Her ay maaşımdan bi kaç gram altın alıyordum fakat 460 oldu almaya değmez artık napıcam
Bitcoin & Dogecoin
Altın
Dolar & Euro
Borsa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Altın hiç bir zaman kaybettirmez, siz alıma devam edin zira uzun vadeli bir yatırımdır altın, şöyle düşünün ben 2016 Aralık ayında elime geçen toplu para ilke gram altın aldım o zaman 132 ₺, şu an 460 TL ve sürekli alıma devam ettim, kazançlarımla 2019 yılında ikinci el araç satın aldım, geçen ay %150 kar ile sattım yine gram altın aldım, yani altın asla kaybettirmiyor
Coinler bu ikisi sadece su sıralar meşhur ama bir sürü var iyi takip etmek lazım 😉 500 TL 3 ayda 3 bin yaptım devam ediyorum şu an biraz piyasa karışık dikkatli olun ve uzulmiyeceginiz paralar yatirin
Cevap
25Cevap
Araştır hemen girme. kagida yaz , bugun 400 liralik doge alsaydim 10 gun sonra ne olurdu diye. kiyasla. btc , trx vs. ogrenene kadar kafanda senaryo yap. ve kesinlikle buyuk girme. sepet yap. birinden kaybedersen digerinden kazanirsin ya da kaybini telafi edersin. ama uzun vadede sabredersen kazanan sen olursun diyebilirim. kimileri var 4 sene sakliyor , kimileri 10 sene sonra cikartiyor. yani sabir bu konuda onemli
Anam babam usulü gözümün gördüğü elimin tuttuğu altın diyorum ben
Yatırım araçlarına fanatik gibi bağlanmamak lazım. O anki durumda hangi pozisyon alınması gerekiyorsa kişisel bilgi birikimine göre o yatırım aracını seçmek gerektiğini düşünüyorum. YTD. :D
Bildiginden şaşma hatun
Btc ye de bulaşma...
Kanaatkar olmaya ve biriktirmeye devam et
dogecoin aldım
10 yıldır var
risk almadan kazanamazsın benim de arabam olsun istiyorum
Uzun vadede altın değer kaybetmez kısa vadede borsa ya da kripto para.
Kesinlikle altın bu saatten sonra değer kaybetse bile 50 100 lira ondan aşağısı olmaz
Bulunduğumuz çağa göre kripto paralar önceden altın vb değerli eşyalardı
yastık altı dert yok tasa yok. herkeste tutmus bi zengin olma furyası
Altın genekselleşmiş ve güvenli yatırımdır.
Heyecan isteyen Borsa ya yatırsın.
Ben dolardan çekip tamamen altcoinlere girdim. Daha çok kazandırıyor.
Hangi uygulama
Paribu
Ben kullanmayı bilmiyorum Yardımcı olur musun?
Açıkçası fazla ilgilenemiyorum, bu yüzden benden çok babam ilgileniyor. Bir de ufak ufak kazanıyorum , elimdekinden olma korkusuyla büyük adımlar atmıyorum. Buna rağmen yardım et dersen sorabilirim, yardım edebilirim.
@Bahtiskikpiyade paribu veya o bu şu siteleri kullanma sakın bilinçsiz körü körüne girme sakın
Uzun vade de birikim yapıyorsan borsadan düzenli temettü veren sağlam hisselerden al.
Altına ve az miktarda dövize yatır. En az 6 ay beklet.
ihtiyaç dışı kalanı kenara atmak lazım döviz altın olabilir kişiye göre değişir
altın 475 oldu
Altın hic bir zaman zarar ettirmz
Altın Hep kazanıyor ama şu an yüksek olduğui için alınamıyor ben direkt para olarak baska bir hesabımda biriktirmeyi tercih ediyorum
Cripto parara gir yardımcı olurum sana
Hangisine yatırmak daha mantıklı
Hangi uygulama guvenli
@Bahtiskikpiyade PARİBU
@Natureloverr126 ne kadar kazandiriyo aylik
@Bahtiskikpiyade Valla ben girmedim yükledim sadece, yakınlarım oynuyor kazanıyorlar, arkadaşım 1500 yüklemiş birkaç gün içinde 2000 olmuş.
@Natureloverr126 ama kaybetme imkanı da var degilmi
@Bahtiskikpiyade Yani tabikide iyi bilmek lazım, youtube de bunun için ücretsiz bilgi veren uzman kişiler var, senin benim gibi yatırım yapan kişiler bilgi veriyor, hatta altında allah senden razı olsun tavsiyen sayesinde 6 bini geçik kar yaptım diye yorumlar okudum. Bir bak istersen
@Natureloverr126 kanal ismi soylermisin takip ettiğin varsa
@Bahtiskikpiyade Bakarım birazdan söylerim
Hepsinden az az yapabiliyosan ne ala.
Sen de daha az altın alarak devam et
Aramızda kalsın $TTM ama tabiki #YTDeğildir :)
kaç para alıyorsan %50 sini bankaya yatır
Ben borsaya yöneldim galiba
Altın güzel de ne bileyim sevmiyorum
Değmez olur mu, alıma devam et.
Altın
Dolar ya da altın güvenli liman.
Sepet yap dolar altın kripto tl faiz
Bitcoin dolar
Dolar
Altın..
Galiba altın
Ne bileyim abii