Metroda 200 TL mi düşürdüm sonra yürüyen merdivende farkettim geldiğimde paltolu bir adam aldı kimin diye sormadan kaçti gitti aşırı mutsuzum fakir biriyim zaten 200 TL önemli benim için 3 saniye içinde para yok oldu gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz siz olun paranızı cebinize koyarken çok dikkat edin göz kulak olun benim cebimden düştü şak diye
Dinen yanlış yapmış evet, belki de dinsizdir. Düşününce dinsiz olsa bile insanlık için beklemesi gerekirdi. Belki de güvenlik falan vardıysa oraya bırakmıştır. Ya da bir fakire verir bilemeyiz. Helal et gitsin.
Tamam da bende dinsizim ama yine öyle bir şey olsa 1 dakika olduğum yerde durur insanların suratına bakarım kim birşeyini kaybedince belli olur değil mi anlaşılır adam durmadı bile güvenliğe de sormadım adam boş boş bakıyordu ben bir şey aradığımda
Soraydın güvenliğe iyi olurdu belki de acelesi vardı bilemezsin. İstanbul gibi bir yerde insanlar saniyelerle yarışıyor yaşamasam da yoğunluğunu biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dinen para ya da ziynet eşya b buldugunuzda bir sure oralarda beklemeliyiz. Sahibi gelmez ise cok yuklu miktar ise polise gitmeliyiz
O para başkasının kısmetiymiş ve senin onu orda düşürmen gerekiyormuş bir de böyle düşün..
Ya gariban fakir biri bulsa eyvallah diyecem de adamın üzerindeki palto en az 1000 TL
aha buldun yani paranı öyle mi
Yok bulamadım adam yok oldu gitti o para öldü
Keşke adama deseydin benim param diye
Adamı yürüyen merdivendeyken son anda gördüm tam aşağı iniyordum adam yok oldu
Büyücü kesin 😂 neyse sağlık olsun üzülme
Aldığı gibi yok oldu gitti
Tamam işte kesin büyücü
Neyse ya gülecek halim yok
Bu sıcakta palto mu?
Peki.
Hava kapalı yağmurlu çok da sıcak değil aslinda İstanbul da yaşıyorsanız eğer
Yo yaşamıyorum. Helal et gitsin ya üzülme o kadar
Yok helal etmiyorum 3 saniye içinde düşürdüğüm yere geldim 1 saniye bile beklemeden gitti
Üzülmemek elde değil o 200 TL ye neler yapılırdı
Dinen yanlış yapmış evet, belki de dinsizdir. Düşününce dinsiz olsa bile insanlık için beklemesi gerekirdi. Belki de güvenlik falan vardıysa oraya bırakmıştır. Ya da bir fakire verir bilemeyiz. Helal et gitsin.
Tamam da bende dinsizim ama yine öyle bir şey olsa 1 dakika olduğum yerde durur insanların suratına bakarım kim birşeyini kaybedince belli olur değil mi anlaşılır adam durmadı bile güvenliğe de sormadım adam boş boş bakıyordu ben bir şey aradığımda
Soraydın güvenliğe iyi olurdu belki de acelesi vardı bilemezsin. İstanbul gibi bir yerde insanlar saniyelerle yarışıyor yaşamasam da yoğunluğunu biliyorum
Acelesi varsa parayı almasın :D
Sağlık olsun. Boş ver
Uzmeeeee kendini bu kadar
Valla elimde değil sürekli düşünüyorum o parayla neler yapılırdı diye öğrenciyim bir de
At ulan iban
Sağol kalsın
Yüklü bir para değil üzülme bu kdr
Herhangi gelirim olsaydı bende öyle derdim