3 yılda geri ödeyeceğim, aynı evde yaşadığım kardesimden alicam yani sıkıştırma gibi vs bir durum olmaz da.
Çok zararlı bir düşünce mi?
Çok zararlı bir düşünce mi?
Altın yatırım arcıdır ama araba yatırım değildir eğer müzelik nadide bi araç değilse tabii ki. Muayenesi algısı vergisi bakımı yağı yakıtı derken masraflı bi olaydır araç sahibi olmak. Ama evet günümüzde arabasız da olmuyor. Ama baya bi birikimin varsa araba için ve az bişey borç olarak altın alabilirsin sonuçta dediğim gibi arabasız da olmuyor bu devirde
Altın borç alınmaz mantıksız zarar eder şu anki oranlarda kredi de çok masraflı olur en azından yılbaşına kadar araba almanız için borçlanmanızı önermem
Cevap
16Cevap
Evet. Oldukça zararlı.
Altın borç olarak aşırı riskli bir yatırım aracıdır.
Bana kalırsa banka faizlerinin düşmesini bekleyiniz. Fakat kısa vadede zor görünüyor. Normal de bu temmuz ayında bir indirim söz konusu idi. Fakat bir gelişme olması zor.
Altın borcu ile araba almak ( tüketim aracı ) ciddi bir hatadır.
Elbette karar sizin.
Bu zamanda altın olarak borç alınmaz ama sen bilirsin. Aldığın arabanın altından daha çok kar getirmesi lazım sana 3 senede o yüzden kar zarar hesabını iyi yapmak lazım
Ne kadar alacağına bağlı ama her ay belli bir miktar alıp kenara atman lazım bu sayede zararını azaltırsın.
borç al iş kuralım şu devirde araba alınmaz. çok sağlam ve tecrübe edindiğim online satış işleri var djdjdj
Altın ve döviz üzerinden borç almak aşırı mantıksız. Çok zarar edersin.
Faiz gibi bi harama bulaşmaktansa altınla alman daha mantıklı.
Bu zamanda birde bu enfilasyonu olan para biriminde kredi inan daha karlıdır. Fakat faizler yüksek olduğu için artık büyük bir şeye girilmez. 2020 ilk bahar aylarında faiz oranları inanılmaz düşüktü. Ömrü billah otobüslerde sürünmekten iyidir. Ona bakarsan arap bankaları faize kar payı diyor. Aynı şey
Yakında düşman olursunuz. Bence Aile ile para işlerine girilmez.
Kaç gram altın ve ne marka araba düşünüyorsun ona göre söyliyim
Çok mantıklı bir düşünce araban 3 senede %30 değerlenir
Ne olursa olsun sonucta borç bence sıkıntı olabilir ileride
Kardeşim teklif etti, ben 5 yıl kullanmicam zaten al ihtiyacini gör dedi.
Ondan öyle bir dusunceye girdim de
Bu piyasada akşamdan sabaha ne olacağı belli değil 😂😂
Degil. Herkes icin ideal bir düşünce.
Ötv düşerse araçlar düşecek
Kardeşin banada borç versin
Kaç para ediyor aldığın altınlar
Bence mantıklı nasıl olsa üstüne sürekli koyuyor
Bankaya faiz ödemekten iyidir.
Mantıklı değil
Zarar edersin
Değil
Evet