Arkadaşlar hakmar da işe başlamak için garantiden vadesiz hesap aç dediler. Garantiye gittim hakmar da işe başlamak için hesap kartı açtırmak istiyorum dedim. Bir sürü şey imzalattılar, sonra iki tane kart verdiler bana. Birinde paracart yazıyor birinde bonus diyor. Bana kredi kartı da mı verdiler. Nasıl oluyor şimdi? Hangi kartı kullanacağım. İki ayrı kartı iki, ayrı kullanım ücreti mi ödeyeceğim. Kartlarım kısmında garanti bonusta kullanılabilir limit bin beş yüz lira diyor, hiç kullanmasam benden yine de para alırlar mı? Çok endişeliyim bilen biri yardım etsin.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet kredi kartı ama neden bu kadar panik yapıyosun ki
Borçlandım çünkü :(
hayır kızım kullanmazsan borçlanmazsın ayrıxa arayıp iptal ettirebilirsin
Evet biri kredi kartı diğeri maaş kartıdır
Peki kredi kartını hiç kullanmasam benden para almazlar değil mi? Kullanım ücreti ucuz da hani borçum falan olmasın
Almazlar diye biliyorum, ama sen ufak ufak kullan ileride kredi çekmen gerekirse notun yükselir
Bonus kazanıyorsun falan da diyorlar, ama bilmeden kullanıp ödeyemeyip borç altına girmek istemem. Belki zamanla param oldukça kullanırım
Şimdi kullanma o zaman çünkü bi kere kullandımı arkası kesilmez
Bence de, evdekilere de hesap kartı olduğuna inandırayım bare
Yardımın için teşekkürler
Rica ederim ne demek
Maaş müşterisin kart ücreti ödemezsin
Gerçekten mi, ödemem mi? Şimdi kullanılabilir ücreti kullanmasam para da istemezler benden dimi
Hayır galiba kredi kartı vermişler :)) sen banka kartından maasun yatınca maasını cekecen. istersen yarın garanti müşteri hizmetlerini ararsın sorarsın iyice kafana takacak bişey yok. Zaten krediyi herkes kullanıyor taş çatlasınnyıllık 20 30 tl dir kullansan bile. Takmaya değmez
Ne biliyim kredi kartı hiç sevmiyorum, böyle insanın başına dert açıyor gibi geliyor. Sanırım kredi kartı vermişler internetten baktım biraz. Hiç kullanmayacağım içinde ki parayı herhalde o zaman benden para almazlar
Evet kır at yarın konuş diğer kartttan parayı çekebiliyosan ne gerek
Olmadı öyle yaparım, teşekkürler
Rica ederim maas kaç tl sorması ayıp
3000 TL dediler
Çok iyi yaz için mi girdin sadece
Hayır bir iki yıl çalışmayı düşünüyorum. Bu yıl üniversite sınavına girmedim. Bir, İKİ yıl çalışıp para biriktirmeyi hedefliyorum. Daha sonra sınava gireceğim ve çalışmayı bırakıp okuyacağım
Saatler nasıl peki yarın iş var mı
Pazartesi başlıyorum İnşaAllah. Saatler iyi. İki vardiya var. Bir gün on iki buçukta gidip akşam dokuz buçukta çıkacağım bir gün sabah sekiz kırk gibi gidip akşam beşte çıkacağım. Sekiz saat falan çalıştırıyor yani. Bir gün de izin günüm var.
En önemlisi sigortam başlayacak
Çok iyi be sıkılıyom ben de evde boşboş
Kaç yaşındasın? Belki sende geçici bir işe girersin. Bir iki aylığına da olsa. Hem para kazanmış olursun
Senle aynı yaşıtım. Üni başlıcak da kimse 1 2 aylığına almıyor ki a 101 falan
Evet marketler dönemsel değil uzun süreli istiyor. Büyük marketlere hapy center gibi marketlere yap başvuru, işkuru ara bir iki aylık dönemsel iş alrmı oluştur kırstarsiye tarzı yerlere git tatlıcı fırın falan onlar kısa süreli de alır, üniversiteye başlarken cebine para koymuş olursun
Eyvallah sağ olasın. uyumucaksan bikaç sorum daha var da soruyum mu
Tabii sor, uyumuyorum
Yazar mısın peki mesaj kutum açık
Tamamdır, bekle