Lütfen gerçekten yardımcı olacaklar yorum yapsın? ben 1 ay sonra maaş alacağım ve 2800 alıyorum ve bana 5bin lazım acil bir durum için lütfen nereden nasıl alabilirim 2 ayda tekrar geri ödeyebilirim 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Bankadan maaş almıyorum , ama patronla konuşup oradaki hesabıma yaptırmasıni söylesem olur mu ki?
Acil 5 bin TL lazım, hangi bankadan nasıl alabilirim?
Ben bankacıyım Kkb puanı demek Kredi Kayot Bürosu Puanı demek Daha önce kredi kartı kullanmış kredi çekmişsen ödeme performansını gösteren puan Daha önce kredi kartı ve kredi kullandın mı
Maaşım var yeni ayrildim eski işimden salı günü yeni işime başlayacağım 😐 sigortasız çalışıyordum hiç sigortalı işte çalışmadım 2 yıldır çalışıyorum zaten 😔
Tamam o var sa o da iyi O bankanın mobil uygulamasına gir anında kredi başvurusu yap taksit sayısını 24 veya 36 ay taksit tutarını azalt kredin onaylanır hemen hesabına geçerler
Arkadaşlarım ya okuyor ya işte çalışıyor 2800 e aynı benim gibi ama ev kirası fatura vs ye gidiyor bana veremezler bu ay sonu o 5 bini yani , akrabalrin durumu iyi her biri 1000 bile verebilir ama 5 akrabam verse bile yeter ama hepsi cimri istemem onlardan çop bile gorusmuyorum da zaten bayramdan bayrama ancak 😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ziraat ve iş bankası anında kredi menüsünden ziraatte dijital kredi diye geçer çekebilir veya kredi kartınızın nakit avans bölümünden çekebilirsiniz
Anlamadım nereden internetten mi yapacağım
Maaşını çektiğin bankaya git maaş bordronu göster verirler
Maaş bankadan çekmiyorum ki elime veriyorlar
Patrona söylesem bankaya yatırır ama hangi banka diyim
Fark etmez sana en yakın bankamatik nerde varsa onu söyle ya da firmanın çalıştığı banka varsa ordan hesap açarsın
Bireysel destek kredisi için başvur pandemi sebebiyle o miktarları veriyorlar
Nereye anlayamadim
Herhangi bir devlet bankasına
Birçok bankanın mobil uygulamasından anında kredi alabilirsin
Maaşın varsa ve kkb puanın iyiyse anında alıyorsun
Kkb puanı ne demek? ben daha 20 yaşındayım 😔
Ben bankacıyım
Kkb puanı demek Kredi Kayot Bürosu
Puanı demek
Daha önce kredi kartı kullanmış kredi çekmişsen ödeme performansını gösteren puan
Daha önce kredi kartı ve kredi kullandın mı
Maaşım var yeni ayrildim eski işimden salı günü yeni işime başlayacağım 😐 sigortasız çalışıyordum hiç sigortalı işte çalışmadım 2 yıldır çalışıyorum zaten 😔
Kredi be kredi kartı kullandın mı hiç
Benim kredi kartım falan yokki 😔sadece bankada para yatırmak için hesabıma banka kartım var😔
Tamam o var sa o da iyi
O bankanın mobil uygulamasına gir anında kredi başvurusu yap taksit sayısını 24 veya 36 ay taksit tutarını azalt kredin onaylanır hemen hesabına geçerler
Emin misiniz her banka verir mi? sigortasız çalışan birine
Anında kredi başvuruları küçük tutarlar için eğer kkb puanı iyiyse veriliyor SGK kaydına bakmıyorlar
Hangi şehirde yaşıyorsun
O yardim edeceğim diyenler acliktan oluyor ibnelik pesindeler inan ma
Biliyorum 😡teşekkürler 🤗
Rica ederim dikkat et 🤠
Finans bankası na internet üzerinden basvuru yap
Ne yazip başvuracağım
Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaz google a
Hangi bankadan maaş alıyorsan oradan
Istersen yardimci olurum
Yok mu eş dost
Arkadaşlarım ya okuyor ya işte çalışıyor 2800 e aynı benim gibi ama ev kirası fatura vs ye gidiyor bana veremezler bu ay sonu o 5 bini yani , akrabalrin durumu iyi her biri 1000 bile verebilir ama 5 akrabam verse bile yeter ama hepsi cimri istemem onlardan çop bile gorusmuyorum da zaten bayramdan bayrama ancak 😏
Anladim..
Yardımcı olabilir im
Ol buradan yaz?