Güncellemeler
+1 yıl
Gelmedi.
EFT işlemleri sadece bankaların açık olduğu saatlerde gerçekleştiği için Arefe günü öğle saatine kadar yapılabiliyor. Bu nedenle 12:30’dan sonra yapılacak EFT işlemleri 17 Mayıs’a kalacak.
EFT işlemleri sadece bankaların açık olduğu saatlerde gerçekleştiği için Arefe günü öğle saatine kadar yapılabiliyor. Bu nedenle 12:30’dan sonra yapılacak EFT işlemleri 17 Mayıs’a kalacak.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ef yerine fast kullansın eft yarına sarkabilir. Kim para gonderiyorsa fastten kullanmasini soyle.. dijital bankacılık kullanıyorsa atm de farketmez fast bolumu var ya da cepbank yapsin 15 dakika icinde gecer...
Fast seçeceği ayrı vardı bilmiyorduk normal EFT yaptık ibana para yolladık
eğer hesaba geçmediyse işlem dijital bankaclığına girsin hesapta para emir veya işlem olarak durur iptal edebilir hangi bankaysa internet adresinden girsin iptal etsin sonra fastten tekrra göndersin ya da cepbank yapsın havale bölümünden.
evt.. banada gönderir misin bayram haclığım olsun knk :D
Knk varsa sen yolla 😂
eksi 5 bindeyim para bekliyorum gelirse bakarız sen 250 tl gönder vrsa knkm bee hee :D
Gelir gelmezse 24 saat EFT seçeceğini kulanın anında gelir yardım edebilirim isterseniz
Yarım saat oldu da
24 saat seçeceneği seçildi mi öğleden sonra gitmeye bilir
Yok
Seçin bence
Bak onu iptal edip 24 saatte yolamayı seçersen bugün ulaşır
Fast diye bişi çıktı gelir
Bilmiyoduk onu yapamadık
Fast gönder diye seçenek olması lazım hangi banka
İş bankasından yapı krediye atıldı normal EFT yapıldı fast seçeceği ayrı vardı tıklamadık ona bilmiyorduk yolladık yani
Bayram tatiline girdiyse gitmeyebilir iptal edip fastle gönderebilirsiniz
Artık 7/24 anında geliyor.
Yarım saat oldu valla
Göndermemiştir
Geliyor
aninda