyle bir iyilik yapmaz. Yani imkansız benim olay o yüzden hiç deneyip de boşuna 400 lira pasport ücreti verme mi diyorsunu
Burada ağzınla kuş tutsan bile diye başlayan cümleler bile kurabilirler para söz konusu olunca öyle yabancılar medenidir falan bile bu konularda hikaye kalabiliyor. Dediğim gibi akraba bağlarını kullanabilmek önemlidir bu konularda imkansız diyemem ama zaman alır muhtemel yoklukta 400 liranın hiç olması seni zorlarsa tabi ki vermek doğru olmayabilir
Akraba bağlarım yok. Abd de okuyan iki kuzenim var görüşmüyorum amcamın çocukları. Onlarla hiçbir bağım yok olmasını da istemem zaten. Görüşmedipim ve görüşmeyeceğim insanların yardımını talep etmem. Kimsebin ağzına laf vermeye gerek yok brn olmasaydım gelemezdi kibirine girer boş insanlar sanki geri kalan her şeye kendisi çabalamış gibi. Destek çıkacak bir yakınım yok yani onun dışında da ihtimal kalmıyor işte
Millete bakarsan bu iş imkansız diyebilirim. Sen başarın için kullanacağın insanların sözlerine ne aldırış edeceksin ki sen başar o kadar çok konuşsunlar ki sen daha çok yücel... Lütfen biraz prof bak olaylara :)
Ne profu görüşmediğim insanlardan ne isteyeceğim. İnsanlar da der aha muhtaç oldu işi düştü. Sen bir şey başarmaya çalışırsın çıkar yardım etmemek için buraya gelip nerede çalışacaksın derler bir mesleğin mi var vs bir sürü şey insnaların burnunu büyütürsün boş yere hayatımda istemediğim insanların yardımını da istemem malesef çünkü insanlar
O zaman boşver amerikayı ülke neyine yetmiyor ne diyeyim mübarek :D
Kumar gibi bir şey bu. Sen bilirsin.
Kumar ne alaka ya. Fırsat için şans. Kumar başka bir şey sorulan şey de başla ayrıca, saçma sapan yorum yapıyorsunuz
Anlatmak istediğim şey green kart çıktı diyelim oraya gidince oraya tutunman gerek. Tutunmaya çalışman hayatında büyük bir kumar bence. Tabii bir tanıdığını falan sana yardım etmesi için ayarlarsan o zaman kumar olmayabilir.
Orada tutunmaya çalışmak bir kumar değil. Girip garson olarak da işr başvutursun ve illaki bir yerden alınırsın. O şekilde gayrt düzenini kurardın Abd sınıf farkının olmadığı gelir dağılımının rahat olfuğu bir ülke. Sen kolaysa tr de hem çalış hem kendine ev tut hem de geçin... tabi bu gidişle Türkiye diye bir ülke kalırsa
Umarım öyle olur..
Ben oraya gitmekten önce başka bir şeye takılıyorum siz ona yorum yapsanız
Bence bir kere dene. Eğer orada yaşamak istiyorsan dene tabii ki.
Siz detayı okumadan yorum yapıyorsunuz ama. Diyorum ki farzedelim çıktı gidebilmek için banka hesabında en az 4-5bin dolar hatta 10-12 bin dolar göstermek gerekiyormuş
E tamam ben de dene diyorum her türlü şey için. Sen demiyor musun belki birini bulurum belki diye. Sorunu baştan aşağı okudum zaten. Birini bulmayı denemeye çalışabilirsin.
dene dene ben de deneyeceğim
Önce yazılanı okuyun lütfen. Sorduğum şey başka. Bankanızda 10-12 bin dolar var mı
Dene 5. Kez deniycem ben bu snee
Peki gösterebilmek için banka hesabınızda 5-10 bin dolarınız var mı
Daha fazlası var
Deneme
Sebep?
Deneme işte