Aynen kardeşlik.. Bak mevzu şu, sevgilim benden isteyemez.. Çünkü zaten o istemeden ben onun ne isteyeceğini, neye ihtiyacı var ya da istemeden davranışlarından anlarım.. O konuyu hallederim.. Bir manipüle vs varsa zaten sevgi yoktur kopar..
Anladım kardeşim.. Şimdi sorunu daha net anladım. Sen istiyorsun ki senin bir ihtiyacın olduğunda, zor anın olduğunda sen demeden kendini paralasin. bir çare arasın varsa çare kendinde ortaya koysun. Buna sevgi , fedakarlık denir.. saygı denir.. Ama o goemezden geliyor di mi
Hayır bu dediğimin aksi onun kız arkadaşı ile benimki 4 kişi birlikte geziyoruz adama ne görse aldırıyor cafeye gittik garip garip şeyler söyledi bir kamyon hesap ödettirdi bize sorun değil öderizde arkadaşa dedim bu benim kız arkadaşıma kötü örnek oluyor sanada zarar veriyor aramıza mesafe koyma zamanı geldi dedim çok bozuldu sonra bende arkadaşım sonuçta alttan aldım gene arayı yaptık ama adamın kız arkadaşı resmen hortumcu ama anlamıyor kulağına bağırsan nafile
Erkek arkadaşın suna bozulmuş: Benim kıza kötü örnek oluyor, bir de araya mesafe koyalım.. Bu iki şeye bozulmuş... Madem çok parası var , sen de yüklen , çünkü öyle anlayacak.. Bir de bunları yapmadan bir kez daha güzellikle konuş, senin kıza örnek olmasını en sona bırak. Ona çok bozulmuş olmali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim maddi hiç bir isteğim olmadı, olamaz.. Mads kolay kazanılır kolay gider..
Para falan boş işler..
Evet aktımı önünü kesemessin
Aynen kardeşlik..
Bak mevzu şu, sevgilim benden isteyemez..
Çünkü zaten o istemeden ben onun ne isteyeceğini, neye ihtiyacı var ya da istemeden davranışlarından anlarım.. O konuyu hallederim.. Bir manipüle vs varsa zaten sevgi yoktur kopar..
Aynen öyle farkında olmak başka uyarılmak başka aynısını dedim ama aşk adamı kör ediyor kendinin uyanması lazım
Anladım kardeşim..
Şimdi sorunu daha net anladım.
Sen istiyorsun ki senin bir ihtiyacın olduğunda, zor anın olduğunda sen demeden kendini paralasin. bir çare arasın varsa çare kendinde ortaya koysun.
Buna sevgi , fedakarlık denir.. saygı denir.. Ama o goemezden geliyor di mi
Hayır bu dediğimin aksi onun kız arkadaşı ile benimki 4 kişi birlikte geziyoruz adama ne görse aldırıyor cafeye gittik garip garip şeyler söyledi bir kamyon hesap ödettirdi bize sorun değil öderizde arkadaşa dedim bu benim kız arkadaşıma kötü örnek oluyor sanada zarar veriyor aramıza mesafe koyma zamanı geldi dedim çok bozuldu sonra bende arkadaşım sonuçta alttan aldım gene arayı yaptık ama adamın kız arkadaşı resmen hortumcu ama anlamıyor kulağına bağırsan nafile
Erkek arkadaşın suna bozulmuş: Benim kıza kötü örnek oluyor, bir de araya mesafe koyalım.. Bu iki şeye bozulmuş...
Madem çok parası var , sen de yüklen , çünkü öyle anlayacak..
Bir de bunları yapmadan bir kez daha güzellikle konuş, senin kıza örnek olmasını en sona bırak. Ona çok bozulmuş olmali
Benim maddi durumum ondan daha iyi yapamam onu başka bişeyler bulmam lazım bakalım
Hacı deneyin kızları, keseyi azıcık kapatın.. sevgi aşk yoksa yapmayın zaten burada amaç ortam oluyor.. varsa sevgi aşk deneyin
Hiç istemedim bilmiyorum.
hoşlanmam bu tür şeylerden.
İstemem
İstemem