Para & Ekonomi 5700₺ ile bu şartlarda her ay rahat eder miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Giderlerimi yazıyorumKira; 2700₺Aidat; 600₺Faturalar; 600₺Araba Yakıtı; 500₺Mutfak Alışverişi; 300₺ 5700₺ ile bu şartlarda her ay rahat eder miyim? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnternet - Giyim falan bunları rafa kaldırdın heralde. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnternet faturalara dahil zaten 600-650 geliyo toplam Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. 300 az yazmışsın mutfağa daha düşük masraflı biyere taşın rahat edersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buraya yeni taşındım zaten ya :) Yorumla u tenedos +1 yıl hata yapmışsın maşın yarısı eve gidiyo öyle aidatlı bi sitede oturacana bi apartman dairesi tutardım senin yerinde olsam Yorumla
SunPower Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl 300 lira mutfak mi? 😂 Benim sadece aylık peynir param 300 lira 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı. kendin geçinirsin ama evlenip ev geçindiremezsin eşin çalışmıyorsa 0 0 Yorumla
sondirek Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 5700 tlye ben gecinemem ama başkası gecinir. hayat zevklerine baglı bir durım bu. 0 0 Yorumla
benimbubaşkasıdeğil Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Dalga mı geçiyorsun mk bi gederinin rakamlarına bak özellikle evinin ve faturalarının bide gelirine 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu benim sabit aldığım para bunun dışında değişken olarak ek bi gelirim var yani aylık 8-9 bin ₺’yi buluyo ben 5700₺’yle rahat eder miyim onu sordum Yorumla benimbubaşkasıdeğil +1 yıl Olsa onu da yazardın kıvırma Yorumla Soran +1 yıl Kıvırmalık bir şey yok sabit aldığım paranın üstüne borsada yatırım yapıyorum ek olarak bi gelirim var neyi kıvırcam Yorumla benimbubaşkasıdeğil +1 yıl Yat uyu mk trolü hadı Yorumla
imanlı_gacı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Masrafların 4700 tutuyor, geriye de 1000 kaldı boşta. O da kişisel ihtiyaçlar vs. iyi ya rahat yaşarsın bence. 0 0 Yorumla
Herhangibiriişte Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Mutfak alışverişi 300 mü evde taş mı yiyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fazla yiyecek tüketmiyorum genelde içecek alıyorum 300-350 arası tutuyo genelde Yorumla
Ezobezo Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 600 lira neyin aidatı bu kadar? Maşallah 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Residence adı altında olduğu için fitness salonu açık-kapalı havuz sauna masaj vs. Şeyler var ondan dolayı biraz fazla Yorumla Ezobezo +1 yıl Tamamen israf. O parayla çok daha işe yarar şeyler yapabilirsin her ay Yorumla Ezobezo +1 yıl Bi kere mutfak masrafı asla 300 olamaz haftada anca belki iki haftada zaten o kadar gidiyor bi de bunun dışarda yiyip içmesi var Yorumla
LosOlvidados Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Trol soru 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi trol? Yorumla
Cemoo34 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl hayir cok zor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cemoo34 +1 yıl usta bütün ay 1000 tl kalıyor cebinde kime yeticek bu bide sigara icenler de var onu da hesapla her gün 15 tl Yorumla Soran +1 yıl İstanbuldayım bu arada Kadıköy’de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnternet - Giyim falan bunları rafa kaldırdın heralde.
İnternet faturalara dahil zaten 600-650 geliyo toplam
300 az yazmışsın mutfağa daha düşük masraflı biyere taşın rahat edersin
Buraya yeni taşındım zaten ya :)
hata yapmışsın maşın yarısı eve gidiyo öyle aidatlı bi sitede oturacana bi apartman dairesi tutardım senin yerinde olsam
300 lira mutfak mi? 😂 Benim sadece aylık peynir param 300 lira
kendin geçinirsin ama evlenip ev geçindiremezsin eşin çalışmıyorsa
5700 tlye ben gecinemem ama başkası gecinir. hayat zevklerine baglı bir durım bu.
Dalga mı geçiyorsun mk bi gederinin rakamlarına bak özellikle evinin ve faturalarının bide gelirine
Bu benim sabit aldığım para bunun dışında değişken olarak ek bi gelirim var yani aylık 8-9 bin ₺’yi buluyo ben 5700₺’yle rahat eder miyim onu sordum
Olsa onu da yazardın kıvırma
Kıvırmalık bir şey yok sabit aldığım paranın üstüne borsada yatırım yapıyorum ek olarak bi gelirim var neyi kıvırcam
Yat uyu mk trolü hadı
Masrafların 4700 tutuyor, geriye de 1000 kaldı boşta. O da kişisel ihtiyaçlar vs. iyi ya rahat yaşarsın bence.
Mutfak alışverişi 300 mü evde taş mı yiyorsun.
Fazla yiyecek tüketmiyorum genelde içecek alıyorum 300-350 arası tutuyo genelde
600 lira neyin aidatı bu kadar? Maşallah
Residence adı altında olduğu için fitness salonu açık-kapalı havuz sauna masaj vs. Şeyler var ondan dolayı biraz fazla
Tamamen israf. O parayla çok daha işe yarar şeyler yapabilirsin her ay
Bi kere mutfak masrafı asla 300 olamaz haftada anca belki iki haftada zaten o kadar gidiyor bi de bunun dışarda yiyip içmesi var
gidersin ama kiradan kıs bence
Trol soru
Neyi trol?
O kira aidata ev alırsın mk aylık ödeyerek
hayir cok zor
Neden?
usta bütün ay 1000 tl kalıyor cebinde kime yeticek bu bide sigara icenler de var onu da hesapla her gün 15 tl
İstanbuldayım bu arada Kadıköy’de