Para & Ekonomi Bu kadar paran olacak ama kullandığın son emojideki gibi yaşayacaksın. Kabul eder misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bir araba dolusu dolar verecekler ama kullandığın son emoji gibi ömrünün sonuna kadar yaşayacaksınız kabul eder miydiniz? Bu kadar paran olacak ama kullandığın son emojideki gibi yaşayacaksın. Kabul eder misin? Cevapla Emoji Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evet kabul ederdim son attığım emoji bu oluyor. :D :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl vay be bende 🐍 bu slslslsmsnnsns Yorumla Boavista +1 yıl Bajkgjakgkja Yorumla
LoveObscene Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Etmem. Okadar paraya sahip olup bu " :D " bu şekilde yaşayamam. 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mantıklı cunku kullandigim emojiler belli utanan maymunu asla kullanmam 1 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Mavi kalp var ben okeyim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl love demek. d Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Sana tam bir güvenim var! Platonik sevgiyi, sadakati ve dostluğu temsil eder. Diğer anlamları: Otizmin desteği veya su spor sevgisi gösterebilir.Anlamı buymuş Yorumla Soran +1 yıl baya iyimiş. d Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl 🤩 boyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl aşk var para var daha ne olsun Yorumla
matmazeling Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 😅aa boyle yaşarım vay be ne iyi olurdu. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl . d Yorumla
Cosmos_1 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 🤑 böyle yasarim yeterki benim olsun 1 18 Yorumla Soran +1 yıl ki ayrı yalnız. d Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Böyle yaşarım yeter ki benim olsun (memnun oldun mu?) Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla Cosmos_1 +1 yıl 🤗 Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Bak LOVEOBSCNE de yanlış yazmış o kadar kelimesini bence onu da uyar birleşik yazmis Yorumla Soran +1 yıl yazmış* Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Kastın bana heralde Yorumla Soran +1 yıl herhalde sjskslsjsjslslsnnsbsss Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Edebiyat mı okuyorsun fazla takıntılısın. Yorumla Soran +1 yıl yoo Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Dur gece gece uğraşıcak bir şeyler arıyorsun. Yorumla Soran +1 yıl uğraşacak* Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Ay vallahi sinir oldum tamam çok biliyorsun anladım hatalı yazmış olabilirim Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Neden sadece beni uyarıyorsun Yorumla Soran +1 yıl çok uzadı iyi geceler. d Yorumla Cosmos_1 +1 yıl Bencede Yorumla Soran +1 yıl de ayrı slsşspsk Yorumla Cosmos_1 +1 yıl 🤦♀️ Yorumla
cannas_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Olur okeyim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hangi emoji. d Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 😂 ooo tabi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl . d Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 😏.. olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl trip atarak geçmez be hayatt Yorumla desparandum +1 yıl Para sorunu çözerse sıkıntı olmaz Yorumla Soran +1 yıl para her sorunu çözer. d Yorumla
BenFatih66 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 🐎 geldi şansıma 1 2 Yorumla Soran +1 yıl son emoji de atın ne işi var. d Yorumla BenFatih66 +1 yıl Arkadaşlar ile makara yaparken kalmış Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl 😂😂😂😂yaşarım valla 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ahajanjaha bana da yılan geliyor aw Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 576 cevap paylaştı. 🥺 okey 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😂😂😂 buu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet kabul ederdim son attığım emoji bu oluyor. :D :D
vay be bende 🐍 bu slslslsmsnnsns
Bajkgjakgkja
Etmem. Okadar paraya sahip olup bu " :D " bu şekilde yaşayamam.
Mantıklı cunku kullandigim emojiler belli utanan maymunu asla kullanmam
Mavi kalp var ben okeyim
love demek. d
Sana tam bir güvenim var! Platonik sevgiyi, sadakati ve dostluğu temsil eder. Diğer anlamları: Otizmin desteği veya su spor sevgisi gösterebilir.
Anlamı buymuş
baya iyimiş. d
🤩 boyle
aşk var para var daha ne olsun
😅aa boyle yaşarım vay be ne iyi olurdu.
. d
🤑 böyle yasarim yeterki benim olsun
ki ayrı yalnız. d
Böyle yaşarım yeter ki benim olsun (memnun oldun mu?)
evett
🤗
Bak LOVEOBSCNE de yanlış yazmış o kadar kelimesini bence onu da uyar birleşik yazmis
yazmış*
Kastın bana heralde
herhalde sjskslsjsjslslsnnsbsss
Edebiyat mı okuyorsun fazla takıntılısın.
yoo
Dur gece gece uğraşıcak bir şeyler arıyorsun.
uğraşacak*
Ay vallahi sinir oldum tamam çok biliyorsun anladım hatalı yazmış olabilirim
Neden sadece beni uyarıyorsun
çok uzadı iyi geceler. d
Bencede
de ayrı slsşspsk
🤦♀️
Olur okeyim
hangi emoji. d
😂 ooo tabi
. d
Ne güzel 😊