Merhaba herkese..🖐️Nereden geldiyse aklıma bayram arifesinde Milli Piyango biletini almak istedim. Her yer kapalı olunca ne yapayım diye düşününce online aklıma geldi. Resmi sitesine girdim. Üye olmak gerekiyormuş. İlk kez TC Kimlik No vererek üye olunan bir yer gördüm.
Neyse üye oldum. Para yüklemek gerekiyormuş. Mobil Bankacılık tan 50 TL yükledim. Siteye tekrar görünce 50 TL yi görebiliyorsunuz zaten. Bileti kendiniz seçebiliyorsunuz ya da rakamları kendiniz belirliyorsunuz. Kendi seçtiğim sayılarda bilet yokmuş ne yazık ki.
Tam, Yarım ve Çeyrek seçeneklerinden tanesi 20 TL den 2 adet çeyrek bilet seçtim. 3 Lira masraf olarak kesti. Kalan 7 liraya da kazı kazan oynadım. Çıkmadı bir şey tabi ki. 🙂Profilimde biletleri ve çekiliş tarihini görebiliyorum. Bu arada çekiliş günü 23 Temmuz. Yani yarın. Sonra aklıma geldi. Ben eğer ikramiye kazanırsam nasıl alacağım. Hesap numarası yok. Hani resmi site olmasa dolandırıldım mi diyeceğim ama olmaz o kadar da herhalde.
Kazanırsam hayalimdeki mor renkli vosvos beetlae arabayı alıcam. Bu niyetle aldım zaten. Çalışarak alamayacağımı iyice anlamış durumdayım 😊
Online Milli Piyango biletine ikramiye çıkarsa nasıl alırım?
Peki sizin bu konuda tecrübeniz veya fikriniz var mı?
Çıkacağını sanmam, çok şaibeli görüşler var ama almaya devam. Bildiğim kadarıyla para otomatik olarak hesabına yatıyor. Online olarak açtığın hesaba yani. Ben daha önce aldım amorti falan çıktı. Hemen yattı. Büyük ikramiye içn belki ek belge falan isterler. Çıksın da gerisi hallolur 😂😂
Kimlik numaran ile ikramiye kazandığın için ikramiye adın-soyadın ve kimlik numarana tanımlanacak. Daha sonra bir bankacı ya da avukat ile bir hesap numarası ve kimliğini yanına alıp Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne gideceksin ve paranı hesabına aktaracaklar. 😊 Umarım kazanırsın da tek derdin parayı almak olur. 😁
Bakiye olarak hesabında göreceksin parayı eğer kazanırsam sonra o parayı almak için sadece senin üzerine olan iban numaranı yazıp para çekme emri vereceksin 3 gün içerisinde en geç para hesaba yatmis olur.
Merhaba funda hanım. İkramiyeyi fakirlere yardım ederek değerlendirebilirsiniz. Eğer öyle bir düşünceniz olursa hemen iban gönderebilirim. Çok şey istemiyorum. Nişantaşında bir ev parası. 10 dönümlük arazi, 2020 model araba yeterli. Fazlasında gözüm yok benim
Hiç oynamadım, çünkü bu tür şans oyunlarında çok şansız olduğumu düşüyorum. Sitesinin alt taraflarında çekilişi kazanan tahlillinin kazanması durumunda hangi yolu izlemesi gerekir bülümü mutlaka vardır. Yoksa da bir avukat tutarsın o ilgilerini ve paraya bir şekilde alır. İyi şanslar şimdiden.
Emeklilerine sonsuz teşekkür ediyorum ama senin emek verdiğin kadar adaletli bir paylaşım söz konusu olmuyor genelde zengin kişileri çıkıyor yani aslında yapılacak çekilişlerde bile yapılan çekilişlerle bile kimin kazandığı zaten belli
Öncelikle çıkacağını sanmam 50 liraya bay bay de diyelim tuttu ev alabilirsin düz mantık konuşuyorum tatile felan git ye paranin yarısını yarısını da sakla gelecek için
Demirören denilen herife satıldığından beridir piyango bileti almıyorum. Envai çeşit yalan, dolan, sahtecilik, hile ve şaibe var. Birilerinin kazandığı paralar bile bana kurmaca olarak geliyor.
O parayı çıkmayacak bir piyangoya verene kadar hayır yapsan daha iyi olurdu.. Ayrıca bu neyin kafası, milleti piyango almaya teşvik ediyorsun, sanki iyi birşey gibi..