+1 yılBenm icin açık ve net bir şekilde öyle degil sadece kimseye muhtaç olmasn yeter her zaman da bunu derim ztn adam olsun önce gerisi gelir ztn rızkı veren Allah önemli olan sadık kalabilmek hem güvenip hemde güven vermektir iki taraf içinde o yüzden genelleme yapıp Herkesi aynı kefeye koymak yerine tandgm çoğu kız para düşkünü bu kızlar sizce neden böyledir diye sorabilirdin!
08 Yorumla
Soran+1 yılBöyle daha ihtiraslı olmamış mı ama 😊 şu an neredeyse bütün kızlar bana diş geçirmeye çalışıyor ama hepsiyle savaşıyorum çünkü kova burcuyum ☺️ Sana bakıyorum yazdıklarına bakıyorum ne kadar da mütevazı birisin. Çok hoş ☺️ bana böyle gelmiyorlar bana gelenler egolu oluyor bende onlara karşı daha da egolu olmak zorunda kalıyorum sonra mütevazı insanlara karşı da egoluymuşum gibi geliyor insanlara aslında değilim
- +1 yıl
Sende biraz savaşmak icin heralde bu şekilde sordun dimi 😊
Soran+1 yılTabi canım çekişme olmalı ki daha irdeleyici düşünsün insanlar böylece daha farklı görüşler de çıkabilmiş olur 😉 her zaman çekişmeli severim ben
- +1 yıl
Ama bi yerden sonra belli bi konunun üzerinde de durmak bunun tartışmasını yapmak can sıkıyor çünkü kimse kimseyi anlamıyor anlamak için çabalamiyir herkes kendi bildiği doğruları okur buralarda bir söz vardr derler ki kimse yoğurdum ekşimis demez tabiri caizse yani anladn😉 o yüzden bosver bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün kim ne yapmak istiyorsa onu yapsn..
Soran+1 yılGüzel bir konuya değindin ama.. geçmişe bir göz attım gözüm de canlandı herkesin ben bilirim diyip kendi bildiğini yaptığı anları evet kimse kimseye değer verip anlamaya çalışmıyor bir saatten sonra da zaten iş inada biniyor bu çok doğru bir tespit olmuş. Yaş ilerleyince ama insan karşısındakine daha çok değer veriyor bunu atlamamak lazım benim yaşım 29 eskiden olsa 21 22 23 yaşlarında insan daha bencil ve agresif davranıyor. Önemli olan insanın kendini yetiştirebilmiş olması veya bunu yapacak potansiyele sahip olması
- +1 yıl
Değer verdiğin insanlar yanls yapıyorsa herhangi bir konuda onları incitmeden doğruyu söylemek lazım ama buradaki bahsettgn dedin ya kizlar bana diş geçirmeye çalışıyor ama ben hepsiyle savaşıyorum diye kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki sal gitsin bence..
Soran+1 yılKişi kafasında bazı tezleri çürütebilir tamam ama daha çok keyif almak istersen kafandan kendine sunduğun değil karşındaki insanların tezini çürütürsün. Bu kadar basit. Ben uğraşırım ayrı konu ama konuda konuda insan kendini geliştirir bu keyifli
- +1 yıl
Peki nasl istersen 😊
En İyi Cevaplar
Her kız için geçerli değil naaa h değil , kadınlar da diğer her şey gibi işte bedelini ver kullan. ( Bence)
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka bende öyle yapıyorum şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılevet haklılar şu ekonomide şu devirde para demeden bir şey diyemeyiz ama.. hala şükür ki paranın da açmayacağı kapılar var hala..
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklılar derken sıfır adamla evlensinler demiyoruz. Yat kat istemesinler diyoruz sadece yanlış anlaşılmasın.. bu arada metalci misin?
- +1 yıl
Değilim🤦♂️😅
Soran+1 yıl😜😜
Çoğumuz falan bilmem ama ben şahsen parayı sürekli kendi ödemek isteyen erkeklerle anlaşamıyorum ne bu gurur kardeşim yeri gelicek ben vericem yeri gelicek sen yeri gelicek beraber öderiz ne bu tantana 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası düşüncen güzel ama ben hesap muhabbetinde değilim ki zaten hiç bir zaman kıza hesap ödetmedim. Evlilik işine girince genelde kızların istekleri artıyor senin gibi kızlardan fazla yok ama söyleyeyim
Soran+1 yılTabiki kişilikle de alakalı bir durum ama yinede senin gibi fazla göremediğimiz için görmek güzeldir diyorum. Ayrıca o geri kafalılık durumlarına oldum olası karşıyım insanlarda zerre kadar kendilerini geliştirme çabası yok önceden neyse hala o yuz diyenler bunlar.
+1 yılSen bana bakmakla mecbursun kafasında olunca eşitliği bozan, işine gelmeyince de kadın erkek eşittir diyen tüm bu kafadaki kadınların ya
02 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzını öpeyim konuş yaa.. görsünler bunlar da.. KIZLAR GÖRÜN GÖRÜN HADİ...
- +1 yıl
Ula git başkasının ağzını öp, sende sapittin ha. Lafın arkasına saydirmistim , oda çıkmamış zaten
+1 yılSen neden bu kadar tüm kızlara aynı genellemeyi yapacak kadar onyargilisin istersen ilk önce bunu tartışalım
026 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak konuşuyoruz çünkü.. ayrıca karşıma çıkanların neredeyse hepsi mesela 100 kişi tanidiysam paraya önem vermeyen 4 kişi çıktı karşıma
- +1 yıl
O 4 kisi çıktıysa ozaman genelleme yapıp önyargılı yaklasmiyacsksin
Soran+1 yılBak petibor, genelleme diyoruz zaten tümünü dahil etmiyorum bu ikisi ayrı şeyler. Sende beni mi dövücen nedir 😄
- +1 yıl
Genellemenin anlamını ogrende gel önce seni dövmek yerine burda konuşurken anlamlarını bildiğin kelimeleri kullanman için uyarıyorum bu 1
2. İse keşke kızlarin istediği ozellikleri (saygı sevgi incelik ince dusunce hoş görü vb.) parayla alabilecek kadar kolay elde etseydiniz - +1 yıl
Ama malesef bende sizin gibi genelleme yaparak genel olarak erkeklerin beyni farklı çalıştığı için geneliniz bunları elde edecek kadar kabiliyetli degilsiniz
Soran+1 yılBence sen öğren bir şeye genel demek tamamı demek anlamına gelmiyor çoğunluğu temsilen kullanılıyor. Yaş 19 gerçi ne beklersin
- +1 yıl
İnan senden daha iyi biliyorum kelimelerin anlamlarını genelleme bin anlamını da biliyorum merak etme burda sana genelleme yapmanın yanlış olduğunu öğretmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Ama sende haklısın 19 yaşındaki birisi kadar yetisememissin
Soran+1 yılKonuyu saptırma yolun açık olsun
- +1 yıl
Sağolasın kardeşim seninde
Soran+1 yılAbi diyeceksin
- +1 yıl
Dede desem?
- +1 yıl
Djjdkjzzknsjsjjsn😄
Soran+1 yılSG pls
- +1 yıl
Saygılı ol abi xhdjjsjssj
Soran+1 yılBayanlara saygım var ama şansını zorluyorsun
- +1 yıl
tm nolur sus uzatmayalım sen haklısın yeterki sus ugrastirma beni
Soran+1 yılUzatan sensin sana SG diyorum hala yapışıyorsun. Tabi benim gibi bir erkeği her yerde bulamayacağın için elinden geldiğince beni konuşturmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Neyyyyyyyyy
- +1 yıl
Ay gerçekten gülüyorum ya sen neyin kafayı yaşıyorsun acaba senin gibi bilgisiz ne konuştuğunu bilmeyen insanı daha çok konuşturmaya calisarak bundan zevk mi alcagimi düşünüyorsun cidden kameralar nerde nereye bakicam şaka çünkü bu kamera şakası çok belli
- +1 yıl
Bugünde iyi güldük ya sayende
Soran+1 yılSen zaten benim yanıma bile yaklaşamazsın yaklaşsan bile titrersin benim frekansım seni bozar. Titreşim den gidersin zaten. Bana bilgisiz diyen gel atayım numaramı telden konusalim bakalım ne biliyorsun bana ne öğreteceksin. Muhtemelen sesinin titremesi den iki cümleyi bir araya getiremezsin
Soran+1 yılAyrıca o nickini alır bisküvi pastası yapar yediririm sana😂😂
- +1 yıl
Ya çek git ya
- +1 yıl
Boş boş konuşmaktan bıkmadın mi ya sabahdan beri akıl hastası gibi davraniyosun
- +1 yıl
Salaksin yemin ederim gerizekalisin
+1 yılHaklılar yani yaşam aşırı zor ama sadece Türkiye'de geçerli bu bende seçimleri çok doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılİşlerine gelince eşitsiz diyip erkek gibi çalışmasını bilen kadınlar , işlerine gelince bizde istediğim yere gideriz diyip istedikleri kişilerle görüşen kadınlar , ev işleri ortaktır çocuk bakımı da ortaktır diyen kadınlar sefa sürülecek her konuda ortak ağır işlerini paylaşmakta da ortak ararlar ama para konusuna gelince onu da erkekten beklerler sikerler afedersiniz
Hiç maddiyata bakmadım asgarı ücretli lise mezunı birini sevdim adam beni aldatti yalan söyledi
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte piyasayı öldürenler belli oldu.. sonra ceremesini biz çekelim @nhgtkjh
+1 yılO kadar da değil yani ama içgüdüsel olarak maddi manevi güvence istiyoruz... Kendi maaşı yüksek olup erkeğin yoksulluğundan dolayı erkeğe göre 10 kat yıpranan hayatı mahvolan kadın örneklerini çok gördüm... En az benim seviyemde olmalı bir erkek..
114 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil ben bundan bahsetmiyorum herkes tabiki kendine denk birini bulacak bunlar normal şeyler.. benim mesela 6bin gelirim var eşim çalışmasa da olur ben zaten eşimi yormak istemem. Demek istediğim yatlarda katlarda gezmek isteyen şusu olsun busu olsun diyen kızlardan bahsediyoruz. Yani kadınların çoğunda rüya gibi hayat yaşama isteği var gerçekleri göremiyorlar.
- +1 yıl
O kızlar canım oluyo genelde zaten hayır da gelmiyor boşver 😅 hiç anlaşamıyorum o kızlarla hemen "ay bu kız çok saf" diyolar sinsi kızları hayatına bir erkeğin almaması lazım özellikle güzelliğine kanarak
Soran+1 yılBen güzelliğine değil öncelikli beni etkileyen ağır başlı oluşu oluyor genelde dediğin gibi diğerlerini afedersin fahise gibi görüyorum zaten. Öyle kızları zaten zengin olup çok çirkin adamlar alıyor ya da yaşlılar sonra kudurup aldatiyorlar adamlarda bunları öldürüyor vs.. yakışıklı bir sürü arkadasim var herkesin görüşü zaten çok güzel olmasın dikkat çeken kızdan hayır gelmez ama yanımıza yakışsınlar. Benim de meselem o zaten huyunsuyu güzel olsun sevgi dolu olsun sarılınca her şeyi unutayım yeter
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun benim de aynı şekilde... Tabi her türlü erkek öldürmemeli ama biraz dikkat etmek gerekiyor. Benim bı arkadaşım da aynı yoldaydı çok uyariyodum ama gidiyordu öyle zengin erkeklere. Sonra kullanıyorlardı kızı. şu an ona en son ne oldu bilmiyorum tabi. Benim içinde karakter önemli, güvenilir, emek veren, duygularıyla sıcak tutan, koruyan.. Bunlar en önemlisi bir de seviyem aynı v. s olsun yeter zaten gerisi gelir
Soran+1 yılİki insanın kafa yapısı uyuyorsa zaten problem olmaz ilişkide uyum çok önemli, sinerji çok önemli ben bunlara da dikkat ediyorum ama seven iki insan her türlü birbirini taşır bence aşk çok güzel bir şey. Ben kova burcuyum ama çoğu kişiyle güzel anlaşırım
- +1 yıl
Ben de kova burcuyum ama daha çok yükselen burcum Terazi'yi çok taşıyorum o ağır basiyo bende😄 evet sinerji önemli bir de aşktan ziyade sevgi, uyum.. Aşk biraz yanlışlara karşı insanı kör edebiliyor.. O yüzden sevgi güzel 😊
Soran+1 yılTerazi iyi değil kova iyi ama benim yükselenim de koç ama ikisinin de özelliklerini full almışım ☺️ aşk insanı kör eder dedikleri doğrudur yaşadım ama çok erken gözümü açtım çünkü sorgulayıcı ve mantikci yönüm kendimi kandırmama izin vermiyor 😜😜
- +1 yıl
Neden kötü çok ponçik bı burç : / ben de genelde çok yoğun yaşarım ama mantığımı dinlerim 😅oo koç zor bı burç diye biliyorum😄😊
Soran+1 yılİşin kötü tarafı şu ; şu zamana kadar neredeyse bütün sevgililerim teraziydi 😂😂 çok dengesiz ve tutarsız oluyorlar onlsrla ilgili sabit bir planım olamıyordu. Bugün bir şey konuşuyoruz yarın hemen kararı değişiyor böyle kişilerin. 3 gün kız arkadaşımda kalıyorum herşey mükemmel gidiyor sonra eve dönerken biz ayrılalım diyor ve bu hep böyle gidiyor. İleride onu istemeyeceğimi falan söylüyor vs.. o yüzden böyle çok örnek gördüğüm için terazi sorunlu geliyor 😂😂
- +1 yıl
Terazilikten değildir o ya :/ terazi dengeli ve erkeğine uyumludur normalde 😅 herkese göre değişir belki başka etkiler almıştır haritasında v. s😅 bilemedim şimdi burçtan ziyade o karakterde birilerine denk gelmişsin hep😄 benim kararlılığım kovadan geliyo da olabilir🤔 burçlar biraz karışık ya bence karakter ve tecrübeye göre değişebiliyor insan.. ama kova burcunun tuhafligi bende var o kesin😅 insanlara topluma çok uyum saglayamiyorum
Soran+1 yılTeraziyi iyi araştırdın mı peki? Bu sadece bende değil diğer insanlardan gelen yorumlarda da böyle. Senin farklılığın muhtemelen kovadan kaynaklıdır. Uyum sağlayamama olayı da kova; aykırı bir burç ve özgürlükçü bir yapıya sahip. Görüşleri keskin ve kararları nettir ayrıca yenilikçi objektif görüşlüdür. İnsanlarda bu kadar varyasyon olmadığı için sen her açıdan değerlendirirken diğerleri tek bir bakıma ele alır konuları. Bu yüzden uyum sağlayamazsın ama sağlıyormuş gibi yaparsın 😉😉
- +1 yıl
Bildiğin beni anlattın 😄☺️ aslında burçları ele alırken doğum haritasının çok etkisi oluyo ben de astrolojiyle çok ilgilenen bir arkadaşımdan dolayı artık biliyorum 😅 ay burcu, Venüs burcu, Mars burcu etkileri de önemliymiş. Ay burcu duygusal ve iç dünyan yani maskenin arkasındaki seni gösteriyo (benim balık mesela ay burcum). Venüs dıştan nasıl izlenim bıraktığın insan ilişkilerinde ne aradığın. Mars ise hayatta mücadele ederken ki halin v. s bayağı komplike bir şey aslında burçlar 😄 tabi bunlar senin kendini gelistirmenle de değişen şeyler. Karışık yani 😄
Soran+1 yılBen bir erkek olarak da olsa burçları arastiriyorum ve insanları gözlemliyorum bunun haricinde psikolojiyle de ingileniyorum bu sayede insanları daha iyi anladığımı düşünüyorum ama özellikle birlikte olacağım kişi için onun hakkında çok fazla bilgiye ihtiyacım olacağına insniyorum. Burçlar konusunda dediğin gibi sadece burç tek başına anlam ifade etmiyor kapsamlı araştıracak olursak detaylar vsr astroloji haritası var yıllık olarak değişkenlikler gösteriyor bunları iyi takip edip insanların ruh hallerini bilirsek onları daha iyi anlayabilir ve hatta kendimizi de belki onlsrs göre daha iyi ifade edebiliriz ☺️☺️
- +1 yıl
Doğru söylüyosun☺️☺️
+1 yılPek de önemli değil benim için var zaten param ama olmasaydı da önemli olmazdı benim için çalışır kazanırdım helalinden varken niye haram olandan yiyeyimki bide şu an da yediğimde helal değildir belki artık günah babamın boynuna 😂😂😂😂
18 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin getirdiği haram mı oluyor anlamadım? Yani baban zenginse otur baksın sana sen daha zengin birini bulana kadar babanla idare et 😂😂
- +1 yıl
Yok hayır öyle demek istemedim erkekleri para için işleten bazı kadınlardan bahsediyorum dilerdim ki ben çalışayım babam bana göndermesin kendi param olsun yanlış anladınız🤷🤷🤷
Soran+1 yılSende böyle azim varken erkeğine de çalışır bakarsın he söyleyeyim 😉😉😜
- +1 yıl
Tabii o da çalışır bende çalışırım ama en mantıklısı hiçbir sorun çıkmazsa inşalllah ben evimde oturur ev hanımı olurum o da evine bakar 😀😀😀😀
Soran+1 yılBenim eşim olsa şayet bende çalıştırmak istemem zaten bir ton yamyam köpek balığı var dışarıda nasıl eşimi bırakayım onların içine dediğin doğru
- +1 yıl
Ayyy Allah seni ne etmiye karına güvenin sonsuz ise o da seni seviyorsa istersen erkek ordusunun içine bırak 😉😉😉😉
Soran+1 yılKadınlar zayıf yaratılmıştır akılları kolay çekiniyor gerçi bu her iki taraf içinde geçerlidir karşı cins zaafınsa kandırılmaya meyillisindir
- +1 yıl
Tabii kesinlikle ama kadınların aklını da o kadar küçümsememek gerek haksız mıyım?😉😉😉😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepiniz aynisiniz bari zengin olunda fakirlik cekmeyek
17 Yorumla
Soran+1 yılEn azından dürüst ve açık sözlüsün (: sende gel
Cevap sahibi+1 yılcokmu romantik iyi kalpli sevgi dolusunuz yooo eee? adim basi para bir kot pantolon 120 lira olmus madem sordun soyleyim
Cevap sahibi+1 yılsirf parasi var diye evlensem. coktan evlenirdim ben ama evlenmedim
Soran+1 yılİyi de beni tanımadan nasıl romantik olmadığımı ve sevgi dolu biriyim veya değilim, Şahsıma yorum yapabiliyorsun? Bu arada Kot pantolon 120 değil 240 270tl orta kalite olanlar. Ben aşkın peşinden koşuyorum yoksa bende evlenirdim elli kere..
Cevap sahibi+1 yılgenel olarak dedim ben kendim icinde demedim. Kizlar adina konustum
Soran+1 yılTamam kızmıyorum ben de bazen sert konuşuyorum yanlış anlama.
Cevap sahibi+1 yılyok anlamiyorum. Ama bu soru artik sıktı. hayat esittir para yani ne yazikki
+1 yılHer kiz için geçerli deyil bu
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru fakat o kadar az ki denk gelmiyor (:
- +1 yıl
Ayen oyle denk gelmesi lazım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünkü para ile onları satın alabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHahaah farklı ve güzel bir bakış açısı 😄😄😄😄
Soran+1 yılAma olgun paralı kadınlar da beni satın alıyor şimdi eğri oturup doğru konuşalım sexarin hakkı sexara 🤣🤣😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha miden alıyor mu kardeşim? 🤣 Kadınlar midesiz çünkü para için yaşlı moruklara bile verirler
İçtiğimiz suya bile para verdiğimiz bir dönemde yaşıyoruz, bilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılOye seni küçük Veronica 🤗🤗🤗 böyle yorumları görünce kafamı duvara vurasim geliyor... Her şeyin para olduğunu biliyorum da her şeye sahip olmanın insanı ihtiyaç olmadığını da biliyorum. Ona bakarsan ben de her gördüğüm güzelle yatayım? Ama onun yerine ömrümü bir kadına da adayabilirim hangisi sence?
- +1 yıl
Tamam
Bunların da yatları var sanki 😄
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim mi? Hayır yatım yok ama BMW var 😄
- +1 yıl
😂
+1 yılHer kız öyle değil bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana denk gelmedi hiç
Ben kız olsam bende veririm
01 Yorumla
Soran+1 yılYahu ver de o kadar da verilmez bence BMW var bende 2015 o bile kurtarmıyor 😂😂
Sizin de dininiz imanınız kadın olmuş
21 Yorumla
Soran+1 yılUtanmasanız önümüzde striptiz yapacaksınız erkekleri baştan çıkarma merakınız günden güne artıyor bizde sizi kandırıp yatağa atınca suçu bize yüklüyorsunuz 😂
Para hayatttir
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söyledin veletcim
+1 yılHerkes aynı değil ki
01 Yorumla
Soran+1 yılKim değil mesela bana gösterir misin meyve tabağı yapıp ellerimle yediricem bir gün boyunca
+1 yılSiz çok farklısınız sanki
06 Yorumla
Soran+1 yılPardon Biz para mı bekliyoruz sizden?
- +1 yıl
ee sizden para bekleyen kızlar mı var
- +1 yıl
niye tüm kızları aynı kefeye sokuyorsun
Soran+1 yılEvet geçen biriyle konuştum kendini tanrıça ilan etti o sonuncusuydu sabrım taştı benim de soruyorum şimdi niye böyle diye
- +1 yıl
git o kıza sor o zaman kanka herkes aynı değil
Soran+1 yılGenel diyorum siz küçükler anlamıyor musunuz... O kızların sonuncusuydu örnek verdiğim de bir kişiden bahsetmiyorum sadece
+1 yılYa bir kes mk
31 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok kızdırmışlsr onu anlıyorum
Para var huzur var
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlık var huzur var paralı olup sağlıksız ya da huzursuz ya da diken üstünde yaşan bir sürü insan var onlar rahat mı yasiyot sanıyorsunuz onlar sizden çok daha zor yaşıyorlar.. onun ağırlığı stresi o yükü taşımak o itibarı korumak kolay mı oluyor? Mafyalara haraç ödeyen zenginler var biliyor musunuz? Ailesi ile tehdit edilen adamlar var gidin bakalım bir o yaşantıya girin.. çok zengin olanın malına da haram karışıyor bir sürü detay var bilmrdiğiniz
+1 yılBilmiyorum dayı
01 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz konuşmalarınız o kadar itici ki sizin gibi kızları kız değil de erkek ya da trav gibi görüyorum. Papa bıyığınız da varsa on numara olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe boş adamsın ya
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni küçük 🤗🥰
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler