Ben her ay 4 bin TL kenara koyabiliyorum.
Türkiye şartlarında gayet iyi gibime geliyor. Siz ayda ne kadar kenara para atabiliyorsunuz?
Türkiye şartlarında gayet iyi gibime geliyor. Siz ayda ne kadar kenara para atabiliyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben ogrenciyim gelirim yok ailemde vermiyor. Sadece kenarda birikmis param var. Oda disari cikmazsam 3 ay boyuncca kenarda kalir anca. Buda sosyallikten feragat etmek demei
öğrenciyken ben de senin gibiydim... şu an bile öğrenci alışkanlığım devam ediyo; bişey alırken yüz kere düşünoyrum, kalıtsal olarak kaldı galiba bende adfhgjjhgdf
Fakirlik ruhumuza islemis ya gagahs izlemeye gelmisiz bu hayati
ahahah hayat süprizlerle dolu anonim kız... emin ol ilerisi güneşliii
Ilerisi gunesli olsa ne olur ben genclik yillarimi icimde ukteyle hatirlicaksam hep
hayat işte kimisi +5ten başlıyor kimisi -20 den.. hem yaşın kaç ki daha?
2 buçuk TL atıyorum her ay kenara. 20 sene sonra iyi para olur
Tl olarak mı atiyosun altın döviz yaparak mi?
TL. 2 buçuk lira yani Bi çikolata parası
1 TL de olsa bence döviz falan yap ya da bitcoin al
Bitcoin sence nasıl bir yatırım?
Bitcoin etherum solana hbar ve bnb elimdeki kripto paralar. Az düşsün biraz daha almayı planlıyorum. Kripto = gelecek = adalet
Hem öğrenciyim hem müsrifim yav ama bu durumdan şikayetçiyim ufaktan kendi paramı kazanmaya başlayıp para ekonomi işlerini öğrenmem gerekiyor
Ne biriktirmesi, borçlarımı odeyemiyorum. Pandemi ve iktadar sayesinde çok işsiz kaldım. Borc harç gecindim. Çalışınca da onları ödemeye uğraşıyorum.
Cüzdanımda ne kadar artıyorsa kutuma koyuyorum para harcama şeklime göre değişiyor
yaşın küçük daha abisi
Beyninde sorun mu var?
Benim birikimim birseylere yatırım yaparak oluyor , yoksa birikim yapamıyorum, bunun için de ya araba , ya küçükbaş hayvan, ya arsa tarla alıyorum, miktar olarak ise belli olmuyor kimi zaman cebimden yiyorum kimi zaman aylik 30-40 bin kazanıyorum
insanımızın enflasyondan haberi yok heralde, TL üzerinden mi yatırım yapıyosunuz gerçekten?
Ne kazancım belli ne borcum her ay değişiyor ben böyle işin ta
para biriktirme düşüncem var ama çalışmıyorum ki para kazanayım
Hiç. Aldığımı harcıyorum borcum var birzda yarısı da oraya gidiyor
Ne borcun var? Ev falan mı aldin
Hayır kredi borcum var onu ödüyorum zaten senin köşeye koyduğun paranın az biraz azını alıyorum 3 bin lira zaten toplamı 🤣
Kyk sıkıntı ya :)) ne mezunusun
Kışın çok atamıyorum ama yazın 10-15 vardır bazen fazla
10-15 Bin yanlış anlaşılmasın 🙂
Malum öğrenci olduğum için 100 lira falan
o da güzel... hele öğrenicyken baya güzell
Ben hiç atamıyorum ya. Aşırı müsrif birisiyim.
mesela neler alıyosunuz? kıyafet falan mı
Akrabamin yanında çalışıyorum fazla almıyorum maaş ay sonu kıyafet felan alıyorum dolabı dolduruyorum yetiyor zaten ailemle yaşıyorum
Kenara atmak mı borca girmediysek şükrediyoruz millet ne şanslı
Benim maaşın yarısı, Lösev / Kızılay'a gidiyor, Geri kalanı Kızıma. :D Pek gerek duymuyorum.
Maaşı komple kenara atabiliyorum.
Değişiyor her ay çok şükür maaşım güzel
Para biriktirme düşüncem hiç olmadı. Olmadığı gibi hep para yağdı. Halimden memnunum.
Benim maasim 4000 degil
maaşım 14.000₺ aylık 5 atıyorum kenara
Ne is yapiosun ki
@Mutlulukneydi89 dişçiyim
İşten ayrıldım önceden bin tl koyabilyordum
1 lira bile biriktiremiyorum kanka :((
Maaş kaççç🤧
Alıyoruz biseyler
Sorması ayıp mayış ne kadar 😂
alıyoz bişeyler yaa çok sayılmaz; masrafım az
Sıfır
o da güzell
0 TL
0 tl gayet yeterli gibi bence xksjcjakxjjwjd
biriktirmiyorum
Sıfır
Değişiyor.
4 4.5 arası atabiliyorum
50 lira
3.000
150 dolar
Şey 4 lira 👉👈
Ortalama 5 6 bin
Mesleğin nedir
Makine mühendisiyim ama bekar olduğum için bu kadar biriktirebikiyorum. Evli ve çocuklu olsam durum sıkıntı. O yüzden şimdiden başladım birikime
Ne için biriktiriyorsun?
1- evlilik 2- araba model yükseltme 3- tatil
Anladım başarılar 😄😄
Senin?