Engelli maaşım var az da al sat edşyorum 1 aydır birden 2.800 TL hedef milyoner olmak 😂 ama 3 teker motor alaşım var ev alaşım var hayalimdeki evi bugğn babamla baktık pazarlık ettik ora babam alırsa eve çok fena masraf gidecek eski ev tadilat edilecek Neyse o evi alırsak biriken paraya 3 teker alacam sonrası milyoner olmaya bakalım evlenirsek evliliğe gider o para ne olacak bilmiyorum yaw milyoner olma işi pandemi olmasa of bea pandemi de işi bozdu zengin olmak zor be iş yok yarın kurye için bi yere baş vuracam bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bak sana şöyle söyleyim 0 yani hani bildiğimiz sıfır 😅😅
Belki zengin bir eş bulursun kendine 😎 gerek kalmaz biriktirmeye
Var yeni başladım Şu an da biriktirmeye devam ediyorum
Umarım baya birikir
Engelli maaşım var az da al sat edşyorum 1 aydır birden 2.800 TL hedef milyoner olmak 😂 ama 3 teker motor alaşım var ev alaşım var hayalimdeki evi bugğn babamla baktık pazarlık ettik ora babam alırsa eve çok fena masraf gidecek eski ev tadilat edilecek
Neyse o evi alırsak biriken paraya 3 teker alacam sonrası milyoner olmaya bakalım evlenirsek evliliğe gider o para ne olacak bilmiyorum yaw milyoner olma işi pandemi olmasa of bea pandemi de işi bozdu zengin olmak zor be iş yok yarın kurye için bi yere baş vuracam bakalım
Allah gönlüne göre versin herşeyi
Amin sağolasın senin kaç para var faizde mi bana Şu an 93 kuruş faiz geliyor 😂 günlük faiz
Yaş kaç? Ben biriktirdim ama harcadımda
23
Nakit param yok, Kripto Para'm var.
Ne kadar kaç adet? Dolar bazında değeri?
yok malesef daha öğrenciyim :(
Hangi bölüm okuyorsun
Var birazcık.
5000 TL diyelim mi?
Varr.
Kaç bin TL?
Var tabi ki birikim yapmadan olmaz
Az biraz var
Var 25 tl
Umarım daha çok birikir
8-10 bin kadar var
7-8 bin liram var