500-1000tlik kredi veren bankalar varmis hangisini onerirsiniz vakifbank para istiyor 40 tl olmadi ziraat bankasinda calismadan vermiyor issizim baska bildiginiz var mı veren?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hıc bı banka vermez asla yalan bılgı her banka aynı sıstem
Bazi bankalar veriyormus
Yok vermez malesef
Onlıne basvuru yap bak görürsün hıc bırısı onay vermez
Evet vermedi enparayi deneyim birde
Enpara onlıne basvurucan hesap acıcan evıne gelıcekler orda hesabını acıcaklar 1-2 hafta sürer basvurunca asla vermezler anında
Ben bir ara basvurmustum annem geri gondermis karti
Evet ama hesap kartı o enpara card kredı kart değil
Aaaa ne yapayim ozaman onu 😑
Senın amacın bedava para almak gerı ödememek onuda banka vermez türkıyede hıc bı banka vermez 😔
Yoooo belki is kurup geri oduycem sacmalik eee zaten is yok bari bankada para cekip kendi ticaretimizi kuralim demi
Bu turkiyeden birsey olmaz
500 tl lik ticaret bıc duymadım 😅
Avrupada kredı kartı hıc alamasın pna bakarsan türkıyede kredı kart almak daha kolay
ya olur neden olmasin taki malzeme alip saticaktim
En azindan avrupada is var turkiyede o da yok ozaman is versinler
500 tl para kazan öyle satın al borclan nıye alıyon satamadın ödıyemedın eeeee ıcra faız gerek yok 500 tl para degılkı
Ya bana nıye dıyon 😂 ışı ben mı verıyom napım garıbım
Is yok ne yapayim baska care yok
Hangı sehırde yaşiyorsun kı iş yok?
Bursa
Istanbula yakın ıst gıt calış 1-2 ay bırıktır al takılarını
Ev yol parasi nerden bulucam İstanbul icin🤔
Onunda cözümü var yol para bısey değilkı a ben verım bıletını başvur otellere gerekırse temızlık elemanı komı ne bılım turızm seson baslıcak kal lojmanda 2 ay gerı dön ısteyene hep bulunur
ya da normal bı yerde calış asgarı ücrete yemek yol para veren tut 1000 tl bıtane oda elektrık faturalar dahıl tek odalı evler cok
Istanbuldami?
“Mesela” diyorum bursada ış yok dedın ya ıstanbulda 2 ay caliş gerı sön demek ıstıyorum kı herşey mümkün cok kücük bı rakam ıstıyorsun kolay bulursun yanı
Tabı Bursada bulaan daha ıyı aıle eve yakın bunlar tek benım fıkırlerım 😊
Tamam ozaman ikinci el sattigim urun parasi yatsin istanbula giderim
Yaaa hop dıye gıtme 😅 iş bulursan gıt demek ıstedım benı dınleyıp başin belaya gırerse suc benım olmasın 😅 ya bıraz azımlı ol bulursun yollunu☺️
Gitmeden nasil bulucam 🤔
Bırşey söylıcem ama benden duydun deme yenı bışey icaat edıldı ısmı INTERNET ordada GOOGLE var ordan ara 😅 kızım sımdık otobüse bınıp parasız gelme buraya ıstanbulu bılmeden
Interneteki ilanlara inanmiyorum ben cogusu sahte
Vallah ne dıyım elımden gelen bısey olursa söylersın cevablamaya ya da yardım etmeye calişirim 🤷🏼♂️
Kredi puanın ne alemde, daha önce kart kullandın mı?
Kullanmadim hic ilkez kullanicam
Enpara'dan hesap aç, vadesiz hesaba para atıp harcama yap, birkaç ay sonra bin liralık limitle kredi kartı verirler
Nekadar yatirip harcama yapicaz peki?
Ailene söyle fatura paralarını sana versinler, evin faturalarını ve alışverişini senin kartından yapın, sık sık para girdisi çıktısı olursa puanını yükseltir
Ayın Enparalısı 😅
@Geri-dönüşüm-Kutusu 2017'den beri mütemadiyen her ay :D
Genede kız ışsız gercekden vermez 😕 ya da cok uzun sürer
@Geri-dönüşüm-Kutusu Sigortalı bir işte çalışmıyordum, resmi olarak gelirim yoktu, Enpara'dan hesap açıp biraz para döndürdüm, 2-3 ay sonra 1000 lira kart teklif ettiler, 3 ay sonra 2500 yaptılar, peşinden 5 bin, 7500 derken şu an 10 bin oldu limit. Enpara sayesinde diğer bankalardan da 25 bin liraya kadar limitli kartlarım oldu, işe yarıyor
3 ay dam bahsedıyorsın kızın yazmasından bellı Şu an hemen ıstıyor
@Geri-dönüşüm-Kutusu Birkaç ay diye belirttim, hemen bugün kredi kartı çıkartması zaten imkansız
Enpara. com deneyim ozaman
@Geri-dönüşüm-Kutusu cok sacma degilmi vermemesi 🙁
Işın yok gelırın yok nıye versın? Mantık olarak bılıyorum üzülüyorsun ama bellı alcaksın ödıyemıceksın
@Geri-dönüşüm-Kutusu belki birseyler yapip gelir elde edicem cok sacma