Selam 800 TL kazanmam gerekiyor sürem kısıtlı nasıl kazanırım bir işim yok
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Borç alaacaksın lamı cimi yok 3 5 günde o parayı bulaamzsın aile komşu akraba akradaştan üç beş borç alacaksın
Instadan ajanslara yaz livu fancy me gibi sohpet ederek kazanirain o kdri
Sanaldan
Benimle çalış günde hergün 400 500 kazan papara çalışanıyım hiç bir yatırım yapmadan
O ne tam olarak
Papara çalışanıyım referanslı olduğum için üye ekleyerek para kazanıp kazandırıyorum
Nasi oluyo o
Yazz
Borsada kumar oynarsın o sürede onu yapabilmek için anca başka türlüsü zor.
Birisini bunun altına çıkıp ahlaksızca birşey yazarsa kafasını keserim.
Kaç yaşındasın
Neden sordun?
Merak
18 diyelim
kredi çek, ondan sonra işe gir kredini kapat
Kendine finansal köle bul
Nasıl yani
Sen öyle mi yapıyorsun
Twitterdan bulman kolay olur. Ama dikkat et fetişci cikmasin ayak fetiscisi oluyor çoğu. Eğer guzelsen kendinden bir şey vermene gerek yok seks muhabbeti falan olmaz onlar senin kolen olmak için yalvarır bile sana sen ne dersen onlar onu yapmak zorunda ama nasil diye sorduğuna göre pek bir bilgin yok bu konuda. Istersen araştır biraz sonra bi köle edin ama dikkat et dediğim gibi fetişci olan kendini belli ediyor hemen gerçek köle bul
Ne güzel bir yorum ve tavsiye. Git bedenini kullan ile bunun ne farkı var şimdi.
@mete3500 ne alakası var a*q bi b*k bilmeden konuşuyosuz. Orda bastıra bastıra diyorum fetiscilerden uzak dur seks falan olma gibi bir şeyi yok eğer öyle bir şey sezersen zaten sapiktir köle deildir diye. Kölelik tamamen farklı bir şeydir sen ne dersen onu yapar gerçek manada bir köleden farkı yoktur hiç denk gekmediginiz için isin icin de bi halt var sanıyor olabilirsiniz ancak onunla alakası yoktur b*k b*k konuşmayın bilginiz yoksa
Sen yaptirdin mi peki kölene mesela ne yaptirdin yaptirdiysan
@AteşHaznedar ben ne emir veriyorsam onu yapıyordu yemesinden icmesine uyku saatinden diğer kalan çoğu şeyini benim iznimle yapıyordu bunlar genel şeyler ancak dediğim gibi iznin dışına çıkamaz parasını bana harcatmak icin de yalvariyordu hatta ben diyordum son 100 lirası sana kalsın diye ama istemiyordu ac kalmak istiyordu saka değil bunlar kendimden hiçbir şekilde bir ödün vermedim zaten alakam da yoktu o gece gunduz dmden yalvariyordu koleniz olayım lütfen diye ben orda öğrendim böyle bir şeyin varlığını boş animdi dedim bi deneyim kart bilgisini bile kendisi vermek icin yalvardi boş vaktim vardı bi deniim dedim iki hafta sonra sıkıldım ve birakrim ancak var böyle bir şey ve her seyde sizlerin düşündüğü gibi seks falan olmuyor gayet köle ruhlu insanlar var ancak yine de fetişci olmadigina emin olmanız gerekiyor zaten onlar basından kendini belli ediyorlar hal böyle olunca isim olmaz diyip gonderirsin yani bu kadar basit
Iki kere aynı cümle tekrarlanmis ama sorun değil anlaşılır metin gayet
Ne kdr aldn ondan zdngin miyidi ki para yedirmis kole diye
@AteşHaznedar zaten parası olmasa finansal kolelik yapamaz ödev kölesi olur
Guzelmsn
Ya birincisi bu nasıl bir akıl zihniyet. Yani sen bir insani onu yap bunu yap diyeceksin. Bunun için para alacaksın. Ve bu doğru mantıklı olacak. O* ruspuluk sadece bedenen olmuyor. Biyke çarpık bir zihniyetinde farklı yok. emin ol fetişinden kölesine hepsini gördüm. Bunun masum olduğunu dogru olduğunu ancak senin gibi bir bok bilmeyenlere doğru gelir. Git yeri geldiğinde çalış diyeceğine yazdığın şeye bak
@mete3500 lan m*l kısa sürede bu tutar gerekli demiş kız. O*ro*spu sensin erkeğin o*rospusu seni. Sen de köle mısın bu kadar yara aldın gece gunduz s*kini sivazlayan p*ust. Bi akıllı sensin s*cmik surat seni
Ya bi hadi ordan git ya. Namus fukarası gitsin günlük temizlik yapsın iş mi yok. Aklına s*kayim. Bu mu geliyor aklına.
@mete3500 ya bi s*ktir git sokuk namus abidesi seni valla bak yorumunu okumadan bu yorumu yazıyorum yeter zaman harcadigim m*l mısın nesin çok konuşmaya hevesliysen baskasini bul a*mip seni
Ne için lazım nerde yaşıyorsun
Bir şey yaptırmam gerekiyor
Gizlisin ama
Olmasam ne olurdu ki
Neyse tamam
Bir tavsiyen varsa söyle gizliyim çünkü takip ettiğim insanlar bunu öğrensin istemiyorum
Gizli olduğun için ben yazamıyorum sana ekleyemiyorum da
kısa sürede kazanılacak tek bir şey var
Vereyim gel
Ne kadar kısıtlı
3 gün
Kaç paran var peki
Hiç dndnd
Anladım yardımcı olmak isterdim olsaydı 50 100ün
Sugar daddy bul
He Sugar daddyler de gizli üyeleri bekliyordu hahaha
Lslsldkıxodkskk orasını bilemem
Acun ılıcalıyı bulsun sjjsjs