Para & Ekonomi Kartı alışverişe nasıl açarım? пинар Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor dediği numaraya mesaj atıyorum ama göndermiyor müşteri hizmetlerine zaten ulaşamıyorum Kartı alışverişe nasıl açarım? Cevapla Alışveriş Soruları Mesaj Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mobil Bankacılık > Kart Ayarları > Posta ve Telefon Alışverişi > Açık. 0 1 Yorumla пинар +1 yıl açık ama her gün garantiden bu mesaj geliyor müşteri hizmetlerine de asla bağlanmıyorum Yorumla
küverti Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Mobil bankacılık uygulamasından 0 6 Yorumla пинар +1 yıl o da yüklü oradan nasıl yapıcam Yorumla küverti +1 yıl Kartlarım kısmına gir kendi kartın çıkacak orada seç onu orada yazıyor Yorumla пинар +1 yıl olmuyor ve her gün bu mesaj geliyor Yorumla küverti +1 yıl Müşteri hizmetlerini ara Yorumla пинар +1 yıl bir türlü bağlanamıyorum sistem konuşuyor acaba ne dersem direkt bağlanabilirin Yorumla küverti +1 yıl Bilmem bakmak lazım bi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mobil Bankacılık > Kart Ayarları > Posta ve Telefon Alışverişi > Açık.
açık ama her gün garantiden bu mesaj geliyor müşteri hizmetlerine de asla bağlanmıyorum
Mobil bankacılık uygulamasından
o da yüklü oradan nasıl yapıcam
Kartlarım kısmına gir kendi kartın çıkacak orada seç onu orada yazıyor
olmuyor ve her gün bu mesaj geliyor
Müşteri hizmetlerini ara
bir türlü bağlanamıyorum sistem konuşuyor acaba ne dersem direkt bağlanabilirin
Bilmem bakmak lazım bi