Salatalık %83
Şeftali %73
Kiraz %48
Havuç %47
Kayısı %46
Kabak %46
Domates %37
Taze Fasulye %37
Patlıcan %37
Muz %31
TÜİK
Umarım memur ve emeklilerin maaş zamlarında reel fiyat artışları da dikkate alınır. Mutfak yanıyor, maaş yetmiyor. 🔥

Hükümet önce kendi milletvekilleri ve bakanların birden fazla yerden aldığı maaşları vermeyi bırakması lazım.
Ondan sonra da halka hakkı olanı vermesi lazım.
Hep saray olmaz. Vatandaşı düşünsünler. Tek emekli maaş ile kıt kanaat geçiniyoruz. İş zaten yok.
Teşekkür ederim.
Valla doğrular neyse o.
Halk kan ağlıyor.
Bizim aldığımız para ile bir ay geçinemezler. Sonra halka porsiyonları küçültün derler.
Cevap
3Cevap
Eyvah yandık... zam geliyorsa geçmiş olsun. Desene tüm ürünlere 3 4 kere zam gelecek... 😒
Memurdan sonra emin ol ne zamanlar gelecek.. iyi biliyorum bunları.. Malum gıda sektöründe olunca.. bu şu an ufak tefek şeyler. Simdi bazi şeyler düştü diye söylüyorlar.. ama iki katına yakın olmazsa ben de yasemin değilim. 🙄
Evet... 🙂
Kendi ekmeklerinden kısıp da bu kadar zam yaparlar mı
Hükümet kafasına göre takılır zamlar yapılır bizde izleriz🤗
Enflasyonu tedikleyen en yegane şey asgari ücrete gelen yüksek zam olmuştu. Ondan sonra her şey zamlanmaya başlamıştı (işçilere zam yapan patronlar bunun bedelini ürünlere yansıttı.
Enflasyonu geçen zamlar çok tehlikelidir.
Memurlara verilen zamlardan daha önemlisi, piyasanın keyfi zamlar yapmasını engellerse bence zam yapılmasını minimumda bile tutabilir hükümet.
Yağı siringayla çekip kullanicak artık🙈bu ne yaa
Sinirden soruyu çok anlamadım 😂direk margarin yağı görünce
Eşit oranda yapmalı ama nerdeee
Evet ben hep daha fakir oluyorum onu farkettim yıllar içinde 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?