Para & Ekonomi Para kazanmak için nelerden vazgeçersiniz? gÜVERCİNKAnadı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba, Aylık ortalama 10-15 bin TL kazanmak için nelerden vazgeçerdiniz? Ben rahatımdan vazgeçebilirdim. Para kazanmak için nelerden vazgeçersiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BanaYalanSoyledilerr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Hepimiz para kazanabilmek için çocukluğumuzdan itibaren gençliğimizden vazgeçtik. sonuç : elde var sıfır 🤷♀️ 0 1 Yorumla gÜVERCİNKAnadı +1 yıl Bazılarımız onu da yapamadı işsiz kalarak. En iyisi gitmek. Gidebilirsek tabi o da. Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 453 cevap paylaştı. İş için sakalımı kesmem lazımdı hadi lan ordan dedim girmedim işe 0 1 Yorumla gÜVERCİNKAnadı +1 yıl Benim de saçımı kesmemi istemişlerdi, kesmedim. :) Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kötü alışkanlıklarımdan vazgeçerdim 0 2 Yorumla gÜVERCİNKAnadı +1 yıl Harika bir yorum. Ben adliyede staj yaptım lisede. Orada haplanan memur vardı herkes de biliyordu. Bazen gördüğümüz zaman kafa uçuk geziyordu Yorumla Ksproff +1 yıl Teşekkürler kardeşim. Kötü bir durum çok tutmazlar onu orada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hepimiz para kazanabilmek için çocukluğumuzdan itibaren gençliğimizden vazgeçtik. sonuç : elde var sıfır 🤷♀️
Bazılarımız onu da yapamadı işsiz kalarak. En iyisi gitmek. Gidebilirsek tabi o da.
İş için sakalımı kesmem lazımdı hadi lan ordan dedim girmedim işe
Benim de saçımı kesmemi istemişlerdi, kesmedim. :)
Kötü alışkanlıklarımdan vazgeçerdim
Harika bir yorum. Ben adliyede staj yaptım lisede. Orada haplanan memur vardı herkes de biliyordu. Bazen gördüğümüz zaman kafa uçuk geziyordu
Teşekkürler kardeşim. Kötü bir durum çok tutmazlar onu orada