Ben astroloji eğitimi alıyorum ve özellikle pandemiden dolayı bu ekonomik sıkıntılar 1-2 yıl daha devam edecek ama özellikle 2023 yılından sonra Türkiye ekonomik olarak aşırı güçlenecek.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Inanıyorum ama abartacak kadar değil yaşayıp göreceğiz. 14 mayıstan sonra jupiter balık transiti olacakmış ve evleneceğim kişiyle tanışabilir mişim ya da bir ilişkiye adım atabilir mişim evleneceğim kişi ile bakalım bu gerçekleşirse daha çok inanırım 😂😂
Hayal dünyaları bunu gösteriyor demek ki kusura bakmayın matematik yalan söylemiyor 128 milyar doların izahı yok onu geçtim kasa sıfır da onu da geçtim g 20 den düşücez onu da es geçelim hangi üretimle yapıcaz bunu merak ediyorum?
😂 Gökyüzü ne der bilmem ama benim okuduklarım gökyüzünden fazlasını gösteriyor gökyüzü bir gün sabah bir gün gündüz lakin geçmiş hiç yalan söylemiyor bir bakın derim inşallah dediğin gibi halkın refah seviyesi artar ne bileyim çalmalar durur fakirin haklının kazandığı yıllar olur elbette isterim lakin bunlar şu dönemin hükümeti için söylemek çok yanlış olur
Cevap
4Cevap
kendi falima ne kadar inaniyorsam buna da o kadar inanirim 😂😂
Astrolojiye inanıyorum. Umarım dediğin gibi olur.
Reis astrolojiyide ele geçirmiş anlaşilan
Dogrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?