Temettü emekliliği?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere tr de emekli olmak son derece zahmetli ve uzun sürüyor şahsen şu an 20 yaşındayım ve bazı planlarım var bunlardan birisi ise 25 yaşımda temettü emekliliğini oluştmak bu sayede diğer projelerim icin maddi ve sabit bir gelir oluşturmayı planlıyorum bunun hakkında yorumunuzu bekliyorum
İlk olarak temettü emeklisi icin bildiğiniz gibi para lazım ve ben öğrenciyim sadece kendimi gecindirebilecek kadar param var lakin kyk kredisini cekip ordan gelen paraları temettü emekliliğine ayırıp ve bunu 4 sene boyunca sabit olarak yapmayı planlıyorum 4 sene boyunca kyk kredisinden gelen parayı temettüye yatırıp ( gelen her aylık parada 550 tl ) temettüden de gelen parayı ise 4 sene boyunca gelen parayıda kar topu etkisiyle temettüye yatırıp bir gelir oluşturablirimiyim en azından yılda bi kez bile olsa 5 ya da 8 binlik bir gelir sağlayabilirmi? ortalama olarak temettüye 26400 türk lirası yatırıcam tabi bu para kendi calışmalarımı falan eklersem kesin 30 olur şahsen bunu yemek yerine sabit bir gelir oluşturabilirmiyim?
Temettü emekliliği?