Kripto paralarda ayı sezonu, yani düşüş trendinin yaşandığı dönem, herkesin korktuğu dönem. Herkes boğa sezonunu, yani yükseliş trendinin yaşandığı dönemin peşinde koşuyor. Ben sana yükselmesi beklenen coinlerden birkaç tane önereyim.
2022'de Patlaması Yapması Beklenen Altcoin Tavsiyeleri
kripto paralar Yükselecek coinler önerirken ağırlıkla yükselecek metaverse coinler önereceğim. Böylelikle geleceği de yakalamış olacaksın. :) Yükselişe geçecek coinler:
1) UFO Gaming (UFO)
Oyna-kazan modelinin başarılı metaverse coin temsilcisi olan UFO Gaming, merkezi olmayan Blockchain tabanlı metaverse oyun platformudur. NFT pazarı, Breeding sözleşmesi, ikinci token lansmanı (UAP), oyun entegrasyonları ve beta oyun lansmanı gibi projeler hayata geçirilmesi bekleniyor.
2) Starlink (STARL)
Kullanıcıların Blockchain tabanlı ekonomisinde dijital varlıkları toplamasına ve ticaretine olanak tanıyan bir 3D sosyal evren olan Starlink'te STARL token kullanılıyor ve 2022 yılı başında 0.00001728 dolardan işlem görüyor.
3) DeFi Degen Land (DDL)
Kullanıcıları için BTC yansıması içeren ve BSC ve Cronos Blockchain’leri destekleyen multi chain bir metaverse coindir. Evrende ilk 100′ ulaşan oyuncular 50 ile 500 dolar arasında nakit ödüller kazanabiliyor.
4) Victoria VR (VR)
Unreal Engine tarafından desteklenen sürükleyici, gerçekçi bir metaverse coin projesidir. VR teknolojisinin geldiği yere bakarsak metaverse evreninde geleceğinin parlak olacağını söylemek zor değil.
5) Meta Hero (HERO)
Metaverse’e açılan kapı olarak nitelendiriliyor. Meta Hero, sürekli olarak yüksek işlem hacmiyle güçlü topluluk desteğine sahip bir coin olarak varlığını sürdürüyor.
metaverse coinler Yükselmesi beklenen coinler ve patlaması beklenen altcoinler önerdim, umarım faydalı olmuştur.
Unutmadan yatırım tavsiyesi değildir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
59500 den bu yana düşen trendi sürdürüyor piyasa tepede obo oluşumu vardı bende görmeme rağmen piyasadaki olumlu havayla içerdeki bakiyemden zarar ettikten sonra 52500 civarındaki akümülasyonda çıkış yaptım yani kardan zararı kabul ettim short açmadım çünkü bunun ayı olduğunu düşünmedim yine olsa yine açmazdım.
şu an dediğim gibi düşüş trendi sürüyor ve ayın 27 sinde Amerikanın faiz kararı açıklanacak ufak bir faiz artışı olması durumunda bile çok sert tepki gelmesi mümkün ama beklentim faizin artmayacağı yönünde.
Bundan sonra ne olacak diyenler için bu bölgeden 42-44 bandında akümüle olur ve düşerse büyük obo çalışır bu da btcyi 12 bin dolara kadar götürebilir.
42-44 bandından hızlı şekilde 54 binin üzerine atarsa yeni ath gelmesi öngörülür ve BTC dominasyonunu artacağı için altlar bir miktar daha ezilebilir o bölgede.
İçerde kalanlara Allah sabır versin demekten başka yol yok nakitte bekleyen ya risk alır girer ya da güvenli bölgeleri bekler tamamen risk algısına bağlı bu tercih.00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kanka benim dcnler 10.50 küsür dolar ediyodu şimdi 5 e kdr geriledi kafayi yicem yaaa ne zmn patlama olur bende merak icindeyim burda bi adam 1 ay sonra dedi
15 Yorumla- +1 yıl
Kanka ben 5 tane koindeyim dipde almıştım
- +1 yıl
100 de 100 düştü dibin dibi çok kötü ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Uf evet yaa bi an önce yükselsin lanet şey
- +1 yıl
Aynen şimdi bassam varya paraya bak bari bozayım bidaha düşsün ya deysin
- +1 yıl
Bu arada ben açıgım kanka seninle coin muhabbeti yapalım
- +1 yıl
Ülkelerin alacağı önlem beklentileri son bulduğunda yami eteklerindeki taşları döktüklerinde. Şimdi piyasa gelebilecek önlemlere odaklanmış durumda. Ama eninde sonunda artacak bundan çok eminim?
10 Yorumla - +1 yıl
Patlamaları lazım artık kumara döndü. Bir Yükselsin millet çıkar
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Basladigi noktaya döndü. Bunun için tekrardan olumlu haberler cıkmasi lazim. Ama zor gozukuyor cunku cindende olumsuz aciklamalar geldi
00 YorumlaAyı dönemi şu an boğa ya geçecektir tekrar
10 Yorumla- +1 yıl
Ekim Nisan aylarında
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eylülde mini bir boga daha gelir
00 YorumlaAyı sezonundsyız zor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar