AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oynuyorum bende. Ravencoin ve bittorent var şu an bende. Yüksekten almıştım ama düştü. -4000 deyim. Yükselmesini bekliyorum acelem yok. Panik yapan kaybeder.
Oncelikle bu bir oyun degil 2. de btt bendede var 3 kurustan almistm 2000 tllik falan 9 kurustn sattm 7 den tekrar aldm onu unuttm o kalsin kenarda daha bakmiyorm ona 3 5 sene tutarm insallah baska seylerle ilgileniyorm Şu an
Oyun işte ne olacak başka. Kumarın bir değişiği. Ya tutarsa
Bu gelip geçici bende belli hedefler var geldikten sonra borsaya geri dönücem borsada kafam rahat bu sene bitsn bi bakalm
Vestel al kafan rahat etmesini istiyorsan.
Ne vesteli ya 😄 onlarla ugrasmam ben saglam kagit kazandirir ama gerek yok benim portfoy ve stratejim belli baska birseyle ilgilenmiyorm
Vestel sağlam zaten. Artıyor da. Yakında fabrika açınca ikiye katlayacak. Şimdi de kağıt başına 5 tl de verecek. Çok olan yaşadı.
Bir sen eksiktin. Yeni bir çiftlik bank mı 😂bit🐑🐑🐑🐑🖕 🪵 🍆
Yok artik para istemedimki herkes kendisi alsin dedm o parmak ne cok ayip kotu soz ve harekerler sahibine döner saplanırmış 😂
Elon musk millete en yüksek seviyedeki zamanda elindeki coinleri sattı hem kazandı hem geçirdi 😂
Pic simdi dogeden cakicak millete 😄
Çaktı bitti bile. Neymiş 4 yıl kullandığı bitcoin doğaya zarar veriyormuş 😂
Sıkkoin al sen boşver yeni türk koini osmanlı sıkkesinden geliyor ismi
Dalcoin alıyorum 😂
Benm coinleri al
Hiç aklım ermiyo böyle şeylere neden bilmem belki de dikkatimi çekmiyor ama kim zengin olmak istemez ki shsjsk😁😁
Bosver ermesin ülkeye asgari ücretle calisacak elemanda lazım 😄
Ahahah gömdün sağol😁
Affetmem 😄
Eyv😁
Sen bizi bırak Zengin olayım derken hayatını karartma da
Hayat riskten ibaret
Hayat riskten ibaret değil o riski siz yaratıyorsunuz
Neyse belki kazanırsın bilemem
Belki derken zaten 15 milyar 250 milyar olmus bu sene sonuna insallah hedef 1.000.000 tl 😁
kardeşim kendini zengin et madem napıcaksın başkasını :)
Sonra dolandirmayasin bzi😂😂
Bana vermiyceksnki parani kendn alcaksn ask olsn senn gibi tatlı bir bayan dolandirilirmi 🥺
Yaaaaaa cidden mii😇😇😇😂😂😂😂
Tabikide dedi ve 20 bin tlsini calip yurt disina kacti 😁😄😄😄
😱😱😱 istemem ozman ztn hiçte güvenmiyorum 😂😂😂
Yok cidden ben sana bitane soyleym gel yz bna parani 2 ye katlarsn 2 3 ay icnde rahat ol
ya paribu var bide bunlara benzer sence iyimi tanıdığım bi ablanin kocasi kullaniyo ve cidden yukseliyomus
Aynen konusurz arada yardmci olurm ben sana zaten sana soyliycegimi ben aldm yüklü 3 kati dustu sonra cikiyo simdi Şu an yari yariya nerdeyse senin paran 2 ye katlayinca benm zarar kurtaricak oyle dusun
Yaaaa okadar dolandirici habercileri cikiyoki gerçekten inanamak güvenmek çok zorlasiyo yani yanlış anlaşılmasın lütfen senin deniyorum genel..
Beni diyck bisy yokki kuzum ben parani istemiyorm normalde komisyonlu tavsiye veriyorm bugun icimden geldi sana aldiricagm seyden batmazsin 25 kat cikicak uzun vadede ben sana 2 kati diyorm 2 katina hemen cikicak zatn istersen satarsn
Sen zengin olmaya devam et ben istemiyorum
Sen zatn 68 yasndasn napn parayi bosver
Sitede bir arkadaş var bu konuda baya bilgi sahibi
Işim olmaz. hepsi boş adam ben biliyorm neyin ne oldugunu baskasinin ekonomi ticaret konusunda fikirleriyle yatirim yapmam çogu bizden ögreniyor :)
Hadi bizi zengin et 😂😂
Yil sonuna 60 milyara motor alicam insallah 😄
Ay hadi İnşallah 😊
Yatırım tavsiyesi geliyor. Basam da batam
Borsa piyasasinda formlarda borsa krali diye birisi var herkesin heycanla yorum yapmasini bekledigi o benim ben batmadiysam benim dedigimi yapanda batmaz 😄
Aha. Dur evi satıyorum
Evi de satma öyleleri batıyor zaten bu işler öyle olmaz 😄
Aaa ama yani hocam. Lütfen. Risk almalıyız
Para-Para ilişkisi. Lütfen
Yatir ozaman maykıl ben yatirdim 100 bin kriptoya 150 de borsaya he bu paralar nerden geldi 2 sene once 15 milyarla basladim buraya geldim t. şağa devam et sen 😄
Hocam iki eğlenelim dedik. Üzdü
Valla eglenen cok oluyorda bende onlarla egleniyorm 25 yasindaym yaklasik 10 senedir dolar euro altin parite bireysel emeklilik borsa hisse kripto kovaliyorm bu eglenenler 5 sene sonra ben tatilde şezlongda güneşlenerek sx one the beach yudumlarken asgari ücrete çalışmalarını seyredicem 😄
Umarım daha da yükselirsin hocam. Başarılarının devamını dilerim
En uyuz oldugum konuda ne biliyormusn ilk başlarda slakmisn oğlm baticaksn akilli adam girmez bu islere sen batta ben nasi gülücem izle diyenlerin parayı bulmaya baslayinca ya nasıl yapiyorsun harbiden banada göstersene diye pesimizde dolaşmasi beni ayar ediyor 😄
Farkındayım. Coin işi değil ama ben de bir işe giriştim. 7k ile iş mi kurulur dediler, öyle olsa herkes yapar falan filan fistan. Daha yeniyim ama kazancım iyi. Biliyorum yani olayları
Sana böyle birsürü hikaye anlatabilirim millete bakma kafanı kullan her konuda önemli olan koin almak degil koyun olmamak inanıyorsan yap yapmazsan aklında kalir yapsaydm soyle olurdu boyle olurdu diye ama yaparda batarsan denedm hic deglse der tecrube kazanir yanlisini gorursun
Hiç anlamam bu işlerden.
Yok teşekkür ederim almiyim.
Hic anlamam bu islerden. Zaten param da yok
Ben istemem
Hadibakim