Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruya ‘Geri dönüşüm kutusu’ adlı bir Almancı saçma sapan yorumlar yapıp engellediği için cevap veremiyorum. Denk gelir de okursa diye burdan yazayım😊
Avrupa da doğup orda çalışıp kazandığın paraları Türkiye’de yiyip , iktidar başta kalsın diye kıçını yırtan ve Türklere tepeden bakan bir insansın. Sen mi varoşsun ben mi? Yerli avrupalılar seni çingene asalak gibi görmüyorsa hiçbir şey bilmiyorum.😊
Seni seviyorum canım❤️
Avrupa da doğup orda çalışıp kazandığın paraları Türkiye’de yiyip , iktidar başta kalsın diye kıçını yırtan ve Türklere tepeden bakan bir insansın. Sen mi varoşsun ben mi? Yerli avrupalılar seni çingene asalak gibi görmüyorsa hiçbir şey bilmiyorum.😊
Seni seviyorum canım❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Komikmiş sorun euro usd kuru sanki çok fark var 0.18 cent 😂
o tıple tıktok da sana rus rublesi vermezler
nE ahahahah😂 peki
Profilindeki tiplerin hepsinin bir tarafıma benzemesi ve bana böyle bir cümle kurman komikliği😂
halen mı takılıyorsun son 11 dakkadır bunu mu analıze edıyorsun vay be fıltre makyaj bombası senı baya zoruna gıtmış
senı sevıyorum bılıyorsun
Telefon kapanınca açtığımda yazayım dedim. Çoğunluğun beğendiği tipime hatta tek erkeklerden değil kızlardan bile iltifat alan bir insan olmama rağmen kötü yorum yapınca çok farklı çok cool oluyorsun aynen moruk😂 senin beni beğenip beğenmemen pek önemli değil zaten bakabileceğim bir tip değilsin, karakter olarakta beğenebileceğim bir tip olmadığını anlıyorum. Yorma kendini başka yerlerde takıl ego kasabileceğin , içindeki zehri kusabileceğin başka sorulara bak burdan sana ekmek çıkmaz😄
bak fakir varoş arkadaşim ben sana tek rus rublesı vermezler bıle dedım ve tabıkı senın LC waikiki varlığınla benım gıbı hıgh society ınsana zaten ulaşamasın ya da masadakı o ınsanlara bambaşka dünyalarda yaşiyoruz ben erkek kesım sacı beğenmıyorum makyaj ve fıltre ıle bıle normal duran fıltresız ve makyasız hıc bırşeye benzemez bende tabıkıde ego var cünkü herşeye sahıbım maddı manevı hıc bı şekılde kendını benlen bır tutamasın kı
bu ara türkce yazmam kötü bıraz avrupada doğduk ya ondan hadı başka kapıya ınternet para dılencısı
Kripto para borsalarında herşey kazanabilirsin.
turist olarak gidip kaçak çalış
Dolar uyarsa youtube var
Euro lazım
Ne kadar lazım
Ne kadar olursa :)) düzenli olarak elime geçmesi güzel olur o yüzden uygulama lazım ☺️
Tutarsa bende video çekerim twerk falan yaparım