Para & Ekonomi Cool marka ismi arıyorum, öneriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Cool marka ismi istiyorum kendi küçük işletmemi kurucam isim öneririz misiniz ama takıcı takıştır gibi şeyler olmasın lütfen Güncellemeler+1 yıl Kolye bileklik ve küpeler yapıyorum belirtmeyi unutmuşum 🌸 Cool marka ismi arıyorum, öneriniz var mı? Cevapla Marka Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sevgiiyileştirir Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kadınlar için demi? Sadece kadınlar içinse REGİNA nasıl sence? İtalyanca da Kraliçe demek. Simge olarak RGN falan yaparsın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet kadınlar için not aldim güzelmiş başka aklınıza gelirse paylaşır mısınız Yorumla Sevgiiyileştirir +1 yıl ELEGANT hem almanca hem ingilizce nerdeyse birçok dilde aynı anlamı taşıyor anlamı ZARİF tam kadınlara özel gibi değilmi? Bir takının zarif durması 😍 Yorumla Sevgiiyileştirir +1 yıl İsmin Nur muş msla ismine uygun bişeyde olabilir. NURANİ? Yok olmadı 🤣 Yorumla
alinab Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl isminizin sessiz harfleri atıyorum simge ise smg 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İsmim nur Yorumla alinab +1 yıl Nar geldi aklıma sembol olarak da nar olur isminle alakasız da güzel bir meyvedir güücü temsil eder Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl ne satıyorsunuz ürün ne hocam ona göre 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Güncellemistim alt kısma görmediniz sanırım küpe kolye bileklik yapıyorum 🌸 Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl pardon evet görememişim belirli bir konseptiniz tarzınız da varsa onu da söylerseniz daha iyi olur yanlış anlamayın oyalamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum hocam Yorumla Soran +1 yıl Dolap uygulaması kullanıyor musunuz Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl lilydesign isim bakabilirsiniz ona göre yorum yaparsınız belki Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl aşırı iyiler bu arada başarılar hocam Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederiim🌸 instagramda da sayfa acicam da orijinal bir isim arıyorum bunu pek sevemedim Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl aklıma geldikçe yazıcam newera jewellery olabilir hem olaya uygun hem de sadece newera adı olarak da kullanırılırsa hoş okunuşu da akıyor Yorumla Soran +1 yıl Dm den de yazabilirsiniz aslında onun için takip etmiştim sizi🌸 Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl doğru kişiye istek attıysam eğer beni takip edip yazabilirisiniz çünkü ben yazamıyorum 👉🏻👈🏻 Yorumla Soran +1 yıl Siz beni takip etmediğiniz sürece yazamıyorum 🥺 Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl şu an istek atmış olmam lazım aslında ama Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Halka olur mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pek sevemedim Yorumla koreanturkey +1 yıl Sarumann olsun Yorumla Soran +1 yıl Fikriniz için teşekkür ederim Yorumla
Sacbandi0786 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yalın kayıt? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla Sacbandi0786 +1 yıl Ismi bu olsa yalin kayit Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş ama takılarla bagdastıramadım Yorumla
Retri77 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hangi sektör 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kolye bileklik küpe yapıyorum onu belirtmeyi unutmuşum Yorumla Retri77 +1 yıl Düşünürüm Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederiim Yorumla Retri77 +1 yıl Rica ederim aklıma gelince yazarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar için demi? Sadece kadınlar içinse REGİNA nasıl sence? İtalyanca da Kraliçe demek. Simge olarak RGN falan yaparsın
Evet kadınlar için not aldim güzelmiş başka aklınıza gelirse paylaşır mısınız
ELEGANT hem almanca hem ingilizce nerdeyse birçok dilde aynı anlamı taşıyor anlamı ZARİF tam kadınlara özel gibi değilmi? Bir takının zarif durması 😍
İsmin Nur muş msla ismine uygun bişeyde olabilir. NURANİ? Yok olmadı 🤣
isminizin sessiz harfleri atıyorum simge ise smg
İsmim nur
Nar geldi aklıma sembol olarak da nar olur isminle alakasız da güzel bir meyvedir güücü temsil eder
ne satıyorsunuz ürün ne hocam ona göre
Güncellemistim alt kısma görmediniz sanırım küpe kolye bileklik yapıyorum 🌸
pardon evet görememişim belirli bir konseptiniz tarzınız da varsa onu da söylerseniz daha iyi olur yanlış anlamayın oyalamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum hocam
Dolap uygulaması kullanıyor musunuz
evet
lilydesign isim bakabilirsiniz ona göre yorum yaparsınız belki
aşırı iyiler bu arada başarılar hocam
Çok teşekkür ederiim🌸 instagramda da sayfa acicam da orijinal bir isim arıyorum bunu pek sevemedim
aklıma geldikçe yazıcam
newera jewellery
olabilir hem olaya uygun hem de sadece newera adı olarak da kullanırılırsa hoş okunuşu da akıyor
Dm den de yazabilirsiniz aslında onun için takip etmiştim sizi🌸
doğru kişiye istek attıysam eğer beni takip edip yazabilirisiniz çünkü ben yazamıyorum 👉🏻👈🏻
Siz beni takip etmediğiniz sürece yazamıyorum 🥺
şu an istek atmış olmam lazım aslında ama
Halka olur mu
Pek sevemedim
Sarumann olsun
Fikriniz için teşekkür ederim
Yalın kayıt?
Anlamadım?
Ismi bu olsa yalin kayit
Güzelmiş ama takılarla bagdastıramadım
Hangi sektör
Kolye bileklik küpe yapıyorum onu belirtmeyi unutmuşum