Öncelikle merhaba elinizdeki altını bekletin derim bu dönemlerde altın zirve yapacak 600 seviyesine gelecek ne kadardan aldınız bilmiyorum ama şu an sadece suni bir düşüş bu saatten sonra eskisi gibi düşmez amerikadaki enflasyona bağlı dolardaki güvensizlik altına daha çok güvenilir liman haline getirecek perşembe günü fed faiz kararı bizim merkez bankasının bu ayki para politikasındaki faiz kararı ve düğün sezonu açılması kripto paraya olan güven endeksi amerikan rusya gerilimi ve bugün ki baiden erdoğan görüşmesi çok önemli ters bir karar çıkması altının tutulmaz rallisi olacak bekleyin derim 68 bin zarar gördüm ama bekledim altında zaman ve sabır önemlidir kısa bir dönemde ödemeniz yoksa bekleyin
altın orta ve uzun vadeli yatırım aracıdır.. ve uzun vadede büyük kar getirir.. hiç bir şekilde aşağı hareket etmez.. hep yukarı hareket eder.. ufak birikimlerinizi al sat ile çürütmeyin.. alıp alıp üzerine koyun altın olarak.. yıllar sonra katlamalı olarak kazandığınızı göreceksiniz. dünya üzerinde altın hiç bir zaman orta ve uzun vadede kaybettirmez. tam tersi kat kat kazandırır.
Keşke daha da düşse ya. Bu evlennenlere çok yazık. Sevdiğine kavuşmak için kuyumcu alıyorlar. 😏Bu da zaman kaybı. Düşünsenize sırf altin kolye, bilezik, küpe almak için sevdiği ile yılları çekiyor. ölümün ne zaman geleceği belli mi yazık günah ya Birikim olarak altından yanayım ama bu yazdığım konuda gerçekten karşıyım bu duruma 🤦🏻♀️
Kripto daki düşüşler ve altındaki dolar kuruna bağlı yükselişten sonra altına uçacak gazı verdiler ama bir süre daha böyle gider tahmin ediyorum.. kur düşüklüğüne onsun düşmeside eklenince düşüş kaçınılmaz oldu.. Altın uzun vadeli yatırım aracıdır.. paranın değerini korur ve güvenli limandır.. Kısa vadede hitiyaç yoksa bozmayın kalsın elbet yükselir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bendede biraz altın var. Sanırım ben 550-600 lira bandını beklicem bozdurmak için. Nedense yükseleceği yönünde bir fikre sahibim. Altın konusunda eğitim almayı düşünüyorum. şu an kriptoda işlem yapıyorum güzel kar var ama çeşitlendirmek adına güvenli liman altına yönelebilirim.
100 gram altında yıl içersinde yüzde 10 dan oluşan 4 defa karlı trade 40 gram altın bırakır yılda. Oda 20 bin lira eder. Buda gayet güzel bir gelir olur :)
Abi kripto paradan bahsetmissiniz o yuzden size sormak istedim ben btc turk pro yu indirmiştim ve uye oldum sonra korktum ve hesabımı kapattığım ardından mail attım destek ekibine kişisel verilerimin silinmesi için onarsa geri dönüş yaptılar ve bana kişisel verilerimin silinmesi için benden bazı bilgiler istediler bende verdim daha sonra bana kişisel verilerimin silineceğini ama 10 yıl sonra silineceğini söylediler başıma bir iş gelirmi hicbir işlem yapmadan hesabımı kapattım
@pinokyo_burunlum22 şöyle söyleyeyim kardeş ne kadar siyaset bilgin var bilmiyorum lakin her bir birey siyaset bilmek zorunda diye düşünüyorum. Ben demokrat değilim bu arada yani herhangi bir partiyi desteklemiyorum. Sözlerimden muhalif olduğum anlaşılmasın.
1-) Thodex in arkasından süleymanın çıktığına dair iddialar var güçlü iddialar dönüp bakıyosun yalan olduğuna dair bir delil yok. 2-) Memleketin bir sürü bakanı vekili devlet kurumundaki çaycısı bile hırsızlığa bulaşmış durumda. 3-) Bu memlekette ticaret yapmak istiyosan sistem seni pisliğe sürüklüyor namuslu iş yapmanı engelliyor.
Hal böyle iken made in turkey olan ıslak mendil dahi kullanamazsın. thodexede güvenilir yılların bilmemnesi diyolardı vurdu gitti millet avcunu yalıyor. btc türkünde yarın aynısını yapmayacağı ne malum?
Islak mendil konusundaki ısrarım boş değil google a yaz ıslak mendilde sadece idrarda bulunan bakteriler tespit edildi diye karşına çıkanları görürsün.
Bu dönemde altınını evde sakla bankaya yatırma yabancı bankaya yatırırsın yabancıya destek olur yerliye yatırırsın yarın seni soymayacaklarının garantisi yok. İki tane çikolata mı gördün bak hangisi yabancı ise onu al.
Şimdi diceksinki ben bunları mı sordum sen ne anlatıyosun bana. Başına bişey gelir mi gelmez mi bilmem. Bence gelmez. Ama kesin gelmez de diyemiyorum. Netice itibari ile btc türk ün verileri güya çalındı ve hacker platformlarında yayınlanmaya başladı. Haliyle diyorumki yerli olan herşeyden uzak duuuur !
şimdi madem bu kadar yazdık az bişey daha yazalımda şu yerli olan herşeyden uzak dur kısmı tam olarak otursun. Bak kardeşim bu ülkede ticaret yapmak istersen eğer senden o kadar fazla dolaylı vergi alınıyorki kar etmek istiyorsan muhakkak üç kağıt yapmak zorunda kalıyosun. Ya vergi kaçıracaksın ya işçiyi yok parasına çalıştıracaksın ki yok parasına yani asgari ücrete bile çalıştırsan bir işçinin maaş sigorta yemek ıvır zıvır vergisi derken 5000 liraya mal oluyor bir tane adamı çalıştırmak için 5000 lira net kar etmen gerekiyor ciro değil kar. Haliyle maliyetler çok yüksek mecburen sen 5 kişilik işi 3 kişiye yaptırmak zorunda kalıyosun daha kaliteli hammadde kullanabilmek varken mecburen dandik hammadde kullanıyorsun ya da yeterli önlemleri alamıyosun. Sonuç olarakta ortaya kalitesiz hizmet çıkıyor. Sorgulamak lazım btctürk ün kaç tane yazılımcısı var. Binance in kaç tane yazılımcısı var. coinbase pro nun kaç tane yazılımcısı var.
Abi ben öğrenciyim okulda çok kişi kullanıyordu az çok kazanıyorlardı bende gaza geldim yükledim şu an pişmanım başıma bir iş gelir diye korkuyorum zaten
@pinokyo_burunlum22 Mesela başka bir örnek hepsiburada n11 trendyol gibi yerlilerden alışveriş yapıyosun bir kulaklık alıyosun kulaklık plastik ambalajın içinde ve o ambalajı yırtmadan asla içinden kulaklığı çıkaramazsın. Yırttın açtın baktın ses kalitesi güzel değil beğenmedin. İade etmek istiyorum diyosun ambalajı yırttığın için almam diyor. E ambalajı yırtmadan kulaklığı içinden çıkarmam imkansız. Kutu gibi değilki zarar vermeden açabilelim bu plastik kaplama. YOOOOK diyor adam olmazz. Bozuk çıktı diyosun servise gönder rapor verirlerse değiştiririz diyolar 3 ay süründürüyolar. Bunlar yerliler. Bozuk mal gönderip kargoda hasar almıştır sizde tutanak tutturmamışsınız geri alamayızcılar felan daha öte detaya girmiyorum. Ama amazon tr ye gidiyosun bir ürün alıyosun amazon tr kalkıp diyoki sen merak etme kardeş iade etmek istedin satıcı geri almadımı paran neyse gel ben paranı iade edicem uğraşma satıcıyla.
Şimdi dönüp bakıyosun ben neden yerliyi tercih edeyim? Unutma bir şirket isminin içinde dini mesajlar milliyetçi mesajlar veya bir kitleye mesaj gönderen ifadeler varsa orası hizmet değil din milliyetçilik fikir siyaset satıyodur asla ordan bişey alınmaz. BTC türk diye şirket kurmuşsun fransızın parasını nasıl çekeceksin? peki amaç ne niye türk ibaresi koyarsın çünki kripto piyasaya girmek isteyen hangi borsa diye düşündüğünde türk ibaresinden ötürü direk btc türk aklına geliyor ilk aşamada. Sonuç itibari ile bakıyosun bütün verileri çalındı muhtemelen seninde verilerin çalındı.
@pinokyo_burunlum22 kardeş üstüne kredi çekecek halleri yok ben bişey geleceğini düşünmüyorum amaç korkutmak değil sen korkucaksında bana ne faydası olacak amaç bilinç kazandırmak netice itibari ile btc türk senin verilerini koruyabildimi koruyamadı bunun bir cezası olmak zorunda. Kullanmayacaksın bir daha çünki sen müşterisin değerlisin. Dönüp sisteme bakıyosun yerli iştiraklerin hepsi berbat hizmet veriyor. Islak mendilinden çikolatasına ekmeğinden borsasına hepsi leş. Bir ahlak kazanması lazım tüketicinin. Yerliler adam olana kadar yabancı tercih edilecek.
İnan her alanda bu pislik var ve emin ol diğer toplumlar bizim gibi değil. Mesela oteller. Yabancı turiste odayı daha ucuza verirken yerlilere fahiş fiyat çekiyolar. Bak aklıma gelen her alanda üç beş istisna değil genelin pislik içinde olduğunu görüyoruz. O yüzden borsa olur kıyafet olur tırnak makası olur olabildiğince malesef yabancıyı tercih etmek mecburiyet.
Kişisel bilgileride pek sallamana gerek yok olan oldu korkma.
:D :D :D altının düşeceğini size kim söyledi asla ama asla düşmez altının düstüğüne ne zaman şahit oldunuz göstermelik düsüs onlar her zaman bulunduğu seviyenin üstüne elbet cıkacaktır
Birkaç gün daha düşer, ama bu düşüşün bir de yükselişi var. Madem bozdurmaya niyetim vardı neden birkaç gün önce bozdurmadın? Baya düştü. İhtiyacın yoksa bozdurma derim. Ocaktan sonra fiyatı artar
İhtiyacın yoksa sakın bozdurma ayın 17si ve tayibin baidenla görüşmesini takip edin şuanda piyasa bunları satın aldı merkez bankası faiz açıklaması ve Baiden görüşmesi bekleniyor