Günde 12 saat çalışıyorum aylık maaşım 5-6 bin lira. Parayı gram altında biriktiriyorum. Aylık masrafım en fazla bin lira. Aldığım parayı nasıl değerlendirmeliyim. Maddi olarak ileride çok rahat etmek istiyorum. Kendime ait ev araba yok kuru maaşım var. Aile yanında yasiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Birikim yapma konusunda sıkıntım yok. Birikim yapıyorum. Yaptığınız birikimleri nasıl değerlendiriyorsunuz. Bu şekilde sorayım
Maaşı nasıl verimli bir şekilde değerlendirebilirim?
Harcamalarına dikkat edersen birikim yapmak mumkun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birikim yapıyorum ama bu birikimleri nereye harcamaliyim. Mesela 5-10 sene birikim yaptık. Neye harcamak kârli olur. Örnek vermek gerekirse ev almak gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gram devam. Yeterli miktar olunca ev al, kiraya ver, oradan gelen parayla da araba al ve gez toz ülkeyi hayatını yaşa...
Bu fikir hoşuma gitti
Paranı böl bir kısmıyla borsadan kağıt topla bir kısmını coine yatır. Bir kısmını güvenli olan altına
Ben o maaşı euro ile alıyorum yetmiyor demek ki verimsizim
Sordukmu🤦
dil öğren avrupada aranan mesleklerden birini öğren ülkeden kaç
Hayat enerjim yok. Yurtdışı felan uğraşamam.
hayat enerjin yoksa nasıl 12 saat çalışabiliyorsun her gün bu kadar çalışabilen adam herşeyi yapar
burda domalıp duracağına bari git avrupada domal her gün 12 saat al 5 bin euro maaş
Gram altın alarak devam et
Bankaya at bence biriksin
Bu devirden en iyi yatırım vadeli mevduattır
neye ihtiyacın varsa ona göre değerlendir.
Altın almaya devam et
Altına yatır aşqo
Altin ne aga bitcoin al bence
Bitcoin aldım paramın yarısi kayıp. Bence kripto paranın ekmeğini yiyen yerdi. Benim gibi enayilerde parasını kaptırdı
Harcamalarına dikkat edersen birikim yapmak mumkun
Birikim yapıyorum ama bu birikimleri nereye harcamaliyim. Mesela 5-10 sene birikim yaptık. Neye harcamak kârli olur. Örnek vermek gerekirse ev almak gibi
Mantıklı bak ev olur yazlık olur
Gram altın dahamı kaylı normal çeyrek altından?