Süreç devam ediyor diyor açıklanmıyor bile. Ayrıca vakfa yönlendiriyorlar. Kimsenin günahını almak istemem ama bence çıkıyor ve vakıf cebe indiriyor. Durumum çok kötü gelirim az. Neden açıklanmıyor diye vakfı aradım öğrencisin anne baban başvurmalı dediler. 21 yaşındayım. Başkasının adına başvurulmuyor bir. Ablaminkine ebeveynler başvurmadı ve ona çıktı iki. Üstüne ev arkadaşım da yaptı annesi sağ değil. Kabul edildi yazısı çıktı ama 375 lira verdiler. Arayıp sorguladığımzda da kadın tersleyerek çıkmadı ama biz yardım ediyoruz dedi. Ne alaka? Tahminime göre zimmete geçiriyor Bartın vakfı. Çok saçma konuşuyorlar.
Dostum yanlış anlama ama büyük ihtimalle evet ben de anneme yaptım başvuru para geldi ama çok garip nedense parayı kadın bir polis getirdi muhtara falan vs vermiyorlar parayı çalıyorlar diye çok yüksek ihtimal
Benim başvurum vardı ama adres değiştirdik ve nüfusa bildirmedik henüz acaba alabilir miyim ki 🤔🤣 birisi diyor PTT'ye yatacak eve teslim edilecek birisi diyor ziraat bankası ibandan hesaba yatırılacak neye inanacağımı şaşırdım 🙂
Vakıf ne alaka. Devletin yardımına e devletten başvurmuyor musun? Almak için ailende memur olmaması lazım ya da işsizlik maaşı almıyo olman lazım emeklili olmaman lazım şartları var
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
E devletten başvurdum vakfa yönlendirdi. Ailede bir memur var ve babam emekli ama 8 kardeşiz bunu da göz önünde bulundururlar. Hem ablama nasıl çıksın ki