dogecoin etherium? Ayrıca kazanç sağlayacak parayı helal lokma olarak yiyebilir miyim çok bilgim yok dolar altın gibi çıkıyor ama neye göre? Alıcağım parayı rahat bir şekilde yemek istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bitcoin yani?
Güncellemeler
+1 yıl
Güvenilir hangi site var
Paribu güvenilir midir? Bu piyasadan bircoin alt dallarından hangilerini almam lazım?
Coinslere girme bu aralar ya da gireceksen çift yönlü piyasalardan gir al sat yap ama kafana göre değil bir bilene danış ben 28 bin lira kazanmıştım kendi başıma 6 senedir bu işin içindeym
Aşırı bir düşüş var normalde iniş çıkışlı olur bir kaç Gündür hep düşüyor benim de vardı dün zararına çektim eğer kalsaymış bugün paranın yarısından çoğu gidiyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Coinslere girme bu aralar ya da gireceksen çift yönlü piyasalardan gir al sat yap ama kafana göre değil bir bilene danış ben 28 bin lira kazanmıştım kendi başıma 6 senedir bu işin içindeym
Bana yardımcı olur musun
ms atamadım siz atarmısınız bana puanım yok
acaba destek olabilirmisin
yazdım ben ama herkesin sorusuna yorum at xper seviyen 3 olunca mesajlaşırsın
Butcen ne kadar Şu an tum altcoinler dustu yardimci olabilirim
ben düşük girmek istiyorum 100, liradan yüksek yatırmak istemiyorum
Pari bu hesabi ac kimligini dogrula yardimci olim
onu yaptım da güvenilir mi site kazandınız mı helal mi olur
Gram altin da aliyosan yatirim amacli yukselsin satiyim diyorsan o da haram
şu an hiç bişey alınmaz
Neden
Aşırı bir düşüş var normalde iniş çıkışlı olur bir kaç
Gündür hep düşüyor benim de vardı dün zararına çektim eğer kalsaymış bugün paranın yarısından çoğu gidiyordu
Türk borsalarına girme, binance global kullan
Binance tek gecerim
biraz bilgi alabilir miyim şu an 100 lira yatırsam ne olur durumu ve paranın sıfırlanması olayı nedir
100 lira ile bir sey olamaz ugrastığına deymez
Min bana göre 10 bin
ben sana baska yer önerm
Hic bulasma
neden noldu kazanan arkadaşlarım var
Şu an butun coinler yuzde 70 e kadar dustu o arkadasina sor Şu an agliyordur muhtemelen
düşüyor evet ben 100liradan başlamak istiyorum ne diyorsun parayı sıfırlama durumundan çekiniyorum olur mu sence bir şey
100 tl ile coinler yukseldiginde 8-10 tl arasi bir sey kazanirsin coinler dstgnde bor bakmssn hesabnda 30 tl var 😄
arkadaşım 60 yatırmış 180 almış o nasıl oluyor
O zamanlar cikistaydo smdi hepsi %25 dususte