iyi mi? Kötü mü?
İyi ✔
Kötü✖
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Seni durduran limitse zaten sen baştan ayvayı yemişsin. Cebimdeki kartların limitini hiç bir zaman bilmiyorum. Toplasam herhalde 400-500.000 vardır ama ben hiç bir zaman gereğinden fazlasını harcamadim. Beni durduran limit değil kendi özgür hür iradem.
Lisedeki kızıma bile 50.000 limitli KK verdim. Limite rağmen Normal aylık ödemesi 300-400 lirayı geçmez. Çok nadiren bilgim dahilinde 1000 lira olur. 16 yaşındaki kız bile bunu basariyorsa herkes başarabilir.
Sorunun benimle alakası yok.
Pardon ya. Sen derken ben de genelleme yapmıştım aslında ama sanki size hitap gibi olmuş. Kusura bakmayın. 🙏
benim peder bundan 12 yıl önce 2009da kamyon alıp kömür satacaz diye 35binlik kredi çekti ödeyemedi tabi yapılandıra yapılandıra 35binlik borç oldu 60 küsür oldu sonra sefalet yılları bide memur 3bin küsür maaşın yarısı borca 700-800ü kiraya geri kalanı ile 4 boğaz besledi neyse bu olaydan 10 yıl sonra yani 2019 da kredi kartını bizden habersiz 35bin yapmışlar la babam zaten 6bin alıyor niye böyle yaptınız dedim kredi notunuz yüksek vs dediler dedim düşür şunu gene sefalet çekmeyek dedim velhasıl kredi notunuz yüksek olmadan öyle herhangi birine kredi limitini yükseltmezler ama diyelim yükselttiler bence kötü bir şey
Bana göre baya kötü durum.. İnsan cebinde parası olmadığı zaman direk karta saldırıyor çünkü kartımda limit var diyor da acısı ay sonu çıkıyor. Önceden 3 tane kredi kartı kullanıyordum, hepsini kapattım çünkü her ay başı baktığımda geri ödüyorum ama ay sonu olduğunda geri doluyordu :D
Kesinlikle iyi değil. Kendine ait olmayan bir parayı harcıyorsun ve bankaya borçlanıyorsun. Limit yükseldikçe, ödemeler de yükseliyor ve bu durum zamanla içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Cevap
16Cevap
Limitim 12 bin ama bişeyi değiştirmez tutumuna bağlı harcamana bağlı ödeyebileceğin miktara göre harcama yapıyosan limitsiz kart bile dert değil
Kredi kartım yok ama olsaydı da limitinin düşük olmasını isterdim. Yüksek limitli olursa dayanamam gibi. 😇
ben araba bile alabilirim ama iş amaçlı kullanıyorum cips kola alacam diye değil ödemelerimi de takip edebiliyorum.
Kredi kartı sadece taksitlendirmeye ve ufak alışverişlere kullanılmalı. Bütçeyi aşan limitlere ulaşmamalı.
limit yüksek olursa daha çok para harcamak isterler, limit az olursa daha yatırımlı harcamalar yaparlar
Gelirinle orantılı olmalı aksi takdirde ödenmeyecek durumlara kadar yol açabiliyor.
Boş işler için kredi kartı kullanmam anca yüklü miktarda mal alacağım zaman başka türlü alışverişte kullanmam
Harcamabı kontrol ettiğin sürece önemş yok ben tek çekim veya maksimum 3 taksit yaparım
eğer bitirmek için çabalamazsanız acil durumlar için iyi olabilir, ama tabii ki ayağını yorganına göre uzatmak gerek. çok kişiyi yaktı bu limit olayı
Maximum 3 ile 5 bin arası olmalı
Nerede duracağını bilmeyenler için iflastır...
Kötü mümkünse kredi kartı kullanmayın
Bence kötü benim 100 bin yapmışlar
Kötü. Dolunca ödeyemiyorsun.
Borç almak iyi mi kötü mü?
Kötü bence çünkü birine borçlanmak iyi hissettirmiyor
Kredi demek borç demek. Yüksek limit, yüksek borç.
Öyle işte
Bankaya borçlandığımda hep huzursuz hissederim
Doğru düşünebilen insanların olduğunu görmek güzel
Olan bu
Kredi deyince başka birşey gibi sanıyorlar
Bazen de faizle ödemen gerekiyor, bu daha zor
Faizde sorun yok, dahada ödenmezse avukata daha fazla ödüyorsun
Hayat mı zor yoksa Türkiye’de yaşamak mı?
Türkiye'de yaşamak
Bencede
Nekadar çok ortak yönümüz var 😃
Fırsatım olsa 1 saniye bile durmam artık burda 🤦🏻♀️
Siz erkekler neden böylesiniz ki?
Birşey demedim
Ok bi daha deme öyle şeyler
Ortak düşüncede olduğumuza sevindiğim için haketmiyorum bu tavrınızı
🤦🏻♀️🤦🏻♀️😄
PARDON
Esnaf olduğum halde kredi kartı kullanmıyorum.
İyiiii
Kontrollü oldgun müddetçe sorun yok:))
Kötü
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?